dün bir restoranda mantı yedim ve kola içtim. Ödediğim fiyat 128 TL.. söyleyeceklerim bu kadar.

dün bir restoranda mantı yedim ve kola içtim. Ödediğim fiyat 128 TL.. söyleyeceklerim bu kadar.

İskender yedim 75 TL ama mekandan kaynaklı sorunlar nedeniyle beğenmedim açıkçası. Ondan önce tavuk dünyası gibi bir dükkanda tavuk menü yedim 70 TL verdim her açıdan çok memnun kaldım. Senin mantı tek porsiyon muydu? Benim yaşadığım yerde bir mantıcıda bir porsiyon 25 TL. Kola 20 TL'ye gelmiştir sana
Dışardan mi birine tost ettirdim kendime değil 2 tane
Tanesi 15₺ dedi ne zaman geldi 12₺ diye geldik dedim tamam parana göre ederiz dedi normal tavuk döner etti 12₺ tanesi 2 tane ettirdik 24₺
Ben kendim şse
Kaşarlı sucuklu yedim 2-3 gün önce 15₺ tanesi
12 TL'ye nerede döner yiyorsun 🤷
Burdur’da 12₺ döner hemde 5-6 dükkan ediyor ama meydanın göbeğinde 15₺ geçen yedim dürüm yokmuş ekmek arası etti normaldi tadı
Burdurda her şey ıcız ev kiraları 500₺
Şimdi baktım 2 3 bin tl
😂 lan bi git nerden baktın 200₺ de. Başlıyor kiralar 1+0 evler 500₺ de çok ev. Var. Nerden. Altın 2-3 bin diyorsun 😂
Al sana
3+1 120 m2 kiralık daire
sahibinden sobalı kiralık daire İlan No: 1055172253 www.sahibinden.com/.../detay
Off bayağı pahalıymış. Ben dışardan yemiyorum. Arada bir çiğ köfte veya döner alıyorum o da ayda yılda bir. Mantıya gelince anne mantısı gibisi yok. Dışardan bin kat daha güzel ve fiyat bakımından daha az maliyetlidir, ben savurgan veya cimri değilim.
Cevap
91Cevap
Dün akşam yemiş olduğum yemeğe 92 TL ödedim. 🤤
170 lira ödedim gadası
50 ödedim.
Evde de yeseydin sanki evde yapılamayacak ulaşılamayacak bir şey dışardan bişi yemedim
14 Şubat 2022 ciğerciye gittik eşimle. Ortaya 1 porsiyon kanat, ve birer buçuk porsiyon ciger ve yağ. Ortadaki mezeler sınırsız zaten salata ve çiğköfte vardı ha bide roka. Ve 2şer açık ayran. 120₺ ödemiştik. Allah kahretsinki geçen önünden geötik 1 porsiyon kanat olmuş 50 60 ya
En son dün yedim iki tane bayağı peynirli etli bir sandviç yedim bayadır diyetteydim dün bozdum çünkü 15 $ civarı gitti yanında iki parça tatlı aldım ufak ufak onu da 5 $ civarı gitti yani toplamda 20 $ 22 $ civarı bir paraya doydum diyebilirim
Dün en son dışarı da..
Mado da oturdum..
Bir nesface 4 muhallebi için. 300 TL ödedim..
Hatta muhallebinin bir tanesi fazla geldi yiyemedim paket yaptırdım
Afiyet olsun 🤣
Kiminle
2 tane large burger (köftesi 150 gram) 2 tane patates kızartması, 4 soğan halkası, 4 nugget, 1 litre kola daha bugün 110₺ verdim. İş yerinde yemek kötüydü dışarıdan söyledim
Yerel bi burgerci
Bir kilo mantı 1 litre kola alsaydın evdekiler de yeseydi. Söyleyeceklerim bu kadar 😀
İçimizin sesi
6 aydır Türkiye de değilim ay sonu geliyorum. Çok şaşıracağım. Daire bakmıştım. 6 ayda Tam ikiye katlamış. Dedim ne oluyoruz
MADOda yedim güzel kasap köftesiydi 170 liraydı yanında pilav, patates kızartması, turşu vardı karnı doyurur
Pizza yemiştim 162 TL iki kişilikti 2 patates 2 orta boy pizza 1 litrelik kola her şey şu an pahalı dışarda yemek bile neredeyse çok pahalı
Bir döner bir ayrana 60 lira para ödedim. Çok değil lise yıllarımda 2.5 liraya yerdim. Hem de malzeme daha bol olurdu.
Ohaaa bu ne fiyat yaaa... 4 kişilik aile olarak biz ne yapalım? Omayra mantı açsın başka çare yok 🙂
Makarna ve bir kadeh şaraba yaklaşık 300 ödedim. Makarnası da şarabı da vasattı üstelik. Kalitede genel olarak düşüş var
Eskiden 300₺ ye lüks restaurantta 4 kişi doyardı… heyyyy hey
Kesinlikle enayilik dışarda en fazla köfte döner iskender tarzı şeyler yerim en son köfte yemiştim 18 lira🙂
