Sabah:1 kasık bal,1 ceviz,1 kasık fındık ezmesi,1 domates,1 kasık şekersiz nar reçeli (ekmek yok)
Öğlen:1 kasık kakaolu filtre kahve ve 30 dakika hitt kardiyo (300 kalori yaktım)
Akşam:4 kasık taze fasulye,1 kasık pirinc pilavı,1 kaseden biraz az yarım yağlı yogurt
Öğlen:1 kasık kakaolu filtre kahve ve 30 dakika hitt kardiyo (300 kalori yaktım)
Akşam:4 kasık taze fasulye,1 kasık pirinc pilavı,1 kaseden biraz az yarım yağlı yogurt
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şurası 1000 kalori bile değil eziyet etmeyin kendinize
Evet 400 küsür cıktı kalori
Şekeriniz birden düşer bayılırsınız dengeli beslenin ve kahvaltıya tatlı şeyleri yüklemeyin yeşillik eklerseniz daha iyi olur yiyeceğinizi yine yiyin fakat egzersizi unutmayın bu şekilde de kilo verirsiniz fakat kendi düzeninize döndüğünüzde tekrar alırsınız ödem atan şok diyetler gibi olmuş hata yaparsınız boyunuz 1.50 civarı sanırım öğünlerinizi araştırın derim
Yok 162 boyum? Birden bırakamadıgım için yavaş yavaş azaltıyorum şekeri yaşım dolayısıyla şekere düskünüm biraz
Ve şu an pankek yemiş bulunuyorum🫣300 kalori daha oldu toplam 700 oldu neredeyse kalori
Spor yapacağım yine 1 saat kadar of of
Yiyin yiyin yoksa geceye doğru açlık krizine girersiniz aşırı yeme isteği oluşur
Bu arada her şeyin kalorisini de hesaplamayın porsiyon hesabı yapın kalori hesabının içinden çıkılmıyor
Bagımlı oldum ama kalori hesabına.
Ama yedigimdede spor yapma zorunluluğu hissediyorum. Kardiyo yapıyorum
Bazal metobolizmam 1250 küsür. Bende 500 civarı almaya çalısıyorum o yüzden
Bunun önüne geçin bence gerçekten ciddi bağımlılık ben zamanında 1 kurabiyenin kalorisini ve yakmam gereken süreyi falan hesaplıyordum kafayı yersin porsiyon hesabı iyidir
Çook çoook düşük zaten alınması gereken 1200. Sen istersen 2200 kalori al 1-2 saat spor yap fark alacaksındır bu şekilde verimli kilo veremezsin
Yiyip spor yaparsam almaz mıyım yani? Mesela 1 saat spor yapıp gün içinde hareket edip 1200 alsam bir şey olmaz yani?
Almazsın tabii
Asl8nda kilo vermem gerekiyor ama zayıf olmak istiyorum
Vermemem
Nasılımda görmüssündür belki benim sorumu 44 kilo olan
Boyum 160 civarı. Spor yapıyorum 44 kilo cıktım çok mutsuzum o kadar gösteriyor muyum ya? ↗
Ama kendimi kilolu hissediyorum..
Anoreksiya olabilirsin yediğin zaman suçlu hissedip asla aynadaki görüntünle hoşnut değilsin dimi
Evet.. çok zayıf olmak istiyorum ve şu an zayıf degilim
Bakılırsa epey zayıfsın 40 olmak hele ki çok çok düşük şu an sana göre 50 senin idealin desem çok fazla gelecek ama psikolojin bunu anlamaya müsait değil. Bu şekilde devam edersen yapacağın tek şey vücuduna kötülük etmek olacaktır. Adet döngülerin yavaşlayacak, saçların dökülecek tırnakların kırılacak bol bol üşüyüp hastalanacaksın arkadaşların sana bu konuda kötü davranacak en kısa zamanda psikolojik bir destek alıp ailene bu konuyu paylaş. Ve en önemlisi metabolizman 2000-3000 kalorileri kaldıracak şekilde buna emin ol
Kaç kilosun ki kilo vermek istiyon
Söyelyemem utanıyorum ya
Utanılacak bir şey değil ki neden utanıyorsun
Boyum 160 civarı. Spor yapıyorum 44 kilo cıktım çok mutsuzum o kadar gösteriyor muyum ya? ↗
Cünkü kilom fazla olmamasına rağmen kilolu hissediyorum bu yüzden utanıyorum
Ben de öyle sen utanıyorum deyince bir yüz 20 kilo falan zannettim abartıyorsun bence çok takma kafaya ayrıca fazla kilolu değilsin hatta hiç kilolu değilsin bence
Ama zayıf olmak istiyorum ve zayıf degilim
46 kilosun bence çok zayıfsın
aşırı az, verdiğini geri alırsın. kilon kaç
Yahu boyun kılon nekı
Söylemeyeyim ya utanıyorum
Utanacak ne var olmadı dırek bana soyle
Cünkü kilom fazla olmamasına rağmen kilolu hissediyorum bu yüzden utanıyorum