Yeme & İçme Karışık pide yaptım, güzel görünüyor mu? Alfia Takip Et Master Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1213 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sorumu beğenen elleriniz dert görmesin ❤️ Karışık pide yaptım, güzel görünüyor mu? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 25 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Süpersin ya, nasıl canım çekti var ya.. 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla joeblack18 +1 yıl Rica ederim, tamam sen ye hepsini :) Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Güzel görünüyor eline sağlık 1 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Efsane görünüyor bir ara bende yapacam diyorum ama hala demekle kaldım icraata geçemedim bir türlü 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim. Ben üşengeç biriyimdir ama dayanamayıp yaptım 😂 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ellerine sağlık güzel duruyor. Pidenin hiç ev yapımını yemedim :D hep dışarıdan hep dışarıdan 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Ev yapımı daha güzel 💁🏼♀️ Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ya bi dur dur artık biri seni durdursun yahu :Dkara kalem yağlı boya şimdi de pidemi :D :D :D?Ellerine ağlık harika duruyor 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla çoktaumurumda +1 yıl Rica ederim açlığıma geldin :D Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Ellerine saglik güzel olsada olmasada sen yaptin emek ve caba harcadın 😊 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim <3 Yorumla Beyazzz2525 +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Hepsinden de yaptırmışsın ne güzel, güzel görünüyor 1 3 Yorumla Alfia +1 yıl Kendim yaptım aşko 💅 Yorumla 1İnciTanesi +1 yıl Yanlış okumuşum🌸 Maşallah ne kadar hamaratsın, fevkalade güzel görünüyor pideler, ellerine sağlık 🌺 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim canım ❤️ Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 615 cevap paylaştı. Şu et gibi olanlar kıyma değil normal kuşbaşı galiba 1 3 Yorumla Alfia +1 yıl Aynen öyle kuşbaşı 😅 Yorumla hARDER_ +1 yıl Güzel görünüyolar eline sağlık:) Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
bentektabancayım Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl İştah açıcı bir görüntü yok ama yinede şimdiki kızlara göre mucize😂 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Ay hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz 🙄 Yorumla bentektabancayım +1 yıl Beğenirim de orantı yok Yorumla
Yzlmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Eğer ilk defa yapmış iseniz ve tecrübeniz ise bence çok çok iyi diyebilirimElinize sağlık 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
bir-incii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok güzel görünüyor aşko ❤️ o narin ellerine sağlık 🌼 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim canım ❤️ Yorumla
AURA00 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl 1. Güzel2. Resim yapıyor3. El işi var Maşallah :D güzel duruyor. 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Ellerine sağlık gayet güzel görünüyor.. Bizim resim ne oldu 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Sağ ol. Şu sıralar çizim yapasım gelmiyor 😅 Yorumla Punisher-34 +1 yıl ilham perilerin gelince haber ver :D Yorumla
anamur10 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Canım çekti diyemiyeceğim ama belki güzeldir. Pide ile aram çok yok 1 3 Yorumla Alfia +1 yıl Tadı güzeldi :D Yorumla anamur10 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Güzel görünüyor, ellerine sağlık. 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Hazır gibi duruyor ama eline sağlık yinede :D 1 3 Yorumla Alfia +1 yıl Kendim yaptım 🤷🏼♀️ Yorumla emre00 +1 yıl Afiyet olsun :) Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
ToughGuy_ Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Elinden de her şey geliyor. Bu sitenin en güzel kızısın. Kimseyle de işin yok. Tam evlenilmelik hatunsun 😍 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Yaa çok teşekkür ederim 🙏 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Wow çok gerçekçi bir karışık pide çizimi, başarılı :D 1 0 Yorumla
novelimm Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Eline sağlık. Tadı da güzel ise daha ne olsun. 1 4 Yorumla Alfia +1 yıl Gayet güzeldi 💁🏼♀️ Yorumla novelimm +1 yıl Afiyet olsun 😇 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla novelimm +1 yıl Rica ederim 🤗 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 311 cevap paylaştı. ben yiyemedikden sonra istedigi kadar güzel olsun 1 0 Yorumla
cursedplatoon Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Pide, lahmacun, tantuni, kebap ince çizgimizdir… Yapan eller beğenen KScanlar dert görmesin 😍😀😅 0 0 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzel görünüyor, ellerine sağlık. 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla
BlackJack_0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Eline sağlık harika gözüküyor afiyet olsun 👌👌 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
