Yeme & İçme Tarafını seç! Un helvası mı irmik helvası mı? Ojeminrenginebak Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Ben irmik helvası diyorum hem de dondurmalıııı <3 İrmik helvası Un helvası Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tarafını seç! Un helvası mı irmik helvası mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Helva sevmem ama un olsun 0 0 Yorumla
Heloya Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Gerçek bir irmik gurmesi, her ikisinin de farklı benzersiz tatlara sahip olduğunu ve bir seçim yapmanın anlamsız olacağını bilir. Ama çoh güzel irmik yaparım : D 0 0 Yorumla
Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Un helvası sevmem irmikte sevmiyorum fazla eskiden tahinli severdim ama artık hic birisini yemiyorum 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Taraf seçemem hepsi benim bebeklerim :D Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
MuraTarhan Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 83% +1 yıl Kesinlikle İrmik helvası...Un Helvası da güzel ama bir irmik değil... 0 0 Yorumla
şizofrenikbağyan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Un ağar geliyo tadı ama sütlü irmik daha yumuşak bi tat 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Un helvası dicm ama benim dicgm un helvası farklı fotodaki gbi değil ki 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. İrmik helvası hem de her hamsi yedikten hemen sonra :D 0 0 Yorumla
Slavex Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Helva sevmem ama yersem irmik helvası yerim. 0 0 Yorumla
Ephoria_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Un helvası da güzel irmikte. Seçim yapamadım 0 0 Yorumla
UzaydakiTırtıl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Un helvası tabii ki. Çok severim güzel yapılmışsa. İrmik helvasını ise bir o kadar sevmem. 😂 0 1 Yorumla merhabamillett +1 yıl Profilimdeki son soruya yorum yapar mısın? Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İkisini karıştırıp da yapıyorum bazen o da güzel oluyo. 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl İrmik helvası ama fazla kavurmadan biraz açık renkli seviyorum 1 0 Yorumla
Marjin4l Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İrmik helvası, üstünde de dondurma olursa miss gibi 😀 0 0 Yorumla
lastromence8 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Un helvasi bi süre sonra bayiyor ama irmik hiç öyle değil 1 0 Yorumla
Eylülll2266 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Aslında ikisini de severim. Ama irmik helvası çok daha güzel. 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. irmik helvası derim 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Irmik helvasi iyidir 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İrmik helvası daha lezzetli. 0 0 Yorumla
_Versace_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İkisinide severek yiyorum, seçim yapamam 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. İrmik daha güzel 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. İrmik daha çıtır güzel yaparım ben deee🤩 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. İrmik 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 837 cevap paylaştı. Un helvası. Sıcakken tadı bir başka. 0 0 Yorumla
walkerr34 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 70% +1 yıl Un helvası ağır geliyor, irmik daha iyi 0 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl irmik helvası hem daha faydalı hem daha lezzetli. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. İrmik helvası 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Dondurmalı irmik helvası 😋 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl o zaman dondurmalı irmik helvası derim 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Un helvasını daha çok severim 🥺 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. İrmik helvası 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. irmik bence 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. İrmik. 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 949 cevap paylaştı. İrmik helvası 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 651 cevap paylaştı. Un helvası 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 926 cevap paylaştı. Sevmiyorum helva. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Helva sevmem ama un olsun
Gerçek bir irmik gurmesi, her ikisinin de farklı benzersiz tatlara sahip olduğunu ve bir seçim yapmanın anlamsız olacağını bilir. Ama çoh güzel irmik yaparım : D
Un helvası sevmem irmikte sevmiyorum fazla eskiden tahinli severdim ama artık hic birisini yemiyorum
Taraf seçemem hepsi benim bebeklerim :D Keyifli günler..
Kesinlikle İrmik helvası...
Un Helvası da güzel ama bir irmik değil...
Un ağar geliyo tadı ama sütlü irmik daha yumuşak bi tat
Un helvası dicm ama benim dicgm un helvası farklı fotodaki gbi değil ki
İrmik helvası hem de her hamsi yedikten hemen sonra :D
Helva sevmem ama yersem irmik helvası yerim.
Un helvası da güzel irmikte. Seçim yapamadım
Un helvası tabii ki. Çok severim güzel yapılmışsa. İrmik helvasını ise bir o kadar sevmem. 😂
Profilimdeki son soruya yorum yapar mısın?
İkisini karıştırıp da yapıyorum bazen o da güzel oluyo.
İrmik helvası ama fazla kavurmadan biraz açık renkli seviyorum
İrmik helvası, üstünde de dondurma olursa miss gibi 😀
Dondurmalı irmik helvası ama sade olacaksa un helvası
Un helvasi bi süre sonra bayiyor ama irmik hiç öyle değil
Aslında ikisini de severim. Ama irmik helvası çok daha güzel.
irmik helvası derim
Irmik helvasi iyidir
İrmik helvası daha lezzetli.
Sütlü İrmik Helvası
İkisinide severek yiyorum, seçim yapamam
İrmik daha güzel
İrmik daha çıtır güzel yaparım ben deee🤩
İrmik
Un helvası na bayılıyorum
irmik + dondurma
Bak simdi canim cekti oldumu bu
Fıstıklı un helvası. <3
İrmik helvasını tek geçerim.
tabi ki irmik helvası çok severim
Un helvası. Sıcakken tadı bir başka.
Un helvası ağır geliyor, irmik daha iyi
irmik helvası hem daha faydalı hem daha lezzetli.
İrmik helvası
Sevdiğinle yenilen acı biber 😁
Dondurmalı irmik helvası 😋
o zaman dondurmalı irmik helvası derim
İrmik helvası
Un helvasını daha çok severim 🥺
ikisinide şok severim.🙄
İrmik helvası
İrmik severim
İrmik severim
irmik bence
İrmik.