Yeme & İçme Bir oturuşta en fazla kaç çiğ köfte yiyebilirsiniz? ponçikkızzzzx Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Yanında bol köpüklü bi ayran olursa 20 tane yiyebilirim diye düşünüyorum#ponçikkız Bir oturuşta en fazla kaç çiğ köfte yiyebilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Rahat bi 10 tane var sonrasına bakarız hsjddn 1 0 Yorumla
Just1member Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu paylaşıma yapılam yorum sayısı kadar yeriimm ımhh 1 0 Yorumla
mucotinho3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dürüm olarak 15-20 kilo olarak da 2-3 arası değişir iştahıma göre. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dürüm olarak 3 4 tane rahat yerim. Tane olarak çok fazla yemiyorum 💆♂️ 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Fazla fazla yerim sayı veremicem boş konuşmayım şimdi 1 0 Yorumla
sporcuyigit Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl adet olarak saymadım fakat yarım kilo yemisligim var iddia yüzünden :) sen bu arada açılabildin mi hayranına? :)) 1 6 Yorumla ponçikkızzzzx +1 yıl Evet😃 Yorumla sporcuyigit +1 yıl vay be ne şanslı adamlar var :) umarım cevap istediğin gibi olmuştur ne diyeyim :) Yorumla ponçikkızzzzx +1 yıl Yani oldu gibi şanslı mı sizce🥺 Yorumla sporcuyigit +1 yıl yani gördüğüm foto ya göre değerlendirecek olursam çok hemde. tarz olsun saçlar olsun. yüzün çok görünmese de minyon yani küçük güzel yüzlüsün çok şanslı hemde. Yorumla ponçikkızzzzx +1 yıl Teşekkürler keşkee o da sizin gibi düşünse🥺😊 Yorumla sporcuyigit +1 yıl orasını bilemem işte yine de çok kaptırma kendini :p:) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bir oturuşta 3 adet çiğköfte durum yemişliğim var 🤭 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dürüm* Yorumla
Crazyboy5834 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl 2 kg yiyebilirim dürüm olarak da 5 tane yiyebilirim 1 1 Yorumla Emrecan404 +1 yıl 14 tane dürüm yiyorum Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 960 cevap paylaştı. Bir kutu yiyebilirim ben 2 0 Yorumla
bilinmeyen_derin21 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl maksimum 2 tane bedenimi seviyorum 1 0 Yorumla
Banlandırıldık Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 391 cevap paylaştı. midemi doldurabildiğim kadar. Zevke geliyo insan 1 1 Yorumla Alp231 1 yıl ben doysam bile yerim Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Üç tane yerim fazlasını denemedim😄 1 0 Yorumla
eL_mACO Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yarim kilo - 1 kilo yerim 😛 1 1 Yorumla Alp231 1 yıl arkadaş seni aşağılamak istemem ama küçükken ben 1 kilo yemiştim ama çıkışı zordu işte ama yemiştim en nihayetinde Yorumla
münzevibirisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl 4-5 tane yerim galiba. Pek sevmiyorum. 1 0 Yorumla
Usemind Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yiyemezsin 20 tane 1 4 Yorumla ponçikkızzzzx +1 yıl Nerden biliyorsun😃 Yorumla Usemind +1 yıl 8 tane yiyorum ben de yani kesin canı çekmistir aç gözlülük yapıyor diye düşündüm. 20 tane az değil yani Yorumla ponçikkızzzzx +1 yıl Aç olduğum için yazdım😅 Yorumla Usemind +1 yıl Belli zaten. Ben de o yüzden yiyemezsin dedim. Az değil yani 20 tane. Urfanın 2.5 porsiyonu. Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç bir fikrim yok.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Rahat bi 10 tane var sonrasına bakarız hsjddn
Bu paylaşıma yapılam yorum sayısı kadar yeriimm ımhh
Dürüm olarak 15-20 kilo olarak da 2-3 arası değişir iştahıma göre.
Dürüm olarak 3 4 tane rahat yerim. Tane olarak çok fazla yemiyorum 💆♂️
Fazla fazla yerim sayı veremicem boş konuşmayım şimdi
adet olarak saymadım fakat yarım kilo yemisligim var iddia yüzünden :) sen bu arada açılabildin mi hayranına? :))
Evet😃
vay be ne şanslı adamlar var :) umarım cevap istediğin gibi olmuştur ne diyeyim :)
Yani oldu gibi şanslı mı sizce🥺
yani gördüğüm foto ya göre değerlendirecek olursam çok hemde. tarz olsun saçlar olsun. yüzün çok görünmese de minyon yani küçük güzel yüzlüsün çok şanslı hemde.
Teşekkürler keşkee o da sizin gibi düşünse🥺😊
orasını bilemem işte yine de çok kaptırma kendini :p:)
15 tane ancak yerim fazlası yok.
Bir oturuşta 3 adet çiğköfte durum yemişliğim var 🤭
dürüm*
2 kg yiyebilirim dürüm olarak da 5 tane yiyebilirim
14 tane dürüm yiyorum
Bilmiyorum pek yiyen biri değilim
Ayran sevmiyorm, 3 tane yerim 😑
Bir kutu yiyebilirim ben
maksimum 2 tane bedenimi seviyorum
midemi doldurabildiğim kadar. Zevke geliyo insan
ben doysam bile yerim
Koca bir tabak yerim.
Üç tane yerim fazlasını denemedim😄
Yarim kilo - 1 kilo yerim 😛
arkadaş seni aşağılamak istemem ama küçükken ben 1 kilo yemiştim ama çıkışı zordu işte ama yemiştim en nihayetinde
7-8 tane ideal. Fazlası dokunabilir.
Doymazsan gel benide ye
4-5 tane yerim galiba. Pek sevmiyorum.
Yiyemezsin 20 tane
Nerden biliyorsun😃
8 tane yiyorum ben de yani kesin canı çekmistir aç gözlülük yapıyor diye düşündüm. 20 tane az değil yani
Aç olduğum için yazdım😅
Belli zaten. Ben de o yüzden yiyemezsin dedim. Az değil yani 20 tane. Urfanın 2.5 porsiyonu.
30 'da yerim
Yerim baya bi
hiç yemem
Bir dahakine sayarım
6 en çok😉
Adıyaman çiğ köfte olursa 40 yerim
Taş çatlasa 10-15..
Bir kilo
Hiç bir fikrim yok..
1 kilo
3...
7 8 felan😏