CanCancano Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Offf çok acıktım bu yapılır mı 1 3 Yorumla Alfia +1 yıl Sorry :D Yorumla CanCancano +1 yıl Bir davet etseydin bari Yorumla Alfia +1 yıl Işınlayayım :D Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzel ama çok yağlı değil mi? 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Immm evet olabilir 🤭 Yorumla TurinTurambar01 +1 yıl Rejimde olduğumdan psikolojim bozuldu biraz. Normalde tek lokmada yutarım ben bunu. 😂😂 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ellerine sağlık nefis görünüyor. Olsa da yesek 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Güzel eline sağlık yemedik ama olsun 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Çok leziz görünüyorlar, eline sağlık 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 764 cevap paylaştı. Tatmadan bişey söyleyemeyiz efendim. 🤔 1 3 Yorumla Alfia +1 yıl Tadı güzeldi ya 😅 Üşüyenbuz +1 yıl Lütfen siparişimi bidakine sıcak yollayın pideler tam pişmemişti dermişim 😀😀 Üşüyenbuz +1 yıl Ama ama burası bi mekan sanki 🤔
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eline sağlık güzel ama malzemesi az gibi 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Aslında bol koymuştum. Teşekkür ederim 🙏 Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Bana öyle gelmiş:))🌺 Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Bize yokmu yahu. Ellerine sağlık 1 4 Yorumla Alfia +1 yıl Alın hepsi sizin olsun 😅 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla Danışabilirsin +1 yıl Bir dilim yeterli. Çok teşekkür ederim. Çok lezzetli olmuş. Yemis kadar oldum 🙏 Yorumla Alfia +1 yıl Rica ederim 🌝🌸 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ellerine sağlık güzel görünüyor afiyet olsun 🌸 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Seda23344 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Eline saglik cok guzel 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla Seda23344 +1 yıl 😇😇 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Üstünde yağ bile gezdirmişsin , eline sağlık 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl kız seni alan yaşadı 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Ahaha teşekkürler 😅 Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl 🤗rica Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Görünmez mi, görsele gözlerim açıldı🤩 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Gerçekler👍🏻 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Güzel değil çünkü uzaktan izliyoruz 😃 1 4 Yorumla Alfia +1 yıl Ah keşke ikram edebilseydim. 😌 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Biliyorum balım ya, çok leziz duruyor ellerine sağlık Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl ☺️✌️ Yorumla
MnikCanavaR Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sen bu işi biliyorsun 👍👍🌹🌹 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 982 cevap paylaştı. Diyetteki insana yapılır mı bu bee 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Sorry 😅 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 595 cevap paylaştı. Hazır gibi duruyor 😍 elinde sağlık 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Yine çok beceriklisin. Eline sağlık. 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Ellerine sağlık çok güzel görünüyor. 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim :)) Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 733 cevap paylaştı. En soldakiler iyi gibi 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim :)) Yorumla 1907yusuFB +1 yıl 🤘🤘🤘 Yorumla
BayCarlito_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben kiymalisini severim. Guzel gibi diyelim 1 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 384 cevap paylaştı. Hele ki bu saatde nasıl canım çekti 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Zirvede bırak kral asjsk ellerine sağlık 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Enfes, hem de çok güzel görünüyor. 1 0 Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Gayet hoş 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim Furkiş 💁🏼♀️ Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Rica ederim ayşecim🤗 Yorumla
Kromozoɱ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl ellerine sağlık 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Whitecruz1 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 76% +1 yıl Evet eline sağlık 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Emeğine sağlık 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Hadi bana bir yaz yemeği menüsü öner Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eline sağlık 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
_sm_iha Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Gayet güzel afiyet olsun 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Bayx1998 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzel 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
swica Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ellerinize sağlık. 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzel duruyor 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Evet güzel gözüküyor 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim :)) Yorumla
Burakerbek Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Vala helal olsun 0 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Süpersin ya, nasıl canım çekti var ya..
