Yeme & İçme Cips mi, nohut kavurması mı daha lezzetli sence? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀#Tarifi 1 kâse nohut, 1çay kaşığı tuz, Nohut geceden ıslatılıp, ertesi gün süzgeçten geçirilir, tuzlanır, isteğe bağlı baharatlanır. Yapışmaz yüzeyli tavada veya fırında ara sıra çevirerek kavrulur. Afiyet olsunn!#bubenimolayım 🎯🎯#tubasueda 🍎🍎 Cips mi, nohut kavurması mı daha lezzetli sence? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Nohut kavurması bana göre 1 2 Yorumla gülümserkene +1 yıl Teşekkür ediyorum Yorumla tuba-sueda +1 yıl Ricalarımla Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Lezzet olarak cips ama saglikli beslenme icin nohut. 100 gr nohutta 19 gram protein ve zengin karbonhidrat vardir. Atistirmalik olan nohut favorimdir 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Nohutu hiç o şekilde yemedim ama cipsin tadı daha güzel olur herhalde. Tabi ben cipside yemeyeli 2 yıl oldu herhalde 😅 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cipsi bıraktım artık nohut kızartmasını deneyebilirim yapan olursa 😀 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nohut kavurması hiç yemedim ama cipsi çok severim bu yüzden cips diyorum 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Nohut kavurması da çok güzel. Arada bir yaparız kahvaltıda güzel oluyor. Cipsde aynı şekilde güzel. 1 0 Yorumla
Universe99 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Nohut kavurması dediğin şeyi ilk defa duyuyorum o yüzden bildiğim olan cips diyorum 1 0 Yorumla
_-Velhasıl-_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Nohut kavurması dediğinizi hiç yemedim, duymadım. 1 0 Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nohut kavuşmasını tercih ederim şahsen 1 1 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Kavurmasini* Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. Nuhuy her türlüsü favorim 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Cips djkd 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. cips 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar