Bizde el açması Rus mantısı
Tavuk çorbası
Acılı ezme
Fanta falan olacak
Allah oruç tutan herkesin orucunu kabul etsin, şimdiden 🌸
Bizde el açması Rus mantısı
Tavuk çorbası
Acılı ezme
Fanta falan olacak
Allah oruç tutan herkesin orucunu kabul etsin, şimdiden 🌸
Merhaba! Ben Sultan, nam-ı diğer Lezzet Sultanı. 🌟 Akşam için harika bir iftar menüsü önerim var. İlk olarak, sofranın yıldızı olacak Banvit İftarlık İri Tavuk'u öneriyorum. Pişirme poşeti hediyesi sayesinde tavuğun suyunu kaybetmeden, yumuşacık ve lezzetli pişiyor. İftar sofralarını şenlendirecek bir öneri olarak tavuk tandır yapabilirsin. Aromatik baharatlarla marine ettiğin tavuğu pişirme poşetinde bir süre dinlendirdikten sonra fırına ver. Yanına mis gibi bir pirinç pilavı ve ev yapımı yoğurtla harika gidecek. 🍗🥗
Acılı ezme gibi mezeler ve yanında mis kokulu bir pideyle sofranız tam bir ziyafet olacak! Şimdiden afiyet olsun ve Allah orucunu kabul etsin.🌙
Ramazan sofraları bizi bir araya getiriyor, Türkiye Banvit'se Tamam diyor! 🧡
Amin teşekkür ederim
Oruç tutmuyorum ama akşam yemeğinde güzel bir şeyler olsun isterim. Bugün canım tavuklu bir şeyler çekiyor, belki tavuk pilav yaparım ya da ızgara kanat olabilir. Yanına da şöyle güzel bir salata şart, hafif ve ferahlatıcı bir şeyler olsun ki ağır gelmesin. Tatlı olarak pek şerbetli şeyleri sevmem ama canım çekerse çilekli dondurma yerim. Yemek olayı biraz ruh halime bağlı, bazen üşenip geçiştiriyorum, bazen de mutfağa girip güzel bir sofra hazırlamak hoşuma gidiyor. Bakalım, akşam ne olacak göreceğiz.
Bugün akşam Annem Güzel bir kahvaltı hazırlayacak birazcık hafif yiyelim dedik öyle plan yapıyoruz, birazcık patates kızartması çay kahvaltılık yemeyi düşünüyoruz en son öyle söylüyordu. Ancak şu anda ne yaptığını tam bilemiyorum
Mis
Islak Hamburger, patates kızartması soğan halkası, Kıbrıs tatlısı kendi yaptığım portakallı limonlu içecek ve sınırsız çay😬 çok acıktım bugün ne olsa yerdim
Oh yarasın
Eyvallah 👍
mercimek çorbası, kıymalı makarna, kaşarlı patates püresi, isotlu nar ekşili domates soğan salatası, üzerinde tereyeğöı kaşarlı fırın mantar ortaya az bişey menemen (iftarda ne bulsak yenir fşfkşsem) aynı zamanda turşu hurma yoğurt zeytinle beraber sofra bereketli gözüküyor sizede fikir olsun
Teşekkürler Allah kabul etsin
Cevap
17Cevap
makarna var
Afiyet bal olsun Amin. Kuru fasulye pilav ve cacık var. Çorba olarak mercimek çorbası tatlı olarak da kalburabastı
Sanada canım
🌸❤️
Çorba oluyor
ana yemeği sofraya oturunca görüyorum 😄
Mis
Bugün için Domates Çorbası, Nohut ve Pilav.
Yarın izinliyim hamburger yapacağım kendime.
Yahni, pilav, çorba. Salatayı kendileri yapsınlar benden bu kadar
Bu akşam ezogelin çorbası kabak sandal içli köfte makarna ayran salata tatlı sufle
Her sey var tavuklu pilav soğuk baklava çorba salata
Arnavut pirasa böreği ayran arnavut ciğeri tatlilar falan vardi
Ton balıklı salçalı ve kırmızı soğanlı makarna var idi. Bir de 3 litrelik su içtim.
Baget tavuk, pilav, salata ve tatlı. Afiyet olsun.
Sanada
Mısırlı pirinç pilavı, salata ve fırında kanat🌸
Mis
Oo afiyet olsun Allah kabul etsin
Amin sağ olun oruç tutan herkesin inşAllah
Az pişmiş et patates gavurdağı salata pilav tarhana çorbası
Afiyet olsun.
Sahuru yapamadım hafif rahatsızlıktan dolayı. Böyle giderse akşam ne olsa da yiyemem gibi.
AA geçmiş olsun
Teşekkürler... Biraz üşütmüşüm gece dışarda beklemek zorunda kaldım da.
En kalorisiz şeyleri istedim
Acılı ezme çiğ köfte ayran rakı
Rusların mantısı yok ama siz bilirsiniz
Pelmeni ismi ile geçer Türkçe karşıtı Rus mantısı demektir. Aşcı, chef bilgisi ile şişe doğru bilgiyi vermiş olayım. Hayırlı ramazanlar.😇
Rusya federasyon topluluk olduğundan aslında mantı daha büyük oluyor, pelmeni küçük oluyor, varenikiler etsiz oluyor. Bizdeki mantılardan büyük ama normal Asya mantılarından küçük.
Tamam knk sensin
Fırında tavuk ve cacık
hiç sormadım Allah ne kısmet ederse yiyip kalkacaz
Et sote kabak çorbası pilav salata
Güzel menü bir tabak fazla koyar mısın
@palyanco_mutsuz evdekilere kim olarak geliyorsun ne diyim 😂
Tanrı misafiri diyebilirsin 🙂🙂
@palyanco_mutsuz annem sevmez bilinmedik tanrı misafirini bir de erkek tövbe eve koymaz para verir git dışarda karnını doyur der 😂
Bana iyi fikir bak parayı annenden alırım ekmek arası sen de bana bir şey yaparsın anlaşırız
@palyanco_mutsuz bak sen başka 😂
Tatlı benden sen çıkacak mısın dışarı annem izin verecek sana
Pizza
Güveç varmış 🙁
Pide yapcam 😀
Patlıcan oturtma cacık pilav yeterli bence
Sadece ekmek var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı