Hiçbir şey yemek istemediğim günlerde sadece abur cuburla günü geçirmek tam benlik bir hareket. 😁
Sadece abur cubur yiyerek gün geçirebilir misiniz? Yoksa yemek olmadan olmaz mı dersiniz? 👻

Hiçbir şey yemek istemediğim günlerde sadece abur cuburla günü geçirmek tam benlik bir hareket. 😁
Sadece abur cubur yiyerek gün geçirebilir misiniz? Yoksa yemek olmadan olmaz mı dersiniz? 👻

Yemeksiz asla olmaz. Bazen arkadaşlarla dışarıda hamburger yiyorum eve gelip annemin yaptığı yemeği de yiyorum. Doydugumu hissetmiyorum. Fast food benim için yemek değil.
Cevap
6Cevap
Evet bazen geçirdiğim oluyordu yemek yemiyordum üşeniyordum bu yüzden de sadece atıştırdğım günler de oluyordu maalesef :D
Abur cuburla pek aram yok, bu yüzden yemeksiz gün geçiremem. Az da olsa tercihim yemekten yana 👻
Abur cuburla arası olmayan insan mı... o may gat... 😳
😁 Yiyorum aslında ama çok değil, nadir
Abur cubur değil de sırf yulaf yoğurt ve meyveyle geçirdiğim günler olmuştur.
O çok sıkıcı ya 😂
Dünyanın en en en güzel şeyi meyve 😅 hepsini severim
Yulaf kâsesi gibi düşündüm ben onu 😂
Yok Balım azcık ondan :D
Günlük aldığım besin değerine dikkat ediyorum. Abur cubur yemeyi çok sevsemde kendimi tutup sadece tadımlık yiyip karnım açsa yemekle doyuruyorum.
Bir ara öyle besleniyordum ve çok sağlıksız bir şey artık yapmıyorum.
Bazen ikisini bile yerine getirmeyi unuttuğum oluyor..🤦♀️
Evet normal yemekten ziyade abur cubur yiyorum
Yemeksiz olamaz diyenlerdenim abur cuburu çok severim ama 5 dakikadan fazlasını midem almıyor..
Olmuştu. Hatta gün bitince "anaa ben bugün adam gibi bişi yemedim" diyip yeni farkına varıyorum. Mideme bende akıl sır erdiremiyoru₥
Yemek yemeden abur cubur yesem midem bulanır
Kesinlikle benlik djddjd Çok yapmışlığım var zaten
Çok keyifli oluyor ya 😂
Tabi 😂
Ben abur cubur yiyince nedense kendimi çok değersiz hissediyorum
Abur cubur la gün geçirdiğim olur
Yemeksiz olmasss.
Aburcuburu o kadar nadir yiyorum ki artık 🙄
Abur cubur sevmiyorum ben yemek şart
Öğünleri atlamayiz yemek olmalı.
Oldu tabi. Öğrenciyiz sonuçta.
Yemek yerim sonra abur cubur yerim
yemeksiz yapamam 😅
Çok sağlıksız kötü hissediyorum öyle abartı
Oluyor
Öğünü abur cuburla hallettiğim olmuştur.
oldu
Yemeksiz yapamam🤕😄
Yemeksiz olmas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?