Greek City Times haberine göre geleneksel Yunan sakatat yemeği Kokoretsi, dünyanın en iyi sakatat yemekleri listesinde 1. sırada yer almış. Bizim kokoreç değil mi bu? Baklava ve sarmadan sonra kokoreç de eldenn gidiyorr

Greek City Times haberine göre geleneksel Yunan sakatat yemeği Kokoretsi, dünyanın en iyi sakatat yemekleri listesinde 1. sırada yer almış. Bizim kokoreç değil mi bu? Baklava ve sarmadan sonra kokoreç de eldenn gidiyorr

Merhaba
Yunanlar zaten her haltı biz Türklerden görüp çaldı yemek işim benzerlikleri çok bu sebeple. İstediği kadar yapsınlar kimde meşhur kimden çıkma belli
Yunanlılar bir ara Behçet hastalığını da biz bulduk demişti her şeye göz koyuyorlar o hastalığı biz bulduk demesinden sonra ortak kültür düşüncesi bende çürüdü. Kokoreçin ismini değiştirip dünyaya tanıtıyorlar.
Cevap
24Cevap
Yemiyorum ve görüntüsünü de bilmiyorum doğrusu
Evet benziyor biraz
Bunun yazı halini yazmaya geliyordum tam 😌
Ay bunlar nasıl hırsız bı ülke ya sicsak sicasaki diye piyasaya surcekler. Bize de yazıklar olsun şunlar kadar ünlü olamadık ddjdjdj
Ne alakası var kardeşim bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz kokoretsi ve kokoreç arasında dünya kadar fark var
Gitmez olaydım Yunanistan da
Dolma des sarma des lokumi
baklavaki caciki gibi bir çok ürünü görünce artık her şey hikaye
kokoreç 🤮
E zaten kokoreç ama adamlara helal olsun ne kadar iyi şeyimiz varsa hep çaldılar
Arkadaşlar anne tarafından yaru Yunanım, zaten bu yemek Greek yemeğidir. Greek medeniyeti Atlantis döneminde bile bunu yiyordu.
İnsanların çoğu Yunanlıların bu yemekleri Türklerden kopyaladıklarını sanıyorlar ama adamlar da yüzyıllardır bu coğrafyada yaşıyorlar ve bizden eskiler. Bu yemekler de dün bulunmadı, kültürlerimiz birbirine yakın.
Ala ala ismi de hiç yabancı değil :D ülke bir birini yerken adamlar her şeyi çalmış :D
Hırsız lgbt bireyleri ya. Bizim siyasileri de çalsalarsa da rahatlasak
yabancılar bizi sevmiyor o yüzden kokoreç değil kokorets 1. olmuş
Şimdi bunlar bizim yaptığımız şeyleri sahipleniyor hadi diyelim ki biz onlardan çaldık kendi yemeğimiz gibi ya da tatlimiz gibi gösterdik peki bizim onlardan daha güzel yapıyor olmamız 😂
Sonuna ki falan ekliyolar bizim diyor herifler sonra
Bu yunanlıların herşeyi bizden çarpma hırsız bunlar
Yok kokoreçe benzemiyor pizza galiba 🤦♂️
Bu yunanlar da her yemeğe benim diyor 🤷♂️
Cacıki, dolmaki ve sarmakiden sonra bi de bizim kokoreçi kokoretsiye mi çevirmişler 😅😂🤭
Biz yapinca iyy sakatat yoyor bonlor derler. Bu gavurlar yapinca 1. Oluyorlar ne is
Ay deminden beri gülmekten yorum yazamadım :D Ulan ismini de farklı koymuyorlar :))
Kokoreç elden gidiyeah.
Bunlarda her şeyi bizden çalıp önce biz yaptık diyorlar. Chp gibiler
Kokoreç, çok severim ya aşktır <3
Yakında ülkeyi sahiplenecekler korkarım. 🙄
Aklıma Recep İvedik geldi. 😂
Adalar gitmiş elden kokoreç gitse ne
kokoreç oldu mu sana kokoretsi
Hic yemedim valla kokorec
yuh, yıllarımızı verdik biz.
İsmide tipide benziyo bu Yunanlarda çok kıskanç he
Haydaa bunuda mı çalmışlar 😂😂
Bu gerçek mi trollendik mi 😅🤣