Brownie intensenin son serisinden olan yeni çaklıtt mis eti karam gurmede favorim

Brownie intensenin son serisinden olan yeni çaklıtt mis eti karam gurmede favorim

Açıkçası ben yine de kahvenin yanında tüketmek istediğim çikolata böyle bitter çikolata ya da sütlü çikolatalar oluyor ya ülkenin onları çok seviyorum ya da böyle şey olacak ıslak kek olacak yaş pasta olacak ama her zaman yaş pasta olmaz tabii mesela kek benim için daha güzeldir kahvenin yanında
A bugün bende fotoğrafta ki browni den yarın yine yiyeceğim perşembe de 😒 spor günleri beni üzmüyor ama yorulduğum için üzülüyorum yorulduğum için de değil hergün aynı şeyleri yapmaktan da ☹
Güzel oluyor bunlar ya
Browni kek güzel
☺️💙
Karam
Cevap
51Cevap
Benim kahve yanında en çok sevdiğim şey bitter çikolata ama sigara tercih ediyorum genelde çikolata bu sıralar yemiyorum çünkü.

Cikolata tüketmiyorum , genelde bunlar dan oda nadiren hafta da 1 defa vs
Süper
Kahvenin yanina tek bir sey on numara gidiyor. Ellerimle yaptigim brownie kurabiyecikler parmaklarını sağ kurtarabilirsen ne âlâ 😂
Çok severim 😍
Bitter çikolatayı içinde eritirim mis gibi olur 😍
Mis
Bunun karamellisini çok seviyorum ben
Bir de vişneli browni
Ay o vişneli brownie en güzeli
Yoğun çikolatalar seviyorum o yüzden karam, ahenk olur petitonun patili çikolataları gibi sade ve çok baymayan çikolatalar olur veya browni Gold olabilir :))
Kakao oranı yüksek olduğu için genelde bitter tercihim fakat karam veyahutta brownie gibi tercihlerde pek fena sayılmazz😌
Tek yediğim çikolata çeşidi var o da cokonat. Birde fındık fıstıkli damak vs olursa olur sade olmamalı asla yemem...😅
@Hayatgercek baya eskisin sen 😬

Zoda çakıl çikolata
Browni seviyorum ve haftadan haftaya alıyorum :D
kahveyi sade içiyorum genellikle yani yanında bir şey olmadan
elit 200 gramlık 50 tekli çikolota nefissss.
Sadece bitter çikolata Nestlé olursa tadından yenmez
Evde ne bulursam valla yerim kahvenin yanında çikolata olsun bisküvi şeyler olsun yiyiyorum
Ben Kahve İçmem Karamelli Makeyato İçerim Yanındada Bira İçerim
Kahve yanında Yayladağı lokumu severim, Çiklata sevmem
En son karam iyi gidiyordu ama uzun zamandır bu ikiliyi yapmıyorum. Meyve suyu daha hoş 😋
Kahve icmem fakat cikolata ataklarima en iyi gelen cikolata karamdir ustune tanimam
Sevdiğim ilk 2 de
Market çikolatası yemem, elit bi insanım. Çikolatalarım özel olarak belçikadan gelir.
Market çikolatası değilde kahve dünyasından aldığım çikolatalar oluyor arada onları yanına koyabiliyorum
ben karışık bazen biscolata sürekli değişiyor
Çikolata olsun taştan olsun 😂😂
Çikolata olsunda gömerz her türlü
Browni intense ya da %60 bitter
Karam tercih ediyorum genelde 😋
Ferrero Rocher. Ayrilmaz ikilidir.
Tadelle gofretler super
Ülker çikolatalı gofret
Browni ya da karam
Reklam yapmayalım şimdi
Aslında Brownie tek alsam daha iyi olur
Wasp muzlu protein bar 😈
Bitter çikolata
Bitter severim sadece
Sadece kahve olsun yeter.
Bir şey yemem geneldw ben.
Ağzının tadını biliyorsun :D
Sen ne seviyosan onu seviyorum
Afiyet olsun :)
Teşekkür ederim
Ülker caramio
Karam ve metro seviyorum
Bitter çikolata
Hiç biri kahveyle arama sadece aşkım girer
Eti Karam Bitter çikolata %70
Ülker kare çikolata.
Caramioo
Bunu unutmuştum bu da iyi gidiyor
DAMAK BAKLAVAA TABİİ Kİ
Çikolata ayırt etmem
Damak beyaz çikolata baklava
Browni veya Etinin bitter çikolatası
Metro veya karam
Browni, dido ve Ülker’in tablet cikolatası
Caramio
Browni ve albeni
Milka
Tadelle
Caramio
Bitterden başka çikolata yemem
tadelle : )
Karam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aslında en keyif aldığım karam yemek :) ancak önerdiğim ne diye soracak olursanız kakao oranı yüksek bir bitter çikolata olur :) veya evde muzlarımı doğrar buzluğa atarım sonrasında çıkarıp ham kakaoya bularım ve mis gibi kahve yanı atıştırmalık elde ederim. Önerilir :)
Tuttuk bu tarifi.