İçimden bi ses geliyor, hadi gidip köy ekmeğine çikolata sürüp ye diyor gibi..
Yemiyorum tamam..🥺🙃

#Melioraa
İçimden bi ses geliyor, hadi gidip köy ekmeğine çikolata sürüp ye diyor gibi..
Yemiyorum tamam..🥺🙃

#Melioraa
Merhabalar
Ben gece dolapta kurdu canavarıyım sabah kadar ne varsa dolapta aşıp yerim bsy kalmaz sabah ve ailem dolabı kemirmiş diye söyleniyor
çubuk krakerler gibi harry potterın asası kadar ince olsaydım sopa gibi o zaman yerdim tabii 😀
Balık kraker iyidir😄🤭
demi bence de 😂😂
Acıkabilirim ama bu yemek yicem anlamına gelmez. Midem sabaha kadar guruldasın yememm
Cevap
66Cevap
Evet acıkıyorum çünkü akşamları yemek yemiyorum. gece uyumadan 1 saat önce yiyorum. zaten sabah kahvaltı da yapmıyorum günde 2 öğün yapmak daha güzel. öğlen akşam
Sen 30 dk önce bunu yazarken ben hatay usulü zurna dürüm gömüyordum saygılar 🤣
Walla benim canım çekti yedim ☺ ben yerim sen yeme sınırlarını geçme
Acikmamaya çalışırım.
Çünkü yemeği yerinde yemeği severim.
Ayvalık tostu sorun olmuyor İzmir'den Ayvalık yakın ama kebap yemeğe gecenin bir saati yersiz olur.
Döner için Bursa'ya gitmek hiç istemiyorum.
Acıkır ve yerim de. Az önce ekmekle Menemen yedim mesela. Ve vermem gereken 5 kilo var😅😅
Ahajdhhd inşAllah
Aynen acıkırım aslında yememek lazım da işte benim de bahanem oldu 😀 Verdim siparişi
acıksamda yemem. spor salonuna 500 küsür vermeye başladıktan sonra hele hiç yemem 😀 sende yeme bence. alması kolay ve eğlenceli ama o kiloyu vermesi çok zor...
Gece, gündüz yediğimin iki katı daha çok yiyorum. Sonra uyku tutmuyor. Uyuyamadıkça da daha fazla yemek yeme isteği oluyor. Bir türlü bu kısır döngüden çıkamıyorum. Bak şimdi ya kısır dedim off sabahlar olmasın 🤦
Geliyor ama görmezlikten geliyor gidip uyuyorum. Bazen de onlara uyuyorum, sonra gidip rahatça uyuyorum. Her türlü uyuyormuşum ya ben afdafdf 🤣
şu an saat geç ve alkol alıyorum. Normalde acıkabiliyorum alkol alırken ama bu gece acıkmadım. Keyifli geceler..
Akşam a kadar küçük porsiyon lar halinde ne kadar yediğimi saymıyor um gece çay çekirdek oluyor günü bitiriyorum !
O saatlerdeki en tatlısı degil mi🙄 metabolizma da hızlı olunca gecenin 2si bile olsa gömüyosun mantıyı kısırı 😂
Tarçınlı Türk kahvesi iç sabahları da içebilirsin iştah kapatıyor
Rica ederim, kahve normal oranda tarçın bir çay kaşığı yeterli
Olabilir günlük yaşam gündüz yemez gece yersin ama gece yemek kilo aldırır o biliyorum :)
Bi tencere dolusu tavuk pilav gömüyorum her gece...
Evet ve genellikle pizza hamburger tost dürüm tarzı şeyler yemek istiyorum ya
Gelmez olur mu tabiki ama yemiyorum fizik önemli :)
Alışkanlık oluyor bir süre sonra. Düzenli spor önemli.
Bazen oluyor tabi az yerim yoksa kilo alırım ama ben aburcubur tarzı cips yerim 🍟🍟🍟
Köy ekmeği falan diyor kesin zengin kız bu
Köy ekmeğide dediği Trabzon ekmeği
Çoğu zaman gece saatlerinde açlık hissi duymuyorum
Acikmiyorum düzenim var. Aciksam da yemem su içerim
Oww hemde nasıl, sanki günlerdir yemek yememişim gibi hissettiriyor.
Evet acıkırım ama çok zorlanmadıkca kalkıp bir şeyler yemem.
Meyve ile bastırıyorum o olmadı mı? eh biraz yoğurt...
