Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! En iyi cağ kebap nerede yenir? 👏👏👏🥳🥳🥳
Yerine görede değişir... ben kocaeli'deyim... şehirden şehire farklılık gösterebilir belki... ama bir yer daha vardı yine bu civarlarda orada 75 liraydı buranın ortalaması böyle demek
İstanbul ve Kocaelinin kendine has bi yemek kültürü yok... her yerden toplamışlar Edirne tava ciğeri bursa iskender kebap Erzurum cağ kebabı Mersin tantuni ne ararsan var ama her şey yerinde güzeldir diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Erzurum olabilir bence. ya da adana da
Erzurumluların ekmeğini bile yemem, bu abarttıkları şey de o kadar doyurucu değil.
Ne yaptı Erzurumlular sana
Bana hiçbir şey yapamazlar kendileri sevilecek yapıda değiller
Orjinal cağ kebabı piyasadaki gibi değil ki sosta bekleyen kuşbaşı etler şişe dizilip tanfırda pişirilir köıünde yedim
Bir şişini 6 tl ye yediğimiz günleri hatırlıyorum şimdi 40 küsur olmuş diyolar
Geçtiğimiz pazar günü yedim 1 şişi 85 liraydı
@ForgottenTomb bir ay içinde o kadar arttı mı yaa oha yani gerçekten gözleri doysun
Yerine görede değişir... ben kocaeli'deyim... şehirden şehire farklılık gösterebilir belki... ama bir yer daha vardı yine bu civarlarda orada 75 liraydı buranın ortalaması böyle demek
@ForgottenTomb Erzurum dışında yemedim ben bu tarz şeyler yerinde yenmeyince replika gibi geliyo bana
İstanbul ve Kocaelinin kendine has bi yemek kültürü yok... her yerden toplamışlar Edirne tava ciğeri bursa iskender kebap Erzurum cağ kebabı Mersin tantuni ne ararsan var ama her şey yerinde güzeldir diye düşünüyorum
@ForgottenTomb aynen
Erzurum'da yedim ben çağ kebebini bugüne kadar yediğim en güzel kebaplardan biriydi Erzurum cağ kebabı 😋😋😋
Yorumlara bakıp güzel mekan bulcan
Tabiki de Erzurum'da 😋
Şimdi bu yapılacak iş mi aç aç oturuyoruz
nerede yaşıyorsun?
en iyi cağ oltu da yenir
Erzurum da
Erzurum olabilir.
Hiç sevmem!
Şenkaya Akşarda
Erzurumlumusunuz
Cevap bekliyorum ayıp değilmi yaptığın :)
Cağ kebabı sevmem
erzurumda
Nerede yenir?
erzurumda
Burada