Bugün kahvaltımda karpuza süt döktüm ve afiyetle yedim. Çok hafif ve fresh hissettim. Yaz aylarında vazgeçilmez tercihlerim arasında çoktan yerini aldı. Sen daha önce sütlü karpuz denedin mi?

Bugün kahvaltımda karpuza süt döktüm ve afiyetle yedim. Çok hafif ve fresh hissettim. Yaz aylarında vazgeçilmez tercihlerim arasında çoktan yerini aldı. Sen daha önce sütlü karpuz denedin mi?
Sütlü ürünler, yumurta, kızarmış yiyecekler, tahıllar ve nişastalar bu meyveler ile birlikte asla yenilmemeli zira!!! Kavun ve karpuz tek başına tüketilmesi gereken meyveler. Özellikle de süt ile tüketilmemeli
Hayır daha önce hiç denemedim hatta ilk kez böyle bir şey görüyorum teşekkürler. çünkü hayatta sürekli aynı şeyleri gördüğüm için bu farklılık güzel oldu afiyet olsunn :D
ilk defa görüyorum ama bunu deneyeceğim
Merhaba
Sütlü karpuz denemedim.
Ama robottan çekip karpuzu sütun içine bal ya da fıstık ezmesi koyarakta tüketebilirsin buda fikir olsun sana mikshake gibi olur bir nevi
Cevap
12Cevap
Denemedim aslında onun dondurması ya da frozenı şahane olur.
Soruyu okuduktan sonra telefonun ön kamerasına yansıyan sıfatül eşgalim.
🤣🤣
Hiç denemedim ama karpuzu sütle yiyeceksem önce blenderdan geçirip dondurup dondurma olarak yerim. Böyle olmass
Kahvalti dedigin yumurta zeytin beyaz peynit ve soğan domates ve salatalik olur
Karpuzun kendi özünde süt var sandım bir an..😃
Üzerine süt döküp hiç denemedim
hmmm aromasını süt kesmiştir. genelde dondurma bile yapılırken ilave aroma verici atıyorlar
Ağzının tadınıda biliyorsun masallah bi gün beraber deneyelim bunu
benim bildiğim tek karpuz karışımı karpuz +peynir ama kahvaltıda ikisinide yemedim sadece yumurta :(
Midem kalktı gidiyor, hayır.
Yok artık 🙄 denemedim
Mideni bozma ihtimalin yüksek
Kesinlikle denemeyeceğim bir şey🙄
Nasıldı çok ilginç geldi.
kesinlikle denemem 😅
Hayır denemedim ama hoşuma gitmez sanırım
Sütlü sevmiyorum
Yiyemem ben
İlk defa duydum
Denemedim
İgrencsin kanka