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim, tamam sen ye hepsini :)
Güzel görünüyor eline sağlık
Efsane görünüyor bir ara bende yapacam diyorum ama hala demekle kaldım icraata geçemedim bir türlü
Teşekkür ederim. Ben üşengeç biriyimdir ama dayanamayıp yaptım 😂
Ellerine sağlık güzel duruyor. Pidenin hiç ev yapımını yemedim :D hep dışarıdan hep dışarıdan
Ev yapımı daha güzel 💁🏼♀️
Ya bi dur dur artık biri seni durdursun yahu :D
kara kalem yağlı boya şimdi de pidemi :D :D :D?
Ellerine ağlık harika duruyor
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim açlığıma geldin :D
Ellerine saglik güzel olsada olmasada sen yaptin emek ve caba harcadın 😊
Teşekkür ederim <3
Rica ederim 😊
Hepsinden de yaptırmışsın ne güzel, güzel görünüyor
Kendim yaptım aşko 💅
Yanlış okumuşum🌸 Maşallah ne kadar hamaratsın, fevkalade güzel görünüyor pideler, ellerine sağlık 🌺
Teşekkür ederim canım ❤️
Şu et gibi olanlar kıyma değil normal kuşbaşı galiba
Aynen öyle kuşbaşı 😅
Güzel görünüyolar eline sağlık:)
Teşekkür ederim 🙏
İştah açıcı bir görüntü yok ama yinede şimdiki kızlara göre mucize😂
Ay hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz 🙄
Beğenirim de orantı yok
Eğer ilk defa yapmış iseniz ve tecrübeniz ise bence çok çok iyi diyebilirim
Elinize sağlık
Teşekkür ederim 🙏
Çok güzel görünüyor aşko ❤️ o narin ellerine sağlık 🌼
Teşekkür ederim canım ❤️
1. Güzel
2. Resim yapıyor
3. El işi var
Maşallah :D güzel duruyor.
Teşekkür ederim 🙏
Ellerine sağlık gayet güzel görünüyor..
Bizim resim ne oldu
Sağ ol. Şu sıralar çizim yapasım gelmiyor 😅
ilham perilerin gelince haber ver :D
Canım çekti diyemiyeceğim ama belki güzeldir. Pide ile aram çok yok
Tadı güzeldi :D
Afiyet olsun
Teşekkür ederim 🙏
Güzel görünüyor, ellerine sağlık.
Teşekkür ederim 🙏
Hazır gibi duruyor ama eline sağlık yinede :D
Kendim yaptım 🤷🏼♀️
Afiyet olsun :)
Teşekkür ederim 🙏
Elinden de her şey geliyor. Bu sitenin en güzel kızısın. Kimseyle de işin yok. Tam evlenilmelik hatunsun 😍
Yaa çok teşekkür ederim 🙏
Wow çok gerçekçi bir karışık pide çizimi, başarılı :D
Eline sağlık. Tadı da güzel ise daha ne olsun.
Gayet güzeldi 💁🏼♀️
Afiyet olsun 😇
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 🤗
ben yiyemedikden sonra istedigi kadar güzel olsun
Pide, lahmacun, tantuni, kebap ince çizgimizdir… Yapan eller beğenen KScanlar dert görmesin 😍😀😅
Güzel görünüyor, ellerine sağlık.
Teşekkürler 🙏
Eline sağlık harika gözüküyor afiyet olsun 👌👌
Teşekkür ederim 🙏
Offf çok acıktım bu yapılır mı
Sorry :D
Bir davet etseydin bari
Işınlayayım :D
Güzel ama çok yağlı değil mi?
Immm evet olabilir 🤭
Rejimde olduğumdan psikolojim bozuldu biraz. Normalde tek lokmada yutarım ben bunu. 😂😂
Ellerine sağlık nefis görünüyor. Olsa da yesek
Teşekkür ederim 🙏
Güzel eline sağlık yemedik ama olsun
Teşekkür ederim 🙏
Çok leziz görünüyorlar, eline sağlık
Teşekkür ederim 🙏
Tatmadan bişey söyleyemeyiz efendim. 🤔
Tadı güzeldi ya 😅
Lütfen siparişimi bidakine sıcak yollayın pideler tam pişmemişti dermişim 😀😀
Ama ama burası bi mekan sanki 🤔
Eline sağlık güzel ama malzemesi az gibi
Aslında bol koymuştum. Teşekkür ederim 🙏