arkadaşlar bi video gördüm tamam mı çilekleri tuzlu suya atıyorlar ve envai çeşit böcek çıkıyo deliklerden ben hiç yapmıyorum öyle şimdi o böcekleri de mi yiyoruz demek o 🥺
neyse omega yenir bişey demiyorum ama bi midem cıngıldadı yani 😒
arkadaşlar bi video gördüm tamam mı çilekleri tuzlu suya atıyorlar ve envai çeşit böcek çıkıyo deliklerden ben hiç yapmıyorum öyle şimdi o böcekleri de mi yiyoruz demek o 🥺
neyse omega yenir bişey demiyorum ama bi midem cıngıldadı yani 😒
O videoyu görüp aynısını yaptım (içerikte maden suyu ve karbonat vardı, tuz değil). Hiçbir şey çıkmadığı gibi, yemekten keyif aldığım çileğin dışındaki minik çekirdekleri de suya düşmüş oldu ara ara. Bir daha da denemedim, o videoda görülen muhtemelen bekleyip o bakteri ve böceklerin o şekilde üremesine sebebiyet veren bir ortamda kalmış çilekler bence, aksi imkansız. Siz de deneyebilirsiniz.
hmm ben denemedim valla
neyse , arkadaş içimizi rahatlattı :D
@scorpion026 Çoğu kişi o videoyu izleyip çilekten nefret etti :))) O videodaki çok rezil ortamlarda kalmış bir meyve bence çünkü deneyip tertemiz olduğunu bizzat gördüm ben çileklerin.
tahmin ettim bende :)
Hayır ben çilek ve tuz ikilisini hiç sevmiyorum. yani çilek zaten tatlı bir şey bu yüzden de tuzladığımız zaman bütün tadı giderdi. zaten o böcekler her çileğin için de olmaz hatta genelde bugüne kadar yediğim hiç bir çileğin ayda meyvenin içinden böcek çıkmadı. genelde bazı meyvelerde çok nadir çıkar ama onlarda zaten videoda ki gibi değildir. bu yüzden de merak etmeyin böcek yoktur içinde
boş ver organik, inorganik, anorganik kaktır geç vücudun her şeye ihtiyacı var. Çok seneler önce bizim burada bir beyin cerrahı pazarda nerede kötü, böceli kiraz var onu alıyormuş. Soran oluncada vücudun ona da ihtiyacı var demiş.
Cevap
20Cevap
Karbonatlı su kullanıyorlar bir, ikincisi öyle böcekli falan değil çilekler , o görünenler çamur zerrecikleri
hm denemedim bilmem izlediğimin yalancısıyım
Her gördüğüne inanma
Güzelce suyla yıkıyorum bana yetiyor. Arada giden varsa da afiyet olsun bana 😂😂
omega 😂😂
Neler yediriyorlar bize neler.
O fukaralar onların yanında hakikaten zararsız kalıyor.
Bende gördüm onu ya tuzlu karbonatlı sulara atıyorlar ben inanmıyorum benim çileğimden böcek çıkacağına. Ama bi daha çilek alınca deneyeyim🙄
İyki izlememişim. İzlemeyide düşünmüyorum öyle videolar. Bazı şeyleri bilmemek daha iyi :)
Yenir yenir. Kolada da böcek var diyorlardı. İştahla icmisligim var zamanında.
Bocekli bocekli yerim vitamini orada vucudun boyle seylere de ihtiyaci var
çilek zevkimizde vardı oda gidicek sayende :D ben şekerle yerim :D
napim yani bende acı gerçekle karşılaştım sizde bilin 😒
o deneyde vardır bir şey
Kesinlikle ben sirkeli karbonatla yıkıyorum rahat etmiyor icim
Karbonat değil miydi o
videoda tuz diyorlardı bilemicem
Olsun böcek de lazım mikrop da lazım bünyeye 😅
evet omega netice de 😌
Tabi efenim
Tuz değil o. Karbonatlı su
ama videoda tuzdu 🙄
Denedin mi hiç? Cidden var mı öyle böcek falan.
denemedim videoda gördüm
Tuz mu? Çilek şekere batırılmıyormuydu la?
yok valla
böcekli daha güzel : )
Hayır kesip içinde böcek var mı diye bakıyorum
Böcek mi yiyiyormuşuz 😂
Hayır öyle bişey yapmıyorum.
Çileği başka şeye koyup yiyorum
çilekten nefret ederim
sirkeye koyuyor annem bir şey olmuyor
Ciddi olamazsın yaa saçmalama 🤢🤮🤮
O erikle değil miydi ya sen kombini karıştırmışsın
Protein onlar
Hayir