Yeme & İçme Günaydın, zeytin ve çılbır ve ekmek yedim bu gün kahvaltıda siz ne yediniz? Fitleşmekeyfisi Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şimdide çayımı iciyorum miss☕ Güncellemeler+1 yıl Ekmek derken diyet etmek Güncellemeler+1 yıl Ve çok az Günaydın, zeytin ve çılbır ve ekmek yedim bu gün kahvaltıda siz ne yediniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Sabah sebze yemekleri yedim 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Günaydın mı kaldı ablacım akşam olduBen kahvaltıda klasik domates zeytin peynir severim özel olarak mantarlı omlet ya da tost diyelim 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kahvaltı mı? Şaka mısın sen. Birazdan akşam yemeğini hazırlamaya başlayacam. 0 5 Yorumla Fitleşmekeyfisi +1 yıl Genç uyandım bu gün yapıyım 😂 Yorumla Fitleşmekeyfisi +1 yıl Napiyim* Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Ohhh valla hatunun hayatı keyif beee Yorumla Fitleşmekeyfisi +1 yıl Ne keyfi ya geç yattım ama iş güç ders calismaca Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Sınava mı gireceksin? Yorumla
valizimitopladım Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 200 gram yulaf yedim sütle. Akşam da köfte patates vs yardırıcam. 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kahvaltı yapmadım hakketen ben bugün bişi yememişim şu an farkettim sjnsjdns 0 0 Yorumla
Goldenfireball06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Çılbır ne 0 2 Yorumla Fitleşmekeyfisi +1 yıl Suda pişmiş yumurtanın üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağında kavrulmuş pul biber dokuyorsun nefis oluyor Yorumla Fitleşmekeyfisi +1 yıl İsteğe göre tuzz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sabah sebze yemekleri yedim
Günaydın mı kaldı ablacım akşam oldu
Ben kahvaltıda klasik domates zeytin peynir severim özel olarak mantarlı omlet ya da tost diyelim
Kahvaltı mı? Şaka mısın sen. Birazdan akşam yemeğini hazırlamaya başlayacam.
Genç uyandım bu gün yapıyım 😂
Napiyim*
Ohhh valla hatunun hayatı keyif beee
Ne keyfi ya geç yattım ama iş güç ders calismaca
Sınava mı gireceksin?
200 gram yulaf yedim sütle. Akşam da köfte patates vs yardırıcam.
Kahvaltı yapmadım hakketen ben bugün bişi yememişim şu an farkettim sjnsjdns
Ay çok severim cilbir :)
Çılbır ne
Suda pişmiş yumurtanın üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağında kavrulmuş pul biber dokuyorsun nefis oluyor
İsteğe göre tuzz
Çikolatalı gofret..:'(
meyveli kefir ictim
İsden daha yapamadik