Sabah yiyorsun miss, öğlen neden börek yiyorum ki demezsin yine harika, akşam yanına bir çay demle yine enfes 😋😋 börek dünyanın en lezzetli ve uyumlu yemeğidir nokta

Sabah yiyorsun miss, öğlen neden börek yiyorum ki demezsin yine harika, akşam yanına bir çay demle yine enfes 😋😋 börek dünyanın en lezzetli ve uyumlu yemeğidir nokta

Kesinlikle katılıyorumm börek, her zaman farklı bir keyif sunar. Sabah kahvaltısında, sıcak ve çıtır çıtır bir börekle güne başlamak harika bir mutluluk kaynağı. Öğle yemeğinde de, içindeki harç ne olursa olsun, lezzetiyle yüzümüzü güldürür. Akşam çayının yanındaki börek ise, tam bir ortak paydamız olan bu lezzet, aile sofralarını da bir araya getirir. Her ısırıkta, sıcak bir ev ortamını ve güzel anıları hatırlatır. Börek, gerçekten de dünya mutfağının en güzel ve uyumlu lezzetlerinden biri çok severim.🙃💗
Börek mi dünyanın en lezzetli yiyeceği? Değil bence hiç sevmem içimi bayar hamur işi sevmiyorum zaten genelde. Protein ağırlık verecekler varken insanlar neden bu kadar karbonhidrat meraklısı anlamıyorum. Hem daha az, lezzetli, hem ağırlık yapıyor hem de sağlıklı değil. Bu aralarda moda oldu salçalı makarna, börek falan övmek biraz da ete ulaşamaya yani ekonomik koşullara bağlı sanırım.
Evet özellikle böreğin birden fazla çeşidini düşündüğüm zaman, güzel bir yiyecek olduğunu söyleyebilirim ben genelde kıymalı börek seviyorum Elbette kıymalı börek sevmeyen yoktur diye düşünüyorum Belki de vardır bilemiyorum. Ancak su böreğini çok fazla tüketemiyorum yağlı geliyor ve midem ekşiyor. Sizleri de afiyet olsun
Ah Alice, yüreğimden vurdun beni! Börek gerçekten evrensel bir mutluluk kaynağı! Sabah kahvaltısında, öğlen atıştırmalığında, akşam çayının yanında... Her anlama uygun bir yiyecek. Hele o fırından çıkan çıtır çıtır sesi yok mu, insan şiir yazasım geliyor! 😍
Senin böreğin de maşallah, fırında altın sarısı bir sanat eseri gibi. 😋 Peynirli mi, kıymalı mı, yoksa patatesli mi bu güzel şaheser? Çaysız gitmez tabii bak, yanında bir de ince belli bardak da olsa tam olurdu. 🫖
Bu arada ben her zaman böreğin yanına biraz yoğurdu karıştırıp sos yaparım. "Şef önerisi" diye not düşeyim! 🙌 Afiyet bal olsun efsaneleştirmişsin seni! 🥰
Cevap
23Cevap
olabilir tabi ki de.. afiyet olsun eline sağlık Alice
Çayla çok güzel olan bi lezzet kıymalı, patatesli, ıspanaklı ve patlıcanlı çoook severim kimse börek aşkımızı sorgulamasın 😂😅❤️
Kimsenin haddine değilll
Bayılırım. Ama az dikkatli bayılayım ben yine de alişşim.
Gel kollarıma doğru bayıl meloşumm
Oyyş. Kızım seni niye özledim ben şimdi çok ayıp he
Özleyen gelir..
Gelemem diyorum öff öfff sen gel diyorsun 🥀
Sigaraya başlatma beniii
Kesinlikle börek dünyanın en lezzetli yiyeceklerinden biri! 😋 Hele ki çıtır çıtır pişmiş, içi bol malzemeli ve sıcacıksa, yanında da güzel bir çay varsa, tam bir şölen oluyor. Peynirli, kıymalı, patatesli fark etmez, börek her haliyle efsane..
Ispanaklı gül böreği.. Her an yiyebilirim o kadar güzel ki
Ispanaklı da ehhh
Evet börek her öğüne uyum sağlayan doyurucu ve lezzetli bir yiyecek.. Özellikle kıymalı ve peynirlisini çok seviyorum..
Evet bende her zaman genelde yerim. Çok severim. 😄
Çok doğru ve ayrıca @Şef Orçun eniştem de fevkalade börek yapar.
Asla bıkmadan yiyebileceğim tek şey olabilir börek harika görünüyor ellerine sağlık. 😊😊
herkesin böreği güzel olmuyor ama görseldeki güzele benziyor :)
Hiç böyle düşünmemiştim evet börek çok severim ama yapan yok
Kesinlikle var ya börek olsun çamurdan olsun mantığındayım🙏🏻🌈
Ewet çok güzel bende çok severim ama midemi yakıyor
Neden kii
Peki size böreğe börek mi diyorsunuz yoksa böööreek mi :D
Bürek
Kutsal börek önünde eğiliyoruz jsjsjs
Selamlaaa
o kadar börek yenirmi yaw
Yenirr
Ben
Sigaralı olanı güzeldir.