Yeme & İçme 3 ay Bir oturuşta en fazla kaç tane çiğ köfte yiyebilirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 En az 5 6 tane yerim herhalde... Bir oturuşta en fazla kaç tane çiğ köfte yiyebilirsiniz? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TeomanŞarkısıFenomen Takip Et Guru Yaş: 26 3 ay Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. MerhabaBen bir oturuşta 20 25 sıkımlık yerim sen nasıl 5 tane yiyorsun o az yahu tadı bile çıkmaz o kadar azın 0 1 Yorumla 123mad123 3 ay Kapışalımmm Yorumla
m sılacevaplıyor Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 3 ay Çiğköfteyi böyle değil de dürüm şeklinde yerim. Double yiyebiliyorum onda da. 2 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çiğköfteyi daha çok dürüm olarak yemeyi severim. 2 tane rahat yerim 😃 1 0 Yorumla
Nazovski Takip Et Xper 5 Yaş: 23 3 ay Hiç saymadım yerken, hepsini gömebilirim. 1 2 Yorumla Soran 3 ay nazovski bunu yapar Yorumla swainlong 3 ay @8matador1180 suratına baksana nasıl tatlıdır sen böyle güzel bir kız gördün mü hiç Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 23,1b cevap paylaştı. Çok yemem. 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 21 , eic 98% 3 ay Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. 6 tane en az 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba
Ben bir oturuşta 20 25 sıkımlık yerim sen nasıl 5 tane yiyorsun o az yahu tadı bile çıkmaz o kadar azın
Kapışalımmm
Çiğköfteyi böyle değil de dürüm şeklinde yerim. Double yiyebiliyorum onda da.
Çiğköfteyi daha çok dürüm olarak yemeyi severim. 2 tane rahat yerim 😃
Çok severim hiç saymadım yerken
5 den fazla dürüm yerim
Hiç saymadım yerken, hepsini gömebilirim.
nazovski bunu yapar
@8matador1180 suratına baksana nasıl tatlıdır sen böyle güzel bir kız gördün mü hiç
Çok yemem.
6 tane en az
Zorlarsam 8 tane
En az 2 kg yerim
Görseldeki tabağı bitiririm