Yeme & İçme Kırmızı biber mi, yeşil biber mi? Hangisi daha lezzetli? Fevrihasan Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Kırmızı biber Yeşil biber Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kırmızı biber mi, yeşil biber mi? Hangisi daha lezzetli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kırmızı biber 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sotede kırmızı kullanırım zaten başka kullanmam o yüzden yeşil. Öyle direk de yerim kahvaltıda falan acı olanlar iyi gidiyor 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl közlenmiş yeşil biber severim... kırmızı bıberı de tatlı pul bıber olarak tuketırım 0 0 Yorumla
ImpossiblePrincess Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 75% +1 yıl Yeşil biberi genelde salatalarda, kırmızı biberi de bakliyat türü yemeklerde seviyorum 0 0 Yorumla
KSBilir Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 85% +1 yıl Yeşil biberi severim yemeklerde kırmızı biber severim 0 0 Yorumla
ahmetcnkaplanx Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Hatay biberi çok güzel ama acı (hatay kadar acı 😔) 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kapya biber kadar lezzetlisi yok 0 0 Yorumla
rinaruj Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Keşke ikiside değil de olsaydı çünkü ikisinide yemiyorum 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Acı olsun da farketmez 0 0 Yorumla
Orakim Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Acı maraş biberi tabiki. Rengi mora çalan cinsten 0 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 363 cevap paylaştı. Dolmalık kırmızı biber 0 0 Yorumla
NETASSAKLI_HATUNNBEE Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hiçbiri 0 1 Yorumla Fevrihasan +1 yıl Neden Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı. Acılı olucak.. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. ikisi de ayrım yok 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Yeşil 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 476 cevap paylaştı. Kırmızı 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 541 cevap paylaştı. Acı yeşil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kırmızı biber
Sotede kırmızı kullanırım zaten başka kullanmam o yüzden yeşil. Öyle direk de yerim kahvaltıda falan acı olanlar iyi gidiyor
közlenmiş yeşil biber severim... kırmızı bıberı de tatlı pul bıber olarak tuketırım
Yeşil biberi genelde salatalarda, kırmızı biberi de bakliyat türü yemeklerde seviyorum
Yeşil biberi severim yemeklerde kırmızı biber severim
Hatay biberi çok güzel ama acı (hatay kadar acı 😔)
Kapya biber kadar lezzetlisi yok
Keşke ikiside değil de olsaydı çünkü ikisinide yemiyorum
Kırmızı etli bibere bayılırım😋
Yeşili daha çok seviyorum.
Acı olsun da farketmez
Acı maraş biberi tabiki. Rengi mora çalan cinsten
Dolmalık kırmızı biber
Yeşil biber kırmızı biberde acı olanı güzel
Hiçbiri
Neden
Acılı olucak..
Acı olan herşeyi severim