Bal sürerek biber acısını geçirebilirsiniz. Bunun dışında limon, süt, yoğurt, sirkeli su da eldeki biber acısını geçiren yöntemlerdendir. Kopyala yapistir yaptim ustad.
sabunlu suda beklettim, normal krem surdum, yanik kremi egzama kremi denedim. buzlu su denedim. bu saat oldu hala cayir cayir parmak uçlarım. sirkeli soğuk suya koydum niraz da bunu deniyorum bakalim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence bol bol yıkayın elinizi.
Merhaba
Süt ya da yoğurt sür ya da ye acıyı alır derler bu ürünler için denedim ve cidden etkisini gördüm daha önce
teşekkürler, su an sirkeli soğuk suya koydum bu da olmazsa soylediklerinizi denicem ama insallah gerek kalmaz
Bal sürerek biber acısını geçirebilirsiniz. Bunun dışında limon, süt, yoğurt, sirkeli su da eldeki biber acısını geçiren yöntemlerdendir. Kopyala yapistir yaptim ustad.
yav googleda krem de yazıyordu daha beter etti. o yüzden denenmiş bir şey varsa onu deneyeyim
Bibere acılığını veren madde (capsanthin) en iyi yağda çözünür. Parmaklarını ılık zeytinyağı ile ovduktan sonra ılık sabunlu su ile yıka.
kardes sagol da sen sorularin suresine bir baksana
Bakmadım, önemli de değil. Şimdi okuyan öğrenir.
Bol kopukli suyla yikadiginizda cikmadimi? Eneresan nasil bir bibermis oyle 🧐
sabunlu suda beklettim, normal krem surdum, yanik kremi egzama kremi denedim. buzlu su denedim. bu saat oldu hala cayir cayir parmak uçlarım. sirkeli soğuk suya koydum niraz da bunu deniyorum bakalim.