Yeme & İçme Kekikli, kuru domatesli miss kokulu ekmek sezonu açıldı! 😍Evde hiç ekmek yaptınız mı? Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Kekikli, domatesli ekmek yaptıysam yaz gelmiş demektirr 😍☺️🍅🌿 O kadar becerikli değilim🙄 Yaptım 💪🏻 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kekikli, kuru domatesli miss kokulu ekmek sezonu açıldı! 😍Evde hiç ekmek yaptınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yaptım 😎, Maşallah 🧿 çok güzel olmuş waawww diyorum, ellerine sağlık, bu ekmekle neler yenmez ki ah ah 1 2 Yorumla Manquer +1 yıl Çok teşekkür ederim.. sadece çayla bile yeterli, o kadar lezzetli ki anlatamam Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl 🙂rica ederim, lezzetini tahmin edebiliyorum, afiyet olsun… Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Sürekli yaptığım bir tarif var benim de.. eline sağlık çok güzel olmuşşş..🤗 1 1 Yorumla Manquer +1 yıl Sizin de elinize sağlık ☺️ Teşekkür ederim Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bu zamanda böyle hamarat bir kız görmek gözlerimi yaşarttı 😎👍🏻 1 1 Yorumla Manquer +1 yıl Teşekkürler 😃 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ev yapımı ekmekler çok lezzetli oluyor. Ellerine sağlık. Bir ara çörek yapmayı dene. Ekmekten çok daha lezzetli. 1 0 Yorumla
guldenalr Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl valla ilk defa gördüm desem nasıl acaba tadı kekik domates severimde ekmekte nasıl duruyor bilemedim. 1 0 Yorumla
EzgiAsln Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl valla çok güzel görünüyor ellerine sağlık ufak bir tarif alabiliriz aslnda. 1 1 Yorumla Manquer +1 yıl Tamamdır Yorumla
leylamcnn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl şaheser yapmışşsın tarifi en kısa zamanda paylaşman dileğiyle bekliyorum canımm. 1 1 Yorumla Manquer +1 yıl Benceleştireceğim inşallah Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Karantina da çok yapmıştım. Şimdi de canım sıkıldıkça yaparım. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Bir keresinde karantina döneminde yapmıştım. Ama çok güzel olmamıştı kskdkdkkrrkdk 0 0 Yorumla
sevillls Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Geçen hafta yaptık biz ya çok hoş bir reyhan veriyor ağza. 0 0 Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Böyle şeyler tercihim değil abi yap köy ekmeği bitsin gitsin bunlar değişik değişik 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Harika görünüyor emeğine sağlık 1 1 Yorumla Manquer +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. İki adım ötede fırın var ya 😃 1 2 Yorumla Manquer +1 yıl Bunun tadı, kokusu onlarda yok kiii ☺️ Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Ev yapımı başka tabi eline sağlık 😌 Yorumla
yıldızmedn Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl çok leziz ve uygun bir tarif herkes evde bir kere denemeli fırına gitmeye gerek kalmıcak artık 1 0 Yorumla
haticesendl Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl ben çok yapamıyorum ya çok güzeller ama beceremiyorum el becerisi yok herhalde aynı oranda yapıyorum herşeyi 1 0 Yorumla
fisunekiz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl güzel oldu ya instagramda görmüştüm bu kadarını beklemiyordum farklı bir kaç malzeme daha ekledi o ama. 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Bunun sezonu olmaz köyde fırında olacak mis gibi. 1 2 Yorumla Manquer +1 yıl Taze kekik her zaman olmaz. O yüzden sezonluk Yorumla Demir666 +1 yıl Aynı köy ekmeği gibi duruyor ondan dedim. Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Ellerine sağlık merak ettim cidden 1 4 Yorumla Manquer +1 yıl Anlamadım? Neyi Yorumla Punisher-34 +1 yıl Tadını yani ilk defa görüyorum böyle ekmek Yorumla Manquer +1 yıl Çok lezzetli oluyor. Kekik ve domates aroması müthiş! Yanında sadece çay ile yiyebilirsiniz Yorumla Punisher-34 +1 yıl Zaten ben çaycıyım. Bir gün denerim Yorumla
DontJohn Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Oha harika olmuş ellerinize sağlık 1 5 Yorumla Manquer +1 yıl Teşekkür e☺️ Yorumla Manquer +1 yıl Ederim.. Yorumla DontJohn +1 yıl Peki ununuz ne unu hocam beyaz un mu? :) Yorumla Manquer +1 yıl Ben beyaz tercih ettim. Tam buğday unuyla da oluyor ama sert oluyor Yorumla DontJohn +1 yıl Ya ben sert ekmek seviyorum açıkçası. Bende yulaf ezmesiyle yapıyorum biraz unlastirip değişik bir tadı oluyor. Birazda buğday ruşeymi tabiki :) tavsiye ederim 😊 Yorumla