Yarın pizza siparişi vereceğim dominostan 3 orta ya da 2 büyük. Bilmiyorum artık hangisi olur. Çok para gidecek 😂
En son erkek arkadaşımla yedim dışarda.
Menüde fiyatını gördüğüm kadarıyla tek benimki 110 civarına geliyordu içecekle beraber
Dün chicken yedim taraftar menü 65 di heralde arkadaşa latte aldım kendime sade filtre kahve 2 su o da 60 küsür bir şeydi
Köri soslu tavuk ve köri soslu makarna yedim 98₺ sanırım
Malatyadami yedin
Dışarda yemeğe para ödemem ben. Hep birilerine kitlerim.
900 1000 bazen 1300
3 kişilik yemek bedeli yurt dışından misafir ağırlama
Çoğu zaman şirket kartından ödüyorum. Fiyatına bayadır bakmıyorum.
Yemek yemedim ama dışarıda yediğim en son şeye 80 tl ödedim. Kesin bayattı 😒
En son arkadaşımla hamburger almıştık 150 civarı ödedim
Dışarda mecbur kalmadıkça yemek yemiyorum evde kendim yapıyorum 🤗
En son dışarıda lahmacun yemiştim. İki lahmacun yanında içecek yok. Tam 30 lira vermiştim…
Yemek sayılmaz sanırım ama 4 liraya simit almıştım.
Niçin sayılmasın ki sonuçta karnını doyurdun
Orası öyle tabi ama ben bide şu açıdan baktım lokanta vs. gibi yerde yenilen bir şey olacak gibi algıladım da tabi simitte yemek diye geçer bence de dediğin gibi
Canım lahmacun cekti aç degildim bi tek lahmacun yedim yanına kola aldım 56 lira para ödedim :/
Ben en son disarda kori soslu tavukla kola ictim 90 tl odedim 70 lira tavuk 20 lira kolaydi...
110 TL et-tavuk karışık döner kıbrıs pidesine.
2 biftek 1 cola 1 fanta 1 orta boy pizza ve büyük su 523 lira ödedim
Bedava koyun döner yemiştim 1 gün önce haberiniz olsun 😋
Martı döner yedik çeyrek ekmek 15 lira verdik. O bile pahalanmis yhaa
70tl olması lazım 3 4 haftadır dışarıda yemek yemedim.
Kelle paça, çoban salatasi, sütlaç, ayran 150 ödedim
Geçen gün tavuklu pilav yedim, 36.50 TL'ydi ve her geçen gün zamlanıyor... 😭
Dün köfte yedim. Köfte, patates kızartması, ezme ve kola 96 TL.
Tavuklu pilav yedim yanında ayran. Dün gece. 30 tl ödedim.
Bankadan kredi çektim pizza söylemek için 😂😄😄😁
Burger k. İki menü aldım 112 lira patatesler extra büyük dhdbdhdbdb
Döner menü yedim 57 TL
Az önce çorba, lokum, ayran ve tatlıya 235 tl kişi başı verdim.
Dün sabah gözleme, +2 çay, 1 su = 75 tl.
1 latte ve 1 soğuk meyveli içecek 95
95+75= 170 tl ödemişim şaka gibi dün djdkdk
Genelde alkolsuz 300 lira alti (başlangıç + ana yemek + tatlı + su veya kola falan) gelmiyor hesaplar..
Kardeşimle dışarı çıktık 2 yarım kokoreç ve toplam 30 ya da 40 midye yedik 195 tl civarı bişey tuttu çaylar da ikram geldi
Karışık Orta Boy pizza ve fuse tea ye 96 TL ödedim.
Ya mantıyla kola mı içilir beeee 😂 parası yediğin yere göre değişir
3 bira + patates + 1 kadeh şarap ve pizzaya toplam 115
Hadi lan neresi orası bir bira 60 tl
Matkette 30 lira fjrbvdd
kxwjxxwjxdjwjd biz de inanmadık arkadaşlarla gittik harbi öyle
adamlar zararına mekan kurmuş dkwkxwkc
Fıçı bira mı?
Pizza 100 lira lan dışarıda djndbdbjf
33’lük tuborg
izmirdeysen vereyim mekanın ismini
Vay anasını be yok yol parası daha pahalıya patlar
Ama sen ver yine de arada gidiyorum. Gidince giderim belki.
ckwkcwfkwfkw biz her yere yürürüzz
crafty casks
Thx
np

35lik rakı ile mezelere 400 tl düşün ta ne zaman şimdi daha pahalıdır zam geldi alkollere :D
Köfte ve ayran 67 tl öfedim.
2 dürüm çiğ köfte 2 acılı şalgam 54₺ 😅
Dün kahvaltıya gittim 100lira 😂
Bin tlydi en son yemeğimiz fazla kişi gitmiştik
McDonald's da 7.50 € verdim.
25 dolara hamburger yedim
Bu akşam 370 tl ödedim
Hiç hatırlamıyorum uzun zaman oldu birde.
Arkadaşlarla buluştuk. 583 tl
111 lira tutmuştu sanırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?