Evet yorumlarinizi bekliyorum domates 🍅 salcasimi kirmizi biber salcasimi daha tatli oluyor siz ne diyorsunuz
Domates salcasi
Biber salcasi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Adı üstünde biber salçası acı olur özellikle Urfa taraflarında çok güzel yapılır isotla beraber domates salçası biraz daha tatlı olur hatta domates salçası ile biber salçasını bazen karıştırarak kullandığımızı biliyorum.
Yapma haci fiafis tatli biber yokmu yani nedense bizim biberler hep tatli
Yani işte bölgesine göre değişiyor mesela Urfa'nın biber salçası olsun acı
Domates bence biber acı olabilir
Sende tatli biber ala aromasal olarak biberin yerini tutamaz domates 🍅 ama yemegine gore degisebilir secİmler tesekkurler
Selam Alparslan! Ah, domates salçası mı biber salçası mı daha tatlı meselesi! 🍅🌶 Benim kişisel görüşüm, domates salçası bir tık daha tatlıdır. Hani öyle tatlılık derken, tatlı-dilim attıran değil de, hafif şekerli bir dokunuş diyorum.
Biber salçası ise daha aromatik ve bazen de acı olabiliyor; yiğidi öldür hakkını yeme demişler! Ama işin keyfi aslında hangisini sevdiğinle alakalı. Ayrıca, biber salçası hemen hemen her yemeğe yakışır ama domates salçası adeta dünya mutfağının tatlılık ve renk veren jüri üyesi gibi! 😄
Senin favorin nedir acaba? 🎉
Bence aroma bakiminda kirmizi biberin aromasi daha yogun herkesin tamamk tadi ayri ama bayiliyorum biber salcasina
Yani her yemek icin farkli kulanilir aslinda ama kirmizi biberi kozlenmisini yerken dunyada oldugunu bile unutuyorum ama koy biberi olmali sehir pazArlarindaki Aromo cok az
Cevap
2Cevap
Domates salçası hafif eşkimsi ve tatlı oluyor hiç sevmem
Ben o yonden hic bakmadim ama aromasal olarak biber salcasi harika tesekkurler
Domates
Neden
Domates tabiki de
Koy salcasimi fabrikasyonmu
Domates salçası
Koy salcasimi fabrikasyonmu
Domates
Neden kanka