Yeme & İçme Arkadaşlar kekim kalıba yapışıyor ya ne denesem hep böyle oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tavsiyeleriniz var mı, hangi kek kalıbını önerirsiniz Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar yağlayıp unluyorum kalıbı Güncellemeler+1 yıl Sıcakken ters çeviriyorum dayanamadan🤣 Arkadaşlar kekim kalıba yapışıyor ya ne denesem hep böyle oluyor? Cevapla Öneri Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Margarini elinle iyice yay sonra un dök sonra keki koy 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kalıbın içini kek hamurunu dökmeden önce yağla, yine yapışıyorsa başka kalıp al çizilmiştir büyük ihtimalle 0 0 Yorumla
burabiaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kalıbı yagladiktan sonra un serp biraz 0 9 Yorumla burabiaa +1 yıl Bir de sıcak sıcak cikarmaya çalışma Yorumla Soran +1 yıl Sıcak sıcak çıkartıyorum ondan mı acaba Yorumla burabiaa +1 yıl Aaa tabiii ondandır çıkmaz ki öyle Yorumla Soran +1 yıl Duramıyorummm kızz🤣 Yorumla burabiaa +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Soğuyunca mı ters çevirmek lazım Yorumla burabiaa +1 yıl Evet soğusun 5-10 dk sonra bıçakla etrafından geç bir tur sonra ters çevir 😂😘 Yorumla Soran +1 yıl Sağol canım💖 Yorumla burabiaa +1 yıl Sende sağ ol iyi akşamlar 🙂 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 808 cevap paylaştı. Çok şekilli kalıp değilse yağlı kağıt dene 1 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 498 cevap paylaştı. Kalını önceden yağla 0 1 Yorumla Benimolsadecebenim +1 yıl Unladığın için yapışıyor zaten sadece yağla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Margarini elinle iyice yay sonra un dök sonra keki koy
Kalıbın içini kek hamurunu dökmeden önce yağla, yine yapışıyorsa başka kalıp al çizilmiştir büyük ihtimalle
Kalıbı yagladiktan sonra un serp biraz
Bir de sıcak sıcak cikarmaya çalışma
Sıcak sıcak çıkartıyorum ondan mı acaba
Aaa tabiii ondandır çıkmaz ki öyle
Duramıyorummm kızz🤣
😂😂😂
Soğuyunca mı ters çevirmek lazım
Evet soğusun 5-10 dk sonra bıçakla etrafından geç bir tur sonra ters çevir 😂😘
Sağol canım💖
Sende sağ ol iyi akşamlar 🙂
Çok şekilli kalıp değilse yağlı kağıt dene
Yumurta ve sekeri köpürene kadar çırp