Yeme & İçme Patates kızartmasının yanında en güzel hangi sos gider? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 66 Yapay Zekaya Sor Ketçap Mayonez Ranch sos Acı sos BBQ sos Yoğurt Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Patates kızartmasının yanında en güzel hangi sos gider? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Bence acı sos daha güzel ya da mayonez daha güzel 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Genelde ketçap kullanırım, onun dışında kajun baharatıyla da efsane lezzetli oluyor deneyin derim. 1 0 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kajun çok yakıştırıyorum üzerine ve ketçap 1 0 Yorumla
Umutkarca Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 76% +1 yıl Ketçap bence en iyi azeri içkisi doğa diyolar oda çok çok iyi olyo deneyın 1 0 Yorumla
çikolata_gibiyim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Dürümlenin özel bir sosu var ne bilmiyorum ama muhteşem 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 868 cevap paylaştı. Diğerleri olmasa da olur ama ketçap mayonez olmazsa olmaz. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ketçap mayonez ve yoğurt seviyorum ben. Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
geno17 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Annem domatesi az yağda kızartır üstüne dökerdi. Bayılırdık. 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. ben sade daha çok seviyorum hatta beyaz peynirle yediğimde tadına doyum olmuyor :) 1 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Seçemedim sanırım hepsi..😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl hepsinin yeri farklı aslında 😂 Yorumla İzmirli2735 +1 yıl Hepsini yerine göre kullanırız o zaman..😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynenn 😂😂 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ketçap mayonez. Yoğurdu ilk defa duyuyorum kfkfkfk 1 4 Yorumla Soran +1 yıl hsagdhja Ya türkler genelde yoğurtla yiyorlar ya ondan yazdım hgfjahg Yorumla theastro +1 yıl Doğrudur kfjf ekmek arası yoğurt/kaymak yediğimi hatırlarım 😄 Yorumla Soran +1 yıl Tadı nasıldı 😄 Yorumla theastro +1 yıl Müq 🤌🏻 😄 ekmeğin tadı da güzel olunca öyle oluyor djjd Normal ekmekle yememiştim uzun ince bir ekmek var onla yemiştim o ekmeğin ismini bilmiyorum kfkfjd Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Ranch sosa bayılıyorum abiii yaaaa 😋😋😋 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ağzının tadını biliyorsun kral 😋💯 Yorumla meftun35 +1 yıl 😋😋😋😋😋😋😋😋 Yorumla
ben_enayiyim Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl şey... benim ketçabı birşeye sıkmadan da yiyebilmem dışında hiçbir sorun yok 😀 1 0 Yorumla
Xxxpink Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Valla güzelse sossuz mossuz ham yaparım jzzkzhsksujsjs 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ranch sos ama tek başıma isem🤭 2 4 Yorumla Yusufaktas1995 +1 yıl Sende ne bencil adamsın be Yorumla Tersy +1 yıl Sarımsak kokusunu herkes sevmiyor biliyosun 🤭 Yorumla Yusufaktas1995 +1 yıl Ben severim adres ver gelip yiyelim kaç tane sos alıyım gelirken :) Yorumla Tersy +1 yıl @Yusufaktas1995 ahaha :) olur :) Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ellerine Sağlık Emeğe sağlık 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evde kendim pişiririm sos istemem sade seviyorum 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. Acı sos, ketçap ve sarımsaklı mayonez. 😋 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 305 cevap paylaştı. Ranch sosKetçap mayonez ve hardal 1 0 Yorumla
OtuzlarındaBirAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Ben çikolata sosu kullanıyorum 1 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı. Sarmaşık yoğurt iyi gider? 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 931 cevap paylaştı. Ketçap ve acı sossuz patates kızartması yemem. 1 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mayonez ve ketçap bence 1 0 Yorumla
ffurkan_tarhan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Ranch ve acı gerisi ağız tadından anlamaz 1 0 Yorumla
vakaivakvak Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Mayonez hiç sevmem yağ gibi 🤮 0 1 Yorumla butikçi374 +1 yıl ben vereyim sana ;) Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 841 cevap paylaştı. Ketçap 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 865 cevap paylaştı. Ranch iyi olur 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Ketçap en güzeli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Bence acı sos daha güzel ya da mayonez daha güzel
Genelde ketçap kullanırım, onun dışında kajun baharatıyla da efsane lezzetli oluyor deneyin derim.
Kajun çok yakıştırıyorum üzerine ve ketçap
Ketçap bence en iyi azeri içkisi doğa diyolar oda çok çok iyi olyo deneyın
Dürümlenin özel bir sosu var ne bilmiyorum ama muhteşem
Diğerleri olmasa da olur ama ketçap mayonez olmazsa olmaz.
Ketçap mayonez ve yoğurt seviyorum ben. Keyifli geceler..
Annem domatesi az yağda kızartır üstüne dökerdi. Bayılırdık.
ben sade daha çok seviyorum hatta beyaz peynirle yediğimde tadına doyum olmuyor :)
Seçemedim sanırım hepsi..😂
hepsinin yeri farklı aslında 😂
Hepsini yerine göre kullanırız o zaman..😂
Aynenn 😂😂
Ketçap mayonez. Yoğurdu ilk defa duyuyorum kfkfkfk
hsagdhja Ya türkler genelde yoğurtla yiyorlar ya ondan yazdım hgfjahg
Doğrudur kfjf ekmek arası yoğurt/kaymak yediğimi hatırlarım 😄
Tadı nasıldı 😄
Müq 🤌🏻 😄 ekmeğin tadı da güzel olunca öyle oluyor djjd Normal ekmekle yememiştim uzun ince bir ekmek var onla yemiştim o ekmeğin ismini bilmiyorum kfkfjd
Ranch sosa bayılıyorum abiii yaaaa 😋😋😋
Ağzının tadını biliyorsun kral 😋💯
😋😋😋😋😋😋😋😋
Acıyı sevdiğim için, benim damak tadım bu tabiki.
şey... benim ketçabı birşeye sıkmadan da yiyebilmem dışında hiçbir sorun yok 😀
Valla güzelse sossuz mossuz ham yaparım jzzkzhsksujsjs
Ketçap ve mayonez
Ketçap mayonez 🙄
Ranch sos ama tek başıma isem🤭
Sende ne bencil adamsın be
Sarımsak kokusunu herkes sevmiyor biliyosun 🤭
Ben severim adres ver gelip yiyelim kaç tane sos alıyım gelirken :)
@Yusufaktas1995 ahaha :) olur :)
Ellerine Sağlık Emeğe sağlık
Mayonez seviyorum
Evde kendim pişiririm sos istemem sade seviyorum
Acı sos, ketçap ve sarımsaklı mayonez. 😋
Ranch sos
Ketçap mayonez ve hardal
Mayonez ya da bbq sos bayılırım 😍
Ranch sos bayılıyorum
Ketçap mayonez severim.
Ketçap ve mayonez en önemlisi
Acı sos, en sevdiğimm.
Mayonez & sarımsaklı mayonezz 😍
Ben çikolata sosu kullanıyorum
Sarmaşık yoğurt iyi gider?
Sarımsaklı mayonez şaşmaz ☺️☺️
Acı sos ve beyaz peynir
Ketçap ve acı sossuz patates kızartması yemem.
Ben en çok mayonez seviyorum
Mayonez ve ketçap bence
Acı sos veya barbekü sosu
Ranch ve acı gerisi ağız tadından anlamaz
Yoğurt, made in Turkey
Standart ketçap
#Hükümdar
acı sos tercıhımdır
Mayonez hiç sevmem yağ gibi 🤮
ben vereyim sana ;)
Ketcap
Mayonez