Patso; patates-sosis mi yoksa patates sandviç mi demek🙄
İsim olarak patates sosis çok mantıklı gelsede ben içinde sosis olmasına karşıyım. Bundan sonra patsolara sosis koymazsanız sevinirim tşklr.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Patso; patates-sosis mi yoksa patates sandviç mi demek🙄
İsim olarak patates sosis çok mantıklı gelsede ben içinde sosis olmasına karşıyım. Bundan sonra patsolara sosis koymazsanız sevinirim tşklr.

"Patso" ya da "patson" olarak bilinen yiyecek, genellikle Türkiye'de sokak yiyecekleri olarak tüketilen bir sandviç türüdür. "Patso" kelimesi, İzmir'de popüler olan "pide + döner sosu" kombinasyonundan gelir. Patso, lavaş ekmeği, döner veya tavuk, çeşitli sebzeler ve soslar ile hazırlanır. Patsonun içine genellikle domates, marul, soğan, turşu, maydanoz gibi çeşitli sebzeler eklenir. Ayrıca, yoğurt veya acı sos gibi çeşitli soslar da kullanılabilir. Patso genellikle baharatlarla tatlandırılır. Patsonun içine ne konulacağı tamamen kişisel tercihlere bağlıdır. Ancak, sağlıklı bir seçenek arıyorsanız, sebzelerin ve az yağlı döner veya tavuğun yanı sıra yoğurt gibi daha sağlıklı soslar kullanmak daha iyi bir seçim olacaktır.
Sandviç ekmeği içine patates kızartması, sosis, ketçap, mayonez ve kornişon turşu eklenir sadwic ekmeği tam doldurulmadan tost Makinesinda bastilir bu şekilde yapılır bilmeyenler için yazayım dedim aslı da budur
Cevap
8Cevap
Patates sandviç. Ve bence patsonun içine patates- ketçap mayonez - turşu okeydir
Biraz çalma gibi sanki, Patos pekos gibi cipsler vardı eskiden
Patso budur içinde sosisin ne işi var ıyy midem bulandı düşününce bile🥺
Bilgi bilgidir, öğrenmiş oldum. Teşekkürler.
görsele bakınca göbeğim cıktı djdndjfhndfl ama bence de patso sosis bu arada
Sosis lüks artık. O yüzden patates sadece.
Tamamiyle katılıyorum sana teşekkürler..
patso da sosis olmuyor zaten
ye işte karıştırma orasını
Dimi ama
😂😂😂
bilmiyorum yerken de hiç bunu düşünmem
Patsosis 😬
Patates sosis mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?