Yeme & İçme Çayın yanında sabahları en iyi ne gider? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Ben, dermişim 😄 taze simit olsa da yesek.. 🤤 Güncellemeler+1 yıl Süper bir soruymuş! Güncellemeler+1 yıl Çok ısrar ettiniz cam bardaktan içeceğim. Çayın yanında sabahları en iyi ne gider? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Keşke cam bardakta içsen. Sabah kahvaltı gider 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Üşendim 😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben sigara kahve seviyorum ikili olarak. 0 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gerçi ortada sabah kalmadı artik yarjn sabah icin olsun cevap 😀 firindan yeni cikmis poğaça olabilir 😀 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl En iyi ne gider bilmem ama o bardak olmadığı kesin😅 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl İmkanlar böyle :d Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Bilmem simit falan gider herhalde. Ben kahveci olduğum için çayla ilgili pek kültürün yok ') 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Simit poğaça ama peynirli sigara böreği olursa iyi gider 1 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 839 cevap paylaştı. O ped bardak mayın tadını değiştirmiyor mu 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl maalesef cam bardakta başka tadı Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sabah öğle akşam her vakitte 😃 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Benim kafadan Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kahvaltı seviyorum ben.. Keyifli geceler. 1 0 Yorumla
Aişeyılmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bişey gitmez. Sadece çay. Afiyet olsun 1 0 Yorumla
puzzle89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Çay tüketmiyorum bir bardak kahve sonrası iş 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çay yalnızda gider normalde sorunsuz 1 0 Yorumla
anavrinn7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl 2 tane bounty 😅😅 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl 1 tane de çupun Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sıcacık bir simit ya da poğaça ya da börekk 😋 0 9 Yorumla AliceMixfield +1 yıl Tuzlu kurabiye bile olur Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Şu an herşeyi yerim Yorumla AliceMixfield +1 yıl Yapan olsa da yesek Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Fırın yolu gözüktü Yorumla AliceMixfield +1 yıl Ev poğaçası başka 🙄 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Elimizde kalmadı maalesef Yorumla AliceMixfield +1 yıl Eve gidince kendim yaparım🙄 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Afiyet olsun 😋 Yorumla AliceMixfield +1 yıl Teşkürlerr Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. sigara gider 1 0 Yorumla
Nerdeyimlaben4 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Afied 0 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl teşekkür. Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 955 cevap paylaştı. Simit 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Keşke cam bardakta içsen. Sabah kahvaltı gider
Üşendim 😅
Ben sigara kahve seviyorum ikili olarak.
Gerçi ortada sabah kalmadı artik yarjn sabah icin olsun cevap 😀 firindan yeni cikmis poğaça olabilir 😀
En iyi ne gider bilmem ama o bardak olmadığı kesin😅
İmkanlar böyle :d
Bilmem simit falan gider herhalde. Ben kahveci olduğum için çayla ilgili pek kültürün yok ')
Simit poğaça ama peynirli sigara böreği olursa iyi gider
O ped bardak mayın tadını değiştirmiyor mu
maalesef cam bardakta başka tadı
Sabah öğle akşam her vakitte 😃
Benim kafadan
Kahvaltı seviyorum ben.. Keyifli geceler.
Poğaça simit domates salatalık zeytin
Sabahları bir şey tüketmem pek.
Simit ve sıcacık börek peynirli
Bişey gitmez. Sadece çay. Afiyet olsun
Salamancalar çay içmez
Çay tüketmiyorum bir bardak kahve sonrası iş
Çay yalnızda gider normalde sorunsuz
Simit ayran tercih ederim.
2 tane bounty 😅😅
1 tane de çupun
Sıcacık bir simit ya da poğaça ya da börekk 😋
Tuzlu kurabiye bile olur