Aç kalıyorum ne yapacağım?

Arkadaşlar merhaba. Bunu yazarken bile zor ayakta duruyorum ama gerçekten hastayım, açım bayılacak gibi oluyorum. Annem tarla işleriyle uğraşıyor eve geliyor acım diyor bize kızıyor yemek yapmıyor. Halamlar yapıyor ama çok tuhaf bir durum gerçekten bir kurabiye yedim sadece bayılacak gibi oluyorum ağlıyorum. Napacağım bilmiyorum ama durumlar böyle bende hiçbi şey yok. Sanırım son zamanlarım. Çünkü kimse bu kadar çok açlığa dayanmaz. Benim kaderim de buymuş sanırım. Allaha emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hoşcakalın. Çok çabaladım çok uğraştım ama sanırım başaramadım. Halamlar elimizdeki her şeyi alıyor. Yemeğimizi yiyor anneme çok kızıyorum ama gerçekten hiçbir şey anlamdım. Çok yorgunum. Denedim denemedim olmadı sanırım başaramadım. Anneme de yüz kez dedim ölürsem rahatlarsın diye ama durumlar böyle valla.. Enişteme gelince o da mantara gitti ama bize bir parça bile getirmedi.. Babam hasta ve bize böyle yaptılar ama Allaha havale ediyorum herkesi. Elbet ayağa kalkarım.. İnanıyorum da. Ama halamlar bile böyle yaparken bilmiyorum gerçekten. Her gün dediğim tek bir duam var, inşallah ölmem... Genç yaşımda bu kadar kötü şeyler yaşadım ya ne diyeyim valla.. Allahım duy beni bir yol göster bana
Aç kalıyorum ne yapacağım?