gözdekaralar Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Lütfen tarifini paylaş gerkirse bir video çek çok hoş duruyorrr. 0 1 Yorumla Manquer +1 yıl Tarifi bence olarak yazarcağım. Maalesef video eklenmiyor siteye Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl evde olmuyor.. köyde o toprak fırında oluyor❤️ 0 4 Yorumla Manquer +1 yıl İmkanlar dahilinde ne yapalım 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl haklısın.. ama olmuyor işte.. onu bilene evdeki fos geliyor 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama seninde ellerine sağlık🙏🙏 Yorumla Manquer +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
selengunr Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl nasıl yapabiliyoırsunuz ya tarifle aynı yapıyorum ama genede olmuyor yeter artık 1 0 Yorumla
eminedlk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl halam yapardı ya çok güzel olrudu ama sanki içine farklı bişey daha katılıyordu. 1 0 Yorumla
nerminalnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl hemen tarif istiyorum verin yapayım ya çok güzel görünüyor anneme gösterdim bune kız diyorr. 1 0 Yorumla
pelinsmrl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl ay evet ya çok güzel annem yaptı dün harika kokuyorlar. babam eve girer girmez anladı. 1 0 Yorumla
ulkuaydos Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl bir şekilde tuz ayarını tutturamıyorum ya keşke yapabilsem de ekmek sırasına girmesem 0 0 Yorumla
tuugcceeee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl bu bir harika ya teyzemin kızı yapıyor geçen hafta bize gelirken getirdi çok güzeldi. 0 0 Yorumla
eylülfsn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bunu daha önce fırında görmüştüm ama ismi farklıydı babam alacaktı ben aldırmadım. 0 0 Yorumla
E1ifAsln Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl kuru domatesle yapılan bir ekmekse bayılırım yaş domates çok sevemiyorum. 0 0 Yorumla
eylülefsun Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl valla ilk defa değil ama bir ara arkadşaımın annesi yapmıştı çok özel bir tarif demişti. 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 572 cevap paylaştı. Ovvv harika gözüküyor 🥺❤️❤️ 1 0 Yorumla
BirGaribAbdal66 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bol bol yufka yapar bizimkiler, çörek çok yaparlar 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Valide hanım yapar genelde evde 1 0 Yorumla
ceylanels Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl yaptım fırında aldıgımdan kat ve kat daha güzel oldu kendime has artık tarif ürettim 0 0 Yorumla
lidyaaa2 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl yeni bahar da ekleyin aşırı mükemmel olur bi de bol bol zeytinyağlı miss 0 0 Yorumla
Senanuryazar Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Focaccia yaptım ben geçen onun dışında soğanlı ekmek de güzel oluyor 0 0 Yorumla
meriiimer Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl yaptım hatta dün yaptım o yüzden halende canım çekiyor aşerdim dicem evli değilim kii. 0 0 Yorumla
elmasyns Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl hamuru zor açıyorum bunu yapsam o ho ho şef olurum kendi alanımda. 0 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 693 cevap paylaştı. Ben de zeytinli 🍞yapıyorum çok güzel oluyor😋😋 0 2 Yorumla Manquer +1 yıl Zeytin yiyemiyorum ben, mideme dokunuyor Elinize sağlık Yorumla BubiiBubii +1 yıl Sağ olun😊 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tandırda ekmek bile yapmıştım. Gerçekten zormuş. 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yapmadım ama evde yapılan ekmeklere bayılıyorum 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. Çok güzel olmuşş, ben hiç ekmek yapmadım 😄 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 301 cevap paylaştı. Bilmeyiz nerden bilelim 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 712 cevap paylaştı. Hiç denemedim 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet yaptım 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır yapmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yaptım 😎, Maşallah 🧿 çok güzel olmuş waawww diyorum, ellerine sağlık, bu ekmekle neler yenmez ki ah ah
Çok teşekkür ederim.. sadece çayla bile yeterli, o kadar lezzetli ki anlatamam
🙂rica ederim, lezzetini tahmin edebiliyorum, afiyet olsun…
Sürekli yaptığım bir tarif var benim de.. eline sağlık çok güzel olmuşşş..🤗
Sizin de elinize sağlık ☺️ Teşekkür ederim
Bu zamanda böyle hamarat bir kız görmek gözlerimi yaşarttı 😎👍🏻
Teşekkürler 😃
Ev yapımı ekmekler çok lezzetli oluyor. Ellerine sağlık. Bir ara çörek yapmayı dene. Ekmekten çok daha lezzetli.
valla ilk defa gördüm desem nasıl acaba tadı kekik domates severimde ekmekte nasıl duruyor bilemedim.
valla çok güzel görünüyor ellerine sağlık ufak bir tarif alabiliriz aslnda.
Tamamdır
şaheser yapmışşsın tarifi en kısa zamanda paylaşman dileğiyle bekliyorum canımm.
Benceleştireceğim inşallah
Karantina da çok yapmıştım. Şimdi de canım sıkıldıkça yaparım.
