Yeme & İçme En favori çorbanız nedir? izo92 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor İşkembe Kellepaça Mercimek Ezogelin Tarhana Domates çorbası Tavuklu çorba Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En favori çorbanız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Mercimek seviyorum bazen de soğuk çorba seviyorum 0 0 Yorumla
90sboy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Mercimek çorbası böyle bi gereksiz güzel değil mi ya? Evet mercimek çorbası galp ben 0 0 Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hepsi benzer lezzet ama domates çorbası bambaşka çok seviyorum seni domates çorbası 🍅 iyi ki varsın 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. + Mercimek çorbası 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Etli çorba niye yok listede 0 8 Yorumla izo92 +1 yıl Sığmadı … sadece 7 seçeneğe izin veriyor Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Hım anladım. Ben seviyorum çorbanın her türlüsünü. Ot da olur et de olur. Balik çorbası da olur bamya çorbası da olur Yorumla izo92 +1 yıl Etli çorba evet benim de sevdiğim bir lezzet ama kelle paça ve mercimek de fazlasıyla tükettiğim çorbalardan Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Etli çorbayı bilmene Şaşırdım çünkü eti çorba yöresel bir çorba. Pek bilinmez Yorumla izo92 +1 yıl Annem etli çorba yapar ama kuzu etine ben ordan biliyorum özel olarak başka bir çorba varsa onu bilmiyorum Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl İzmir Manisa tarafında isen bilinir oralarda etli çorba Yorumla izo92 +1 yıl Yes tam isabet Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Manisa mi Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Işkembe (küçükken işkence diyordum) 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mercimek ve Şehriye çorbası 0 0 Yorumla
ImpossiblePrincess Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 75% +1 yıl mantar çorbası ve mercimek çorbası 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Tarhana 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kelle paça ve beyran 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Ezogelin mükko asko 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tarhana 🍜 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Tarhana 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. tarhana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Mercimek seviyorum bazen de soğuk çorba seviyorum
Mercimek çorbası böyle bi gereksiz güzel değil mi ya? Evet mercimek çorbası galp ben
Hepsi benzer lezzet ama domates çorbası bambaşka çok seviyorum seni domates çorbası 🍅 iyi ki varsın
Etli çorba niye yok listede
Sığmadı … sadece 7 seçeneğe izin veriyor
Hım anladım. Ben seviyorum çorbanın her türlüsünü. Ot da olur et de olur. Balik çorbası da olur bamya çorbası da olur
Etli çorba evet benim de sevdiğim bir lezzet ama kelle paça ve mercimek de fazlasıyla tükettiğim çorbalardan
Etli çorbayı bilmene Şaşırdım çünkü eti çorba yöresel bir çorba. Pek bilinmez
Annem etli çorba yapar ama kuzu etine ben ordan biliyorum özel olarak başka bir çorba varsa onu bilmiyorum
İzmir Manisa tarafında isen bilinir oralarda etli çorba
Yes tam isabet
Manisa mi
Yoğurtlu arpa şehriye çorbası seviyorum.
Işkembe (küçükken işkence diyordum)
Mercimek ve Şehriye çorbası
Tarhana, kremalı mantar çorbası
Ne yenir şappur şupppur
İşkembe sarımsaklı olacak ama
mantar çorbası ve mercimek çorbası
Miss gibi anne tarhanası
ıspanak...
Kellepaça
Mercimek çorbası
Paça çorbası
Tarhana