Kokusunu sevmeyip lezzetine bayıldığınız yemek nedir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kokusunu sevmeyip lezzetine bayıldığınız yemek nedir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kokusunu beğenmediğim bir yemeğin tadını da beğenmiyorum Mesela balık kokusunu sevmiyorum balığı yemeyi de sevmiyorum Karnabahar lahana gibi sebzelerin kokusu da beni açıkçası rahatsız etmiyor
Taze bakla😵💫 pişme esnasında çok farklı kokuyor, neyse ki tamamiyle piştikten sonra tadı çok lezzetli 😋 Kayserilü sen söyle bakalım kayserinün var mı öyle bir yiyeceğü?😅😂😂
Yok bizim yemeklerin kokusuda lezzetide harikadır
Hahahyt gayserülüler de pek kendinü beğenmüş tipler connım😂😂😅 Neyse Kayseri'ye geldiğimde gurmeliğimi konuşturunca o vakit anlarız gerçekte ne olduğunu😌😏
işkembe, mumbar, lahananın her türü, karnabahar, kurutulmuş yeşil fasulye...
Cevap
6Cevap
Kokusunu sevmediğim bir yemeğin zaten kendisini de sevmezdim. genelde sevdiğim yemeklerin kokusunu da seviyorum
Kokusunu sevmediğim karnabahar var ama pişince yoğurtla fena olmuyor ama en sevdiğim şey sarma kokusuda güzel onun
Brokoli pişmiş sevmem çiğ haline bayılırım. Çoban salatanın içinde efsane olur. Çiğ brokolinin aroması enfestir bence.
Karnı bahar inanılmaz tuhaf bir kokusu var fakat haşlandığın yumurtalanıp yoğurtlu güzel oluyor, bakla sanırım ona da dereotu güzel yapıyor
Kokusunu sevmediğim bir yiyeceğin kendini sevme ihtimalim çok düşük. Karnabahar ve lahanayı severim mesela ama kokusuz pişirilmediyse iştahım kaçıyor
Lahana hslanirken kokusu çok kötü ama lahana dolması olduğunda yemeye doyamiyor insan. Yumurta da öyle.
Kelle paça, işkembe vs kokusunu sevmem , kokuyorsa asla yemem.
Brokoli. Pişerken kokusunu hiç sevmiyorum ama piştikten sonra tencereyi bitiririm.
Keske lahananin kokusuna care bulunsa nasıl faydalı ama kokusu azap azap
Sanırım balık ürünleri
Karnabahar ve pırasa
Karnabahar geldi aklıma direkt
Kokusunu sevmediğim yemeği yemem
Karnıbahar ve lahana dolması
Kokusunu sevmediğim yemeği de yemem zaten
kokusunu sevmediğim bir yemeği yemem
Kokusunu sevmediğim yemeği yemem
Yumurta ne kokusu ne de tadı
Karnıbahar ve lahana türevi
fesleğen soslu makarna