Yeme & İçme Bu çikolatanın tadı nasıl? gurbetçibiri98 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu çikolata güzel mi Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bu çikolatanın tadı nasıl? Bu çikolatanın tadı nasıl? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. İyi tadı 1 0 Yorumla
Leptin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Milkayı severim. Üretildiği ülkeye göre tatları değişiyor 1 1 Yorumla gurbetçibiri98 +1 yıl İsviçre malı değil mi bu Yorumla
Yabancıbiri_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hiç yemedim, merak ediyorum tadını ama almadim 😅 1 0 Yorumla
intergalacticvoyager Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Klasik sütlü çikolata, Türkiye'de satılan çikolataların standart çikolata tadı 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bana çok şekerli geldi sevmiyorum. 1 0 Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Sütlü Milka. Sütlü çikolata seven için güzel tat. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl nerede yasıyon sen 0 4 Yorumla gurbetçibiri98 +1 yıl Avrupada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hangi ülke Yorumla gurbetçibiri98 +1 yıl Belçika Yorumla gurbetçibiri98 +1 yıl Neden sordun Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Güzel 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. güzel 1 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Evet, harikadır tadı 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. çok güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İyi tadı
Milkayı severim. Üretildiği ülkeye göre tatları değişiyor
İsviçre malı değil mi bu
Hiç yemedim, merak ediyorum tadını ama almadim 😅
Klasik sütlü çikolata, Türkiye'de satılan çikolataların standart çikolata tadı
zengın cıkolatası severuz
Çok güzell
Bana çok şekerli geldi sevmiyorum.
Sütlü Milka. Sütlü çikolata seven için güzel tat.
Türkiyede üretilen her şey amatör
Aaa mö cikulatasi
Aaa zengin çikolatası
nerede yasıyon sen
Avrupada
hangi ülke
Belçika
Neden sordun
Fazla şekerli
Güzel
Güzeldir
bayılırım