Yeme & İçme Makarna fiyatlarına %15 zam yapılması bekleniyormuş. En son ne zaman makarna yediniz? ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Dün akşam yemeğinde mantarlı fesleğen ve domates soslu makarna vardı. Makarna fiyatlarına %15 zam yapılması bekleniyormuş. En son ne zaman makarna yediniz? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zamlara devam herşeye zam olsun ohhh mis 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Uzun zaman olmuştur sanırım. mantarlı fesleğen ve domates soslu makarna aşırı seviyorum bende, afiyet olsun :) 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl MerhabaOna zam buna zam şuna zam ota boka püsürr zam diye diye ne yücel bu insanlar Allah aşkına bezdim fiyatlardan 0 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Sıkıntı yok ewde nerdeyse 10 kiloya yakın makarna var 😉 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 979 cevap paylaştı. Pazar aksami. Tanri TR'de yasayana sabir versin. 0 0 Yorumla
Bayx1998 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Makarnaya zamma üzülen eti, balığı, tavuğu hiç alamaz. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sadece bir kitlenin besin kaynağı olan makarnanın tanesi İnşallah 50 lira olur 0 0 Yorumla
RRRaskoInikov Takip Et Master Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 305 cevap paylaştı. Bunları yapabiliyor musun 😀😋 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yapılsın tabi bunu siz seçtiniz dostum 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 789 cevap paylaştı. 2 gün önce yaptım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Zamlara devam herşeye zam olsun ohhh mis
Uzun zaman olmuştur sanırım. mantarlı fesleğen ve domates soslu makarna aşırı seviyorum bende, afiyet olsun :)
Merhaba
Ona zam buna zam şuna zam ota boka püsürr zam diye diye ne yücel bu insanlar Allah aşkına bezdim fiyatlardan
Sıkıntı yok ewde nerdeyse 10 kiloya yakın makarna var 😉
Pazar aksami. Tanri TR'de yasayana sabir versin.
Makarnaya zamma üzülen eti, balığı, tavuğu hiç alamaz.
Sadece bir kitlenin besin kaynağı olan makarnanın tanesi İnşallah 50 lira olur
Hani ömür boyu makarna kazanmıştık?
Bunları yapabiliyor musun 😀😋
baya oldu yemeyeli ama usengecligimden
Yapılsın tabi bunu siz seçtiniz dostum
2 gün önce yaptım