Yeme & İçme Ayçekirdeklerini kabuğu ile yer misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Acayip güzel ya tuzlu tuzlu bide minikler ya🙈Bu güne kadarda hiç sorun yaşamadım (çok şükür) 😂 Ayçekirdeklerini kabuğu ile yer misiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Yok yemem gadası 0 0 Yorumla
Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hayır yemem sert boğazıma takılır 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben iyice çiğnedikten sonra yutuyorum 😄 Centirwomen +1 yıl Tuhaf bir sevgi ama sevginin her türüne saygımız var 😅 Soran +1 yıl 🫶🏻🫶🏻😂😂 thank youuu
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 12,7b cevap paylaştı. Hayır kabuğunu soyup yerim. 0 0 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tuvaletine bakmamışsındır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen baktın mı 💀😂 Yorumla Yiğitcan-1907 +1 yıl Eldiven alıp incelemekten bahsetmiyorum iğrenç şey Yorumla Soran +1 yıl Şaka yapıyorum zaten iyimisin ya aaa istemezsen yazmayın abi bu ne gece gece a*k Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne gibi sorun olucak pardon? 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Bağırsak hasarı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oluyor mu cidden? Yorumla Soran +1 yıl Vallah bende bu güne kadar çok şükür bi şey olmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok mu yiyosun bağırsaklarını doldurucak kadar Yorumla Soran +1 yıl Hayır bi kaç tuzlu minik siyah ay çekirdeklerinden yiyorum ama iyice çiğneyerek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm kaç kilosun Yorumla Soran +1 yıl 56 kilo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boy Yorumla Soran +1 yıl 1,64 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özele gel sevdim senii Yorumla Soran +1 yıl Bende nickname ini beğendim jaxksdşk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seversiiinnn😛😛 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yok yemem gadası
Hayır yemem sert boğazıma takılır
Ben iyice çiğnedikten sonra yutuyorum 😄
Tuhaf bir sevgi ama sevginin her türüne saygımız var 😅
🫶🏻🫶🏻😂😂 thank youuu
Hayır kabuğunu soyup yerim.
Hepsini değil de açılmayanı yiyorum
Tuvaletine bakmamışsındır
Sen baktın mı 💀😂
Eldiven alıp incelemekten bahsetmiyorum iğrenç şey
Şaka yapıyorum zaten iyimisin ya aaa istemezsen yazmayın abi bu ne gece gece a*k
Asla yiyemem
Ne gibi sorun olucak pardon?
Bağırsak hasarı
Oluyor mu cidden?
Vallah bende bu güne kadar çok şükür bi şey olmadı
Çok mu yiyosun bağırsaklarını doldurucak kadar
Hayır bi kaç tuzlu minik siyah ay çekirdeklerinden yiyorum ama iyice çiğneyerek
Hm kaç kilosun
56 kilo
Boy
1,64
Özele gel sevdim senii