Hadi bakalım KS ahalisi bugün böyle bir cikulata markasıyla tanıştım markette kasaya gidene kadar kafamda deli sorular adınımi söylesem yok direk uzatsammi kasiyere bilemedim hadi bakalım siz söyleyin bu cikulatayi kasiyere verirken ne dersiniz... @. @
Raftan alır ve kasaya gider öderiz. Sanki diğer çikolataları alınca ismiyle mi istiyoruz ya da kasiyere bak bu markayı mı aldık diyoruz? Laf olsun, torba dolsun.
Bazen bazı şeyleri ne kadar ciddiye alıyorsunuz inanın şaşırıyorum yaşadığınız bu hayata sorunun espri amaçlı olduğunu anlayamiycak kadar sığ düşünüyorsunuz keşke kendinizi bu yorumu yapacak kadarda yormasaydiniz şimdi bende ne demem lazım gereksiz muhalefet gibisiniz bir yerden laf sokayimda nasıl sokarsam sokayım sizin tabirinizle laf olsun torba dolsun
Cem yılmaz da elli yaşında ama esprileri için kaynak sorduklarında kıçımdan uyduruyorum dediğinde kah kaha atıyorsunuz şimdi sorsam ben cem yılmaz seyretmiyorum ki dersiniz ya bırakın Allah aşkına sizide gören çok ciddi bir platformdayizda her soru tarih biyoloji matematik soruluyorda sizde bu ciddiyetle cevap veriyorsunuz sanır gece gece boş yapmayın iyi geceler