Yeme & İçme 3 ay Karnım çok aç Ne Yapmam Gerekiyor? Yoksul4545 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 2 gündr uyuyamıyorum bir şey yiyemedim. Hiç param yok karnımı nasıl doyurabilirim? Karnım çok aç Ne Yapmam Gerekiyor? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
TeomanŞarkısıFenomen Takip Et Guru Yaş: 26 3 ay Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evde aç dolabı kır bir bir iki yumurta yanına zeytin domates ne varsa köy çay demle knk ekmek bana bana ye onlarda vardır herhalde 0 0 Yorumla
ainoshinkiro Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 3 ay hiç mi paran yok ya saçma geldi en azından yakın çevrenden 2-3 kuruş borç iste çiğköfte falan ye ya da yumurta kır 0 0 Yorumla
KastamonuluDilek Takip Et Xper 3 Yaş: 21 3 ay arkadaşlarından borç isteyebilirsin herhalde en az bir en fazla 5 6 8 9 arkadaşın vardır o kadar kişiden en az biri bonkör vijdanlı fedakardır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Ama elinde telefonun var ailen varsa ailenden iste ya da telefonunu falan sat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evde aç dolabı kır bir bir iki yumurta yanına zeytin domates ne varsa köy çay demle knk ekmek bana bana ye onlarda vardır herhalde
hiç mi paran yok ya saçma geldi en azından yakın çevrenden 2-3 kuruş borç iste çiğköfte falan ye ya da yumurta kır
arkadaşlarından borç isteyebilirsin herhalde en az bir en fazla 5 6 8 9 arkadaşın vardır o kadar kişiden en az biri bonkör vijdanlı fedakardır
Ama elinde telefonun var ailen varsa ailenden iste ya da telefonunu falan sat
Ailenden iste
Troll
Yumurta kir ye