Bu tavuğu , işkembe yı temizleyen biri hamaratmıdır sizce? Böyle bir şey duydum tavuk mu temizliyorsun aaaaa ben yapamam kokar vs gibi.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu tavuğu , işkembe yı temizleyen biri hamaratmıdır sizce? Böyle bir şey duydum tavuk mu temizliyorsun aaaaa ben yapamam kokar vs gibi.
En sevdiğim yemek olabilir
Tavuk besle bahçen vs varsa bende çok severim 😊
Benim köpek onları bi dakka durdurmaz. Hem ben hayvan katletetmek istemiyorum, tamam hazırını yerim ama kendim katletmem.
Peki saygı duyuyorum zaten ben kendim de kesemem eşimde. Bir akraba gel sana tavuk kescem eşin temizlemeyi biliyorsa götür demiş sagolsun
Afiyet olsun
Teşekürler🥰
Ricalar
Cevap
7Cevap
Bütün tavuk sevmiyorum ben, sadece tavuk kanadı yerim o da soslu olacak
Marketteki tavuklarda tat yok. Bir ara mısır la beslenen sarı tavuklar vardı Keskinoğlu nun baya yağlı güzeldi. a 101 de satılıyordu mukkemeldi kanatları bunu soslasan pişmez iyice haşlaman lazm
bıçakları toplasan bi bıçak çıkmıyor A:SD
Ben çok severim bu bıcakları yuvarlak uçlu
çok tatlılar
😂😂
Bu köy tavuğu güzel oğlandır
Biraz ufak
İşkembe temizlenmeye değecek bir parça değil. Hayvanın her yerini yediniz bi de midesiyle bok bulunan bağırsağı mı kaldı? Tavuğa gelecek olursak da ne alaka anasını satim, eli olan herkes tavuk temizleyebilir. temizle gitsin
Hayvan ot yiyor. Haram kılınan bişey değil ben herkesin temizlediğini asla yemem annem, kendim kaynanam dışnda kimsenin elinden yemem. Bu senin düşüncen ben sana saygı duyuyorum.
tavuk hayattayken severim 😅
Sen Akp limisin konuyla alakasız oldu 😀biri Erdoğan fuhrer yazıp duruyordu. Ben hayatada ölüde severim😊
burası siyaset yeri değil biz tavuğu konuşalım 😅
pişirsen fırında tavuğunu yemek isterdim 😊
onu yazan korkmuyor belasınımı arıyor benim onla alakam yok 😂
ben köy kızı ve tavuk severim buda konuyla alakasız oldu ikiside doğal sağlıklı ve güzel 😊
Ya zaten taraf demiyorum ki fuhreeer diye diye paylaşım yaptı durdu aklıma geldi 😂😂bende pek korkmam gerçi kimene kimin kime oy verdiğinden
ilk raunt berabere bitti 😅
Lütfen beni onla bunla karıstırma ben nazik kibar bi beyefendiyim 😊
yapsın bizim derdimiz tavuk 😅
Tavuk güzeldir 😀
onu yakalayan tüylerini koparan ve pişiren kadının elide parmaklarıda güzeldir 😊🙂
Ellerim pek güzel değil 😀yalan yok emmekci elleri bunlar yıprandı baya 3cocuk ev iş koştur dur
pişirip beni yemeğe davet edersen iki tavuk bi horoz alıp gelebilirim 😅
O derece seviyorsun vala imkanım olsa evli olmasam pişirir seni cagirirdim bir kardeşim olaraktan 😀tavuk getirmene gerek kalmadan ama işte kocam benle aynı fikirde değil 😀
evli ve çocuklumusun 😊 ellerin dert görmesin koşturan ayaklarına sağlık eniştem nasıl inşallah seni üzmüyodur
Evet tesekur ederim. Her evlilikte iniş cıkış olur. İdare ediyoruz
sağolun yemiş kadar makbule geçti 40 yıl unutmuycam sizi kahve hatırı gibi 😅
idare edin Allah sağlık huzur versin
Ediyoruz işte amin ins darısı başına 🥰
amin teşekkür ederim köyde bekar kız varsa beni evlendirsen sevap kazanırdın 😊
Köyde değilim 😀Ama ben biraz şimdiki nesile göre cahil biriyim şu an etrafımda hiç evlenecek bir yuva kurmayı hak edecek kz yok gibi görüyorum. Hep tiktoklarda bı ton makyaj
eskiden teknoloji internet yoktu sen cahil değilsin 😊
olsun ben tiktoku makyajı yasaklarım
şehirli kız bul 😅
sen hoş sohbetli şakadan anlayan güleryüzlü iyi bir kadınsın
İçinde varsa yapmak sen işe gidince yapar gizli saklı. Bence en az 30yaşında evlensiz Z kuşağı. Biz daha 12yaslarında çocuk bezi yıkardık. Anneme yazık diye 18yasina gelmiş kz kardeşim halen bebek bir yumurta kıramaz zor bir dönem. Bu evlenecek ev kuracak ta anneme dedim en az 30yasnda evlensin bu bebek halen
