Yeme & İçme Patates kızartmasının yanına en çok yakışan sos hangisi? AtomikŞef Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben patates kızartması yaptığımda hep mayonezi ararım eşlikçi olarak. O yüzden mayonez diyorum. Ketçap Mayonez Barbekü Hardal Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Patates kızartmasının yanına en çok yakışan sos hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Mayonez 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Aynıyız kanka. 👍🏻 Yorumla
Vanessa1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Barbekü sosu çok kötü nasıl yiyiyolar anlamıyorum ketçap mayonez birdirinden ayiramam😄 0 0 Yorumla
Burcu3428 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Sadece mayonez daha güzel 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Mayonez ve varsa acısos. Yorumla Burcu3428 +1 yıl Acı soslq aram yok pek Yorumla
varegler Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl hiç biri ben sos sevmiyorum 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Aa, genelde sevilir. Yorumla varegler +1 yıl ben baharat severim kajun olur biraz paprika biraz kara biber pul biber toz biber fena gitmiyor kızartmalarda Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ketçap 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Klasikten şaşmam diyorsun. 😂 Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Evet öyle Yorumla
simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Barbekü sos 1 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Cipsle bile güzel oluyor Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Ketçap 0 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ketçap, Mayonez 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Klasik ketçap. 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Kofte ve ketcep 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 898 cevap paylaştı. Barbekü tabiki 😋 0 0 Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 520 cevap paylaştı. Mayonez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mayonez
Aynıyız kanka. 👍🏻
Barbekü sosu çok kötü nasıl yiyiyolar anlamıyorum ketçap mayonez birdirinden ayiramam😄
Sadece mayonez daha güzel
Mayonez ve varsa acısos.
Acı soslq aram yok pek
hiç biri ben sos sevmiyorum
Aa, genelde sevilir.
ben baharat severim kajun olur biraz paprika biraz kara biber pul biber toz biber fena gitmiyor kızartmalarda
Ketçap
Klasikten şaşmam diyorsun. 😂
Evet öyle
Barbekü sos
Cipsle bile güzel oluyor
Ketçap
hiçbiri
Ketçap
Ketçap
Ketçap, Mayonez
Klasik ketçap.
Salça