Yeme & İçme Bu kadar cipsi yiyebilir misiniz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Benim yine açgözlülüğüm üzerimde olduğu için hepsini bitiricem şimdi asdddjdk Bu kadar cipsi yiyebilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Eğer bitirdikten sonra ödül para gibi bir şey varsa evet o zaman yerim sürekli dizi de ki yemek yeme yarışması gibi. yoksa zaten uğraşmam 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ödül olarak öpücük var asdjdk u Barış_LonelyForever +1 yıl Kim öpüyor kızdır umarım sdgfsdf Soran +1 yıl Benim öpecek halim yok mk asdjdk u Barış_LonelyForever +1 yıl Aynen mksdfsdf sırf bir kızdan öpücük almak için yerim bunları
_SkullCrusherr_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yemem bu ne aga sporcu adamım ben dünya kalori var burada bunları yersem bir aylık spor boşa gider vicdan azabından uyuyamam :D 1 0 Yorumla
miyavcıkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Azıcıkta danone meyveli yoğurt ver bana bir hafta yaşarım bunlarla. 1 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bunun tadını çok severdim. Küçüklüğümün favorisiydi. Yerdim herhalde. 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yiyemem ama hepsini blenderden geçirip bardakta içebilirim 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eskiden tanesi 25kr idi zevki vardı şimdi ne eski fiyat ne eski tad ne eski zevk var 1 0 Yorumla
Delikanlisback Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 +1 yıl Mini değil mi bunlar tek fondip de tüketirsin be 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İki katını da yiyebilirim süre ne kadar😄 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 10 dk asdjdk Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Hepsini açıp hazırladıysan olur 😄 ama bir gece içinde keyifle yenmesi daha makbul sankim Yorumla
Kristaltanesi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl 20 tane filan var ve içlerinde az bunların kolaylikla yenilir 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. elimi sürmem oldukça sağlıksız 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Yiyebilirim çok severim bunuuu 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 838 cevap paylaştı. Yerim ama yavaş yavaş yerim. 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cipsi bu kadar sevmeme rağmen anca yarısını yerim. 1 0 Yorumla
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Bunlardan değil de büyüklerden gömerim. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. 1 tanesini bile yiyemem 1 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Burada çok cips yok ki, içinden bile geçerim. :D 1 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl errkek yiaa 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bitti bile asdjdk Yorumla
Çılgınbirman Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Bunlar ne kı kücük şeyler. 10 dk mı alır 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Az gibi görünüyor ama çok :/ Yorumla Çılgınbirman +1 yıl Topu topu 20 kadar var.😃az var içlerinde Yorumla
LadyonFiree Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ayılık bu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayıyım assjdk Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Biraz da markette bıraksaydın 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Yemem 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gömerim 1 0 Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 982 cevap paylaştı. Ben yiyemem 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Yerim 1 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. İmkansız 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. Yerim. 😄 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Eğer bitirdikten sonra ödül para gibi bir şey varsa evet o zaman yerim sürekli dizi de ki yemek yeme yarışması gibi. yoksa zaten uğraşmam
Ödül olarak öpücük var asdjdk
Kim öpüyor kızdır umarım sdgfsdf
Benim öpecek halim yok mk asdjdk
Aynen mksdfsdf sırf