Bir keresinde karantina döneminde yapmıştım. Ama çok güzel olmamıştı kskdkdkkrrkdk
Geçen hafta yaptık biz ya çok hoş bir reyhan veriyor ağza.
Böyle şeyler tercihim değil abi yap köy ekmeği bitsin gitsin bunlar değişik değişik
Harika görünüyor emeğine sağlık
Teşekkür ederim
İki adım ötede fırın var ya 😃
Bunun tadı, kokusu onlarda yok kiii ☺️
Ev yapımı başka tabi eline sağlık 😌
çok leziz ve uygun bir tarif herkes evde bir kere denemeli fırına gitmeye gerek kalmıcak artık
ben çok yapamıyorum ya çok güzeller ama beceremiyorum el becerisi yok herhalde aynı oranda yapıyorum herşeyi
güzel oldu ya instagramda görmüştüm bu kadarını beklemiyordum farklı bir kaç malzeme daha ekledi o ama.
Bunun sezonu olmaz köyde fırında olacak mis gibi.
Taze kekik her zaman olmaz. O yüzden sezonluk
Aynı köy ekmeği gibi duruyor ondan dedim.
Ellerine sağlık merak ettim cidden
Anlamadım? Neyi
Tadını yani ilk defa görüyorum böyle ekmek
Çok lezzetli oluyor. Kekik ve domates aroması müthiş! Yanında sadece çay ile yiyebilirsiniz
Zaten ben çaycıyım. Bir gün denerim
Oha harika olmuş ellerinize sağlık
Teşekkür e☺️
Ederim..
Peki ununuz ne unu hocam beyaz un mu? :)
Ben beyaz tercih ettim. Tam buğday unuyla da oluyor ama sert oluyor
Ya ben sert ekmek seviyorum açıkçası. Bende yulaf ezmesiyle yapıyorum biraz unlastirip değişik bir tadı oluyor. Birazda buğday ruşeymi tabiki :) tavsiye ederim 😊
Lütfen tarifini paylaş gerkirse bir video çek çok hoş duruyorrr.
Tarifi bence olarak yazarcağım. Maalesef video eklenmiyor siteye
evde olmuyor.. köyde o toprak fırında oluyor❤️
İmkanlar dahilinde ne yapalım 😊
haklısın.. ama olmuyor işte.. onu bilene evdeki fos geliyor 😀
ama seninde ellerine sağlık🙏🙏
Teşekkür ederim ☺️
nasıl yapabiliyoırsunuz ya tarifle aynı yapıyorum ama genede olmuyor yeter artık
halam yapardı ya çok güzel olrudu ama sanki içine farklı bişey daha katılıyordu.
hemen tarif istiyorum verin yapayım ya çok güzel görünüyor anneme gösterdim bune kız diyorr.
ay evet ya çok güzel annem yaptı dün harika kokuyorlar. babam eve girer girmez anladı.
bir şekilde tuz ayarını tutturamıyorum ya keşke yapabilsem de ekmek sırasına girmesem
bu bir harika ya teyzemin kızı yapıyor geçen hafta bize gelirken getirdi çok güzeldi.
bunu daha önce fırında görmüştüm ama ismi farklıydı babam alacaktı ben aldırmadım.
kuru domatesle yapılan bir ekmekse bayılırım yaş domates çok sevemiyorum.
valla ilk defa değil ama bir ara arkadşaımın annesi yapmıştı çok özel bir tarif demişti.
O kadar becerikli degilim
Ovvv harika gözüküyor 🥺❤️❤️
Bol bol yufka yapar bizimkiler, çörek çok yaparlar
O kadar becerikli değilim🙄
Vayy çok güzel olmuşş :))
Hayır yapmadım
Valide hanım yapar genelde evde
yaptım fırında aldıgımdan kat ve kat daha güzel oldu kendime has artık tarif ürettim
yeni bahar da ekleyin aşırı mükemmel olur bi de bol bol zeytinyağlı miss
Focaccia yaptım ben geçen onun dışında soğanlı ekmek de güzel oluyor
yaptım hatta dün yaptım o yüzden halende canım çekiyor aşerdim dicem evli değilim kii.
hamuru zor açıyorum bunu yapsam o ho ho şef olurum kendi alanımda.
Ben de zeytinli 🍞yapıyorum çok güzel oluyor😋😋
Zeytin yiyemiyorum ben, mideme dokunuyor
Elinize sağlık
Sağ olun😊
Tandırda ekmek bile yapmıştım. Gerçekten zormuş.
Yapmadım ama evde yapılan ekmeklere bayılıyorum
Çok güzel olmuşş, ben hiç ekmek yapmadım 😄
Bilmeyiz nerden bilelim
o iş bende 😂
Hiç denemedim
Yaptım
Beceriksizim👍🏻
Evet yaptım
Yaptım
Kokusu güzeldir he
O kadar becerikli değilim 🤣🤣🤣
En kısa zamanda inşAllah