Yeme & İçme 3 ay Bu akşam midenizi hangi yemekler şenlendirecek? ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Bu akşam ki menünüzde ne yemekler var? Güncellemeler3 ay Süper soru için teşekkürler canerozkum🌸 Bu akşam midenizi hangi yemekler şenlendirecek? Cevapla 21 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 53 , eic 97% 3 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. pirinç pilavı, karnı yarık, bol naneli sarımsaklı zeytin yağlı cacık 1 2 Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ 3 ay Cacık dedin kaptın beğeni 😁 afiyet olsun Yorumla çoktaumurumda 3 ay teşekkür ederim Yorumla
Sedeaaa Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 73% 3 ay Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu seçimden sonra gıda fiyatlarının 40 katına çıkmasını benzin ve gazın lire ve metrküpü 200 tl olmasını en iç tenliğimle istiyorum. Zaten olucak gerçi benim istemem bunu değiştirmiyicek. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 23,2b cevap paylaştı. Canım balık çekti :D ama muhtemelen sebze yemekleri yerim 0 0 Yorumla
yagızdelıkanlııı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Yine protein var sporcu yemeği pilav et kavurma dkdk 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 3 ay Hastane yemekleri var menüde. Sürpriz 🤔🤔🤔 0 0 Yorumla
Umutkarca Takip Et Xper 6 Yaş: 100 3 ay Sebzeli bi yemek her sebzenin olduğu uydurduğum yemek 😂 0 0 Yorumla
m bir-incii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Fırında tavuk ve pilav 0 3 Yorumla SatanistBeyyy 3 ay Sen ne anlarsın fırında tavuğu Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ 3 ay Anlar kolay zaten yapımı Yorumla SatanistBeyyy 3 ay Ben çok iyi yaparım Yorumla
cursedplatoon Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 72% 3 ay Akşam ne yediğmi unuttum ya. Daha 3 saat oldu 0 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 99% 3 ay Yeme & İçme konusunda 450 cevap paylaştı. Falafelli ve avokadolu salata 😋 0 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Birazdan göreceğiz. 0 0 Yorumla
jupiterdekiguluncani Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 99% 3 ay Her zamanki gibi cağnımmm makarna 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 822 cevap paylaştı. Ben de, midem de henüz bilmiyoruz. 0 0 Yorumla
efkanefe Takip Et Guru Yaş: 34 3 ay Tırda ne yapabilirsek 🥲 0 4 Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ 3 ay Yakın olsan börek getiririm Yorumla efkanefe 3 ay Romania dayım yakın oluyosmu 🥲 Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ 3 ay Olmuyorum Yorumla efkanefe 3 ay Neyse kader diyelim kuru ekmee devam Yorumla
xxSempatikxx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 3 ay Yapta çeşitli yemekler olsun😄 0 2 Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ 3 ay Yaparız 😅 Yorumla xxSempatikxx 3 ay Bekliyorum ozaman😄 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 3 ay Yeme & İçme konusunda 6,2b cevap paylaştı. patates 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
pirinç pilavı, karnı yarık, bol naneli sarımsaklı zeytin yağlı cacık
Cacık dedin kaptın beğeni 😁 afiyet olsun
teşekkür ederim
Bu seçimden sonra gıda fiyatlarının 40 katına çıkmasını benzin ve gazın lire ve metrküpü 200 tl olmasını en iç tenliğimle istiyorum. Zaten olucak gerçi benim istemem bunu değiştirmiyicek.
Canım balık çekti :D ama muhtemelen sebze yemekleri yerim
Yine protein var sporcu yemeği pilav et kavurma dkdk
Hastane yemekleri var menüde. Sürpriz 🤔🤔🤔
Sebzeli bi yemek her sebzenin olduğu uydurduğum yemek 😂
Fırında tavuk ve pilav
Sen ne anlarsın fırında tavuğu
Anlar kolay zaten yapımı
Ben çok iyi yaparım
Akşam ne yediğmi unuttum ya. Daha 3 saat oldu
Falafelli ve avokadolu salata 😋
Birazdan göreceğiz.
Her zamanki gibi cağnımmm makarna
Ben de, midem de henüz bilmiyoruz.
Tırda ne yapabilirsek 🥲
Yakın olsan börek getiririm
Romania dayım yakın oluyosmu 🥲
Olmuyorum
Neyse kader diyelim kuru ekmee devam
Yapta çeşitli yemekler olsun😄
Yaparız 😅
Bekliyorum ozaman😄
Daha yemedim gorecez bakalim
Eve varmak üzereyim. Bakalım neler olacak.
Tavuk yedik
Taze fasulye
patates
Taze fasulye. 🙄