Yeme & İçme En sevdiğin çorba nedir? BernaÖzgener Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Çok sayıda çorba çeşiti var senin tercihin nedir Mercimek Ezo Gelin Domates Yayla Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğin çorba nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Yayla olan 0 0 Yorumla
Mahall Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl MercimekYaylaEzogelinDomatesİşkembe (Arada olursa)Ayak paça (Her ne kadar yemekte zorlansam da, sağlık için, severek yemeyi istediğin çorbaların başında) 0 1 Yorumla Mahall +1 yıl En başa tarhanayı ekleyebilir miyiz? 🙄 Yorumla
yemreank Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Mercimek tabikii. Üstüne biraz ilimon birazda pul biber hatta taze ekmekle sabah kahvaltısı yerine bile geçebilir 😋 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. tavuklu şehriye çorbası yok ben onu en çok seviyorum bir de etli bezelye çorbası 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl En sevdiğim çorba yayla çorbasıdır yoğurt çorbası diyorum ona 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. içinde fazlaca katı ürünler olmayan her çorbayı severım , bugün için soğuk çorba diyorum 0 0 Yorumla
BitmeyenBitter Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 62% +1 yıl Ezogelin, tavuk suyu, tel şehriye, yayla. 0 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 560 cevap paylaştı. Tarhana ve yayla çorbası 0 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı. Mercimek çorbasına bayılırım 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Mercimek 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 988 cevap paylaştı. Domates ve mercimek 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Mercimek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yayla olan
Mercimek
Yayla
Ezogelin
Domates
İşkembe (Arada olursa)
Ayak paça (Her ne kadar yemekte zorlansam da, sağlık için, severek yemeyi istediğin çorbaların başında)
En başa tarhanayı ekleyebilir miyiz? 🙄
Mercimek tabikii. Üstüne biraz ilimon birazda pul biber hatta taze ekmekle sabah kahvaltısı yerine bile geçebilir 😋
tavuklu şehriye çorbası yok ben onu en çok seviyorum bir de etli bezelye çorbası
En sevdiğim çorba yayla çorbasıdır yoğurt çorbası diyorum ona
Ev yapımı tarhana çorbası
içinde fazlaca katı ürünler olmayan her çorbayı severım , bugün için soğuk çorba diyorum
Ezogelin, tavuk suyu, tel şehriye, yayla.
Tel şehriye domates çorbası candır
Tarhana ve yayla çorbası
Mercimek çorbası her zaman içilir
Mercimek çorbasına bayılırım
sade ve kremalı mercimek çorbası
İşkembe paça mercimek
Tarhana çorbası
A ve d
Mercimek
Mercimek tabiki
Domates ve mercimek
Her zaman derim kelle paçaaaa