MasterChef Türkiye
Arda'nın Mutfağı
Yemekteyiz
Yeşil Elma
Gelinim Mutfakta
Memet Özer ile Mutfakta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gelinim mutfakta ve yemekteyiz tam rezalet ülkenin yarısının insanları özetliyor varoşluk var, insanlık nasibini alamamış çok yarışmacılar.
Gelelim masterchef'e, şu mehmet denen herife kıl oluyorum çok kötü konuşuyor yarışmacılara ve acunun kanalı olduğu içinde bakmıyorum acunuda sevmem.
Yeşil elma onu annem bakardı aradabir oktay usta güzel yemekler yapardı ama sonuçta fetöcü yani samanyolu fetö kanalı ve 2016 yılında itibaren gördük nasıl kötü insanlar olduklarını
Bakabileceğim tek arda'nın mutfağa ve memet özer var onlar hiç değilse medeni medeni yemek sunuyorlar, tuhaf insanlar pek olmuyor o iki programda.
Katılıyorum
Ben yerli yapımları izlemiyorum maalesef. bilgim yok ama bir zamanlar yarışma programlarını izlerdim. bu listeden en sevdiğim de Arda'nın Mutfağı olabilir.
Teşekkürler :)
Hiçbiri
Cevap
13Cevap
Hiçbiri sadece masterchefi 1 sezon takip etmiştim onda da psikopat murat her yerde karşıma çıkıyodu ruh hastası manyak
Evet çok iğrençti
Masterchef sadece yemekteyiz falan nimete küfür ediyorlar hepsini dövmek istiyorum
Hiç biri. Şu yemekteyiz programı kadar kanser bi program yok
hepsi mide öz suyumu ağzıma kadar getiriyor nefret ederim
MasterChef Türkiye katılmayı da düşünüyorum
Yemekteyiz programında bol bol kaos var o yüzden yemekteyiz diyorum
Masterchefi ilk çıktığında 1 ve 2. Sezonu izlemiştim şimdide all star var sevdiğim kişilerde var tekrar başladım
Annem seyrediyor beğeniyor !
Hıcbırını ızlemıyorum desem
MasterChef, arda ve yeşil elma diğerleri tırt
hiçbirini izlemiyorum ki
MasterChef Türkiye
Gelinim mutfakta
Gelinim mutfakta
Arda'nın mutfağı
Hani Kadir nerde 😂
Kadir ezildi
Hicbirisi hepside kurgu
Yemekteyiz