Yeme & İçme Kahvenin yanında en sevdiğiniz çikolata hangisi? Normal483 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim favorim Raffaello, resmen bayılıyorumm 🫶🏻 Güncellemeler8 ay Kahveye zaafım var. Fotoğraf çekene kadar bir yudum alıp köpüğünü kaçırdım🥺 Kahvenin yanında en sevdiğiniz çikolata hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. ülkerin çikolatası var ya kırmızı küçük kutuda onu seviyorum kahvenin yaninda 0 0 Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% 8 ay Bunu ben de severim ama şu aralar kakaolu yaz helvasına taktım. 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% 8 ay raffaello bkaınca dişim agrıdı 0 2 Yorumla Normal483 8 ay Neden ne alaka Yorumla Angarali-Bebesi 8 ay ben tatlı görünce dişim agrıo sebebini bilmiyorum Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tadelle 0 0 Yorumla
bbb416 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 8 ay Ben sevmem de validemler eti karam yiyor yanında 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ülkerin çikolatası var ya kırmızı küçük kutuda onu seviyorum kahvenin yaninda
Bunu ben de severim ama şu aralar kakaolu yaz helvasına taktım.
raffaello bkaınca dişim agrıdı
Neden ne alaka
ben tatlı görünce dişim agrıo sebebini bilmiyorum
Tadelle
Ben sevmem de validemler eti karam yiyor yanında
Karam bitter
Milka
Ülker karamio
Baton seviyorum ben