Serpme kahvaltı 250 lira olmuş. En son ne zaman serpme kahvaltıya gittiniz?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Serpme kahvaltı 250 lira olmuş. En son ne zaman serpme kahvaltıya gittiniz?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
250 TL ise gayet güzel zaten bir serpme kahvaltı 3 kişiye yetiyor tabii 2 kişiye bir serpme kahvaltı veriyorlar. En son bir serpme kahvaltı gözlemleme 450 TL vermiştik
Geçen sene gitmiştim Garipçe köyüne 100 küsürdü tam hatırlamıyorum ama 250 kahvaltı için veremem ya İbb sosyal tesislerde kişi başı 100 versen dünyaları yersin börekler pizzalar havada uçuşur o derece yani.
Nerede bu fiyat, çünkü İstanbula 400 tl başlıyor.
Kayseri'de
250 liraysa yine iyi, o fiyatlar mı kaldı...
Günaydın teşekkürler. 🙂
Günaydın rica ederim
Cevap
7Cevap
Hiç gitmedim zaten evde bile kahvaltı yapmıyorum. ama her şey olduğu gibi kahvaltılar da aşırı pahalı.
Yok be 😊pikniğe gider semaverimi yakarım.. hepsinden güzel
O başka 🙃
250 TL ye masada kahvaltı beni bozar..😊 tenim toprağa çimene değecek.. haşır neşir olacak.. çıplak ayağımla bastım mi elektriğimi alacak mis mis toprammm
Eee onun tadı başka ama arada sevdiceğinle güzel bir mekanda kahvaltı hoş olar 🙃
Kabul edersem birini.. götürsün beni o zaman napiyim 😊
Eee seni hakedecek birisi yok daha 😅piyasada
Yok be 😊 ben kimim ki.. herkes gibi bi anadan doğmayım.. sadece incinmek istemiyorum herkes gibi.. o kadar
İncinme bir zahmet 🙃 pek öyle olduğunu sanmıyorum
250 lira mı? Uygunmuş. Daha geçen hafta Ankara /Gölbaşı Florya Restorant'a gittim, 400 lira verdim. 250 lira ne ki? 250 liraya öyle mekan kaldıysa öpün başınıza koyun.😂
250 TL kendime güzel ciciler elbise alırım kahvaltimida evde yaparım köyüm de
Serpme kahvaltı 2020 yılında falan gittim
Tahminimce 4 ay olmuştur, yaptıkları resmen vicdansızlık buna sebep olan her kimse o yedikleri boğazında kalır inşallah.
serpme kahvaltıyı çok fazla israf olduğu için tercih etmiyorum. sanırım 5 yıldan fazla zaman olmuştur.
Pazar günü gittim iki kişilik 500 TL idi. Çok lüks bir keyif Artık dışarıda yemek.
hiç gitmedim valla ama fazla pahalı buldum...
En son ne zaman gittiğimizden çok bir daha gidemeyecegimiz dikkatimi çekti benim.
Göreseldeki epey pahalı burada 75 TL tabi ekstradan istediğinde 150 olur
Her hafta sonu gidiyorum. Dışarda kahvaltı etmek çok keyifli
Hergün yiyebiliyorum. Oteller de çalışanlar tanıdık. Canım istediğine gider yiyorum
Gadası çok pahalı olmuş en son 2 yıl önce gitmiştim.
En son 2020’de gitmiştim. O tarihten beri de Türkiye’ye gelmiyorum baya özledim bizim kahvaltıları
yeme sende o zaman
Benlik bir durum yok sadece soruyorum ben istersem yerim 🙃
Ya 250 TL nerde bizim burada 380 TL olmuş..
Yemedim valla okulda 300 TL bizim
Evde serpiştiriyorum bshsjs
Evde her gün serip serpiştiriyoruz
Ekim ayı gittim
En son geçen yıl gitmiştim ve 150 tl idi
Afiyet olsun
Hatırlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?