haklısın devir değişti z kuşağı gezmek eğlenmek derdinde rahat özgür yaşamak istiyorlar
kız kardeşine sen öğret herşeyi senin sözünü dinlerse
Öğrenemez sofraya 2tabak getirse ay ufff puff. Şoyle aslında mesela biz köyde büyüdük. Organik alanda daha bı ezildik. Şu an tecrübe oldu guç oldu bizim için. Ama kardeşim rahatlıkta büyüdü. O yoğurdun, peynirin önüne gelmesi için çalışmadı. Ama hormonlu yedi. Biz emmek sarf ettik ama doğal yedik. Şu an kardeşime de diyorum sen aynı marketteki hormonlu tavuksun.😂😂Biz köy tavuğu. Bir tokat vursan 2saat zirlar canı hassas ama annem terlikle girişirdi. Ben bu hassas lıkta birine bişey ogretemem ay uf yapnca direk ciktir git diyorum 🙃
Benim uyumam lazım aeo gorusuruz
😂😅
sen şanslısın çalıştın ezildin ama doğal beslendin
iyi uykular
Evet mutluluğun parayla olmadığı bir döneme denk geldim şanslıyım samimi sevgilerin olduğu donemleri gördüm. Simdi herkes sahte gorusurz
görüşürüz
Sevmem et bile olmuyor içinde hep kemik
Biz burada pazardan et tavuğu diye geçer ondan alırız butları kuzu buttu gibi mukkemel bir tadı bı ton etti var. Bunu bir tanıdık eşime vermiş gel sana bir tavuk kescem diye sağolsun temizlermi eşin demiş eşim getirmis
Annemin koy tavugundiye aldığı tavuklar da hep kemik oluyor eti az oluyor kocaman tavuk ve tadı lezzetli evet ama
Annen sorsun et tavuğu diye kocaman oluyor onlar ama işte fiyat diğerinden daha pahalı büyükler baya
Beslediğim tavuğu yiyemem ben 🙄 iğrenç 😳
😂😂neden miş o
Bağ kurarım evladım gibi 🥺 yumurtasını alırım ama o başka😂
Ayyy evet galiba bende olsam kesemem zor gelir. Bende hayvanları çok severim. Ama hasta veya yaşlı oldumu mecbur ziyan olmasn diye kesmeli insan 😊
Hemde çok
Marketteki tavuklar benim için tavuk değil artık 15 dakada pişen tavuğa tavuk demem
Aynen öyle haklısın valla ağzının tadını bilenler gerçekten çok azaldi
Millet rahat ına düşkün gibi geliyor bana. Alt kat komşum var hep donmuş gıdalar soğan halkaları, nuuget vs cocuklarına üzülüyorum
Evet herkes rahatına çok düşkün ama ilerde çok pişman oluyorlar
Organik bişey pek kalmadı ama genede bu tavukla hazır donmuş paket gıdada aynı vitamin yok her şey çocuklarımın sağlığı icin
Aynen en iyisini yapıyorsun valla
Senin gibi bir karım olsun isterdim
Sağol evlimisn
Hayır değilim 4 yıl önce ayrildim
Hayırlısı olsun
Aynen siz evlimi dul mu?
Uzmemisimdir seni umarım 🌹
Evliyim yok benlik problem yok
Teşekkürler Allah bir yastıkta kocatsin merakımı mazur görün neden uyumuyorsunuz peki eşinizin kucaginda
Seçim vardı ben baya erken 22:00gibi uyakaldım TV açık ses duydum aniden eşim çocuklara kalk yatağına diye sesleniyor kalkıp onları yatağına götürdüm. Esimle karşılıklı çay içtik daha yarım saat oldu o uyudu ben seçim izlerken oturdum öyle. uyurum simdi
Anladım kusura bakma tekrardan sadece meraktan sordum ve uyumamanin nedenini farklı düşündüm
Ben anca tavuk yemek paylaşırım başka sebebi olmaz burada olmamın.😊birazdan uycam zaten sık girmem seçim hakknda nette neler geziyor baknmaya girdim face instagram falan kullanmıyorum. Zaten tiktok tan nefret ediyorum. Buraya bakmak istedim
Anladim seni bende tiktoktan nefret ederim
Peki ben yavaş yavas kacacağım. Allah sana hayırlı eş nasip etsin kardeşim iyi uykular
Çok çok teşekkür ederim 🌹
İyi uykular tatlı rüyalar dilerim 🙂
Rica ederim
Bende rica ederim 🌹
Hayır sevemem
Bu ne olm fjfj
Tanıştırayım tavuk
Başı şey gibi tövbe
Aklın şeyde senin boğaz o boğaz
Sjjddjf doğru😕
Ayıp ayıp
Sjdjd haklısın