Yeme & İçme Çocukluğunuzdan beri vazgeçemediğiniz bir yiyecek var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Benim bu kombinasyon. En lezzetli fast food’a bile tercih ettiğim zamanlar oluyor :D Güncellemeler+1 yıl Göz hakkınızı helal edin 🫶🏻 Çocukluğunuzdan beri vazgeçemediğiniz bir yiyecek var mı? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ama o efsane bir şey zaten. Olsa da yesek 😂 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. sade püsküüüt çamlıca kozozu 1 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Canim çekti çok müthiş gözüküyor 1 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 345 cevap paylaştı. Canım çekti be en güzel yemek bence 1 0 Yorumla
ALİUMUTPRO Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Domatesli ekmeğin tadı da bi' ayrı oluyo' yaa... 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Patates kızartması 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. tavuk 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aa ayni ben 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ama o efsane bir şey zaten. Olsa da yesek 😂
sade püsküüüt çamlıca kozozu
Mısır ekmeği ve yoğurtt
Ekmek arası domates biber.
Canim çekti çok müthiş gözüküyor
Yok ne olsa yerim hic bisey secmem
Canım çekti be en güzel yemek bence
Domatesli ekmeğin tadı da bi' ayrı oluyo' yaa...
Patlayan şeker 🥰
Yağlı ekmek😋
Var evet
Patates kızartması
Sucuklu tost
Keçi boynuzu ve iğde
tavuk
Aşşırı lezzetli 🫠
Brownie
Enginar
Aa ayni ben
Eklerr