Yeme & İçme 3 ay Hangi kahve ilk tercihiniz? White_angel11 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Benim Mocha herzaman ilk tercihim. Ya sizin? Mocha Cappucino Latte Macchiato Americano Espresso Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi kahve ilk tercihiniz? Cevapla 62 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
TeomanŞarkısıFenomen Takip Et Guru Yaş: 26 3 ay Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç biri direk türk 0 0 Yorumla
a LaBelleIndifference Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 95% 3 ay Espresso daha sık tüketiyorum, sade kahve daha çok hoşuma gidiyor. Ama eğer sütlü bi kahve içeceksem tatlı olsun istiyorum latte vs tatsız geliyor, o yüzden genelde şuruplu içerim kahveleri sütlü yapacaksam. 2 0 Yorumla
RB1905 Takip Et Bilge Yaş: 25 3 ay cappucino tercihim çok güzel aroması var bir de latte sadelik severler için 2 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 23,1b cevap paylaştı. Espresso seviyorum normalde. bazen de nescefe içmeyi seviyorum. o anki moduma göre değişiyor daha çok. ama hazır içmek daha güzel. 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Seçeneklerden espresso normal de sade sert içim filtre 0 0 Yorumla
terziayca Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 50% 3 ay Ay bana kahve deme Kahveden kurtulmak istiyorum 0 0 Yorumla
Ephoria_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% 3 ay Americano çok severim. Süt içeren kahveleri tercih etmiyorum 0 0 Yorumla
AyArSzKaDıN Takip Et Xper 5 Yaş: 39 3 ay Bir türk kahvesi, birde soğuk kahve tercihim benim. 0 1 Yorumla White_angel11 3 ay Yazın şahsen herzaman soğuk kahve tercih ederim.
bitmissincerewn Takip Et Xper 5 Yaş: 19 3 ay normalde caramel latteydi bu aralar mochaya taktim bdhasjajejajsw 0 0 Yorumla
s IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% 3 ay Yeme & İçme konusunda 365 cevap paylaştı. Americano dedim ama mırra tercihimdir. 1 1 Yorumla White_angel11 3 ay O da güzel, severim. Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 56% 3 ay Yeme & İçme konusunda 676 cevap paylaştı. Hepsi kahve işte. 0 2 Yorumla White_angel11 3 ay Kahveyi sevmiyorsunuz sanırım Yorumla ErtugrulKARTAL1903 3 ay Evet güzel demlenmiş çayı severim. Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bu şıklardan americano 0 2 Yorumla White_angel11 3 ay Bu şıklar dışında da bir tercihiniz var sanırım. Yorumla öğrenimelemanı 3 ay Genelde sade filtre Yorumla
Alonza97 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 3 ay Bunların hiçbirini bilmiyom 0 1 Yorumla White_angel11 3 ay Peki ya türk kahvesi? Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Filtre ve Türk kahvesi 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 3 ay Yeme & İçme konusunda 579 cevap paylaştı. Kafein şeyler tüketmiyorum 0 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 99% 3 ay Yeme & İçme konusunda 450 cevap paylaştı. Espresso çok güzel ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Hiç biri direk türk
Espresso daha sık tüketiyorum, sade kahve daha çok hoşuma gidiyor. Ama eğer sütlü bi kahve içeceksem tatlı olsun istiyorum latte vs tatsız geliyor, o yüzden genelde şuruplu içerim kahveleri sütlü yapacaksam.
cappucino tercihim çok güzel aroması var bir de latte sadelik severler için
Espresso seviyorum normalde. bazen de nescefe içmeyi seviyorum. o anki moduma göre değişiyor daha çok. ama hazır içmek daha güzel.
Seçeneklerden espresso normal de sade sert içim filtre
Ay bana kahve deme Kahveden kurtulmak istiyorum
Americano çok severim. Süt içeren kahveleri tercih etmiyorum
Bir türk kahvesi, birde soğuk kahve tercihim benim.
Yazın şahsen herzaman soğuk kahve tercih ederim.
normalde caramel latteydi bu aralar mochaya taktim bdhasjajejajsw
Americano dedim ama mırra tercihimdir.
O da güzel, severim.
Hepsi kahve işte.
Kahveyi sevmiyorsunuz sanırım
Evet güzel demlenmiş çayı severim.
Bu şıklardan americano
Bu şıklar dışında da bir tercihiniz var sanırım.
Genelde sade filtre
Bunların hiçbirini bilmiyom
Peki ya türk kahvesi?
White chocolate mocca
Filtre ve Türk kahvesi
Türk kahvesi ve Mocha.
Bol köpüklü cappucino olsa da içsek. 😂
Kafein şeyler tüketmiyorum
Espresso çok güzel ya
Türk kahvesi az şekerli olsun 😎