Yeme & İçme Kuru meyve mi taze meyve mi? kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Kuru meyve Taze meyve Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süperss Kuru meyve mi taze meyve mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben her zaman taze meyve yiyorum kuru meyve nedense hiç sevemedim bir türlü. 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 845 cevap paylaştı. Kuru meyve çaya çok yakışır. Daha sağlıklı diye biliyorum. 3 1 Yorumla kırmızı_mercan +1 yıl Aslında yaş meyveden daha az vitaminli çünkü kuruturken vitamin değeri düşüyor... Yorumla
deathblossom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kaysının ve çileğin kurusunu severim onun dışında taze ✅ 1 0 Yorumla
ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Taze tercih ediyorum genelde ama kurusu kışın güzel oluyor. 1 0 Yorumla
kızılsaçlıtutku Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Taze meyve her zaman daha güzel ama kuru meyvede de kayısı ve üzümü severim. 1 0 Yorumla
PashaFortyEight Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kuru meyve olarak sadece ananas hoşuma gidiyor :D ama taze her zaman daha iyidir :D 1 0 Yorumla
zzzmmmyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Tazeyi tercih ederim ama kuru incire bayılırım o ayrı mevzu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kuru meyvede şeker oranı çok insülin yükseltir hızla kana karışır ve şekeri yükseltir daha çok kilo yapar 1 0 Yorumla
Aleynaa2003 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Taze olan daha sulu ve tatlı oluyor ☺️ 3 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı. Meyve ihtiyacını taze olarak tüketirim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. taze meyve 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Taze meyve 1 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 837 cevap paylaştı. Taze 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. taze tabiki 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mevsimine göre meyve 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kuru meyve yemem 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Taze Meyve 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben her zaman taze meyve yiyorum kuru meyve nedense hiç sevemedim bir türlü.
Kuru meyve çaya çok yakışır. Daha sağlıklı diye biliyorum.
Aslında yaş meyveden daha az vitaminli çünkü kuruturken vitamin değeri düşüyor...
Kaysının ve çileğin kurusunu severim onun dışında taze ✅
Taze tercih ediyorum genelde ama kurusu kışın güzel oluyor.
Taze meyve her zaman daha güzel ama kuru meyvede de kayısı ve üzümü severim.
Kuru meyve olarak sadece ananas hoşuma gidiyor :D ama taze her zaman daha iyidir :D
Tazeyi tercih ederim ama kuru incire bayılırım o ayrı mevzu
Kuru meyvede şeker oranı çok insülin yükseltir hızla kana karışır ve şekeri yükseltir daha çok kilo yapar
kuru iyi değil ıslak ıslak güzel olur meyve :P
Taze olan daha sulu ve tatlı oluyor ☺️
Meyve ihtiyacını taze olarak tüketirim
Kuru meyve sanırım :)
Tazesi varken napayım kurusunu
Herseyin tazesi lezzetlidir
Taze mevsimine göre meyve.
Tabi ki taze mevsim meyvesi
Kuru ama çok pahalı ya
Taze meyve
Taze meyve 😀
taze meyve