Evet ama yemek yemeyi tercih etmem meyve kuruyemiş olabilir
Evet. Acıkırsam stoğumdan beyaz çikolata YETİM
bir kase yoğurt sumaklandırılmış çok faydalı, mideni tutar, diyetisyen aratmaz,
Bazen acıkıyorum ama akşam 9'dan sonra bir şey yemiyorum.
yok :)
Uyumadığımda evet ama uykuya yatmaya çalışırım. Uykum gelmezse mecbur bir şeyler yiyip yatarım.
Her saatte acıkabilme ve yemek yiyebilme potansiyelim var..
Of Gep acıkırım bana yemek demeyin ama kilo alamıyorum zayifim formunu yerinde tutmak için düzgün yerim çikolata yemem geceleri yerim ama sağlıklı ve az
Her gece kendime çeşit çeşit yemek hazırlar yerim miss az önce kek yedim sabahları kahvaltı yapmiyom 2 gibi bi seyler yiyorum bir de akşam yemeği ve bu saatler
Ya ben yemem ama canım sıkılırsa yerim benim için kilo vermek basit sadece uyuyorum ve yine dümdüz bir karın :)
Evet çok acıkıyorum. şu an yine acıktım mesela
Hiç olmayacak şeyler çeker canım neticede korşın salatalık turşusunu kütür kütür yiyip midemi bastırıp pat uykuya giderim :)
Saat 12 yi geçtimi dakikasında acıkırım gündüzleri hiç bi şey yemiyorum canım istemiyo ama 12den sonra yerkende az yiyorum
Akşam saat 7 den sonra yemek yenmez ☺️
Çok tehlikeli😀
No no no 😀
Açlıktan kim ölmüş 😀
Ye o zaman, sana bir şey olmasın 😀
Aaaa kim kaçırdı hevesini😀
Sayemde sağlıklı bir şekilde uyuyacaksın😀
İnsanın en güzel ve keyifli öğünü Sabah Kahvaltısıdır.
Gece geç saatte yemek yiyenlerde oburluk vardır. Hızlı kilo alır, hızlı verirler. 🙃
Geçen gece babamı mutfakta yakalayıp yemeğine çökmüştüm
Ay yok şükür gece de yesem kapıdan yan geçerim slcldmcmöxzö
Evet hemde hep 11 12 olunca saat karnım guruldamaya başlıyor valla
Gün içinde hiçbir şey yemem ama gece çok acıkıyorum ondan bi türlü kilo veremedim
Kankaa gece yarısı uykudan uyanıp lahmacun siparişi için açık dükkan arayan insanım ben
Evet ya ama gece yemek yemeyin arkadaşlar hem sağlıksız hemde kilo yapar
Bunu göstermesem bile evet 🤗 Genelikle tatlı severim geceleri
bu bir hastalıkmış diye duymuştum
Yat Çok yaşa yemeğine bayılırım
Her cumartesi gecesi saat 1 gibi gidip taco yerim.
Yok yemiyorum...
Evet kalkar yerim geri yatarım.
Nedense sadece geç saatlerde acıkıyorum
Gece sürekli tost yerim
Gün içinde yemek yemediysem düzgün acıkırım.
Evet ama güzellik ve sağlık için yenmemeli
Oooo uğramaz mı acı krizleri tutuyor kdkdkdk
Az önce ekmek arası yapıp yedim
Sefam olsun.
Olmadı Fadimenin düğününse halay çekelim 😀
Evet şu an kısır yiyorum
Gece yemek daha eğlenceli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Gece ataklarının birkaç sebebi olabilir
1-Gün içerisinde kendimizi aç bırakıyor olabiliriz. bedenin alması gereken bir sağlıklı karbonhidrat oranı vardır biz diyet yapacağım onu yemem bunu yemem derken sağlıklı karbonhidratları da kendimize yasaklıyoruz ve noluyor beden gece o karbonhidratı sağlıksızlardan almak istiyor. mesela danışanlarımdan hep şunu duyarım "hocam gündüz diyetime çok uydum çok iyiydi ama gece bozdum" burada gün içerisinde neler yediklerini inceleyince yazdığım çoğu şeyi yemediklerini anlarım mesela
2-İnsülin değerleri dengesiz olabilir
3-Duygusal açlık olabilir
4-Akşam menüsünde çok yoğun karbonhidrat tüketmiş olabiliriz. Bol ekmek, bol pilav, bol makarna gibi. burada kan şekeri hızla yükselir ve hızla düşer. düşünce de el ayak titrer, canımız tatlı ister.
Umarım bilgiler işinize yarar, şifa olması dileğiyle :)
Teşekkürler 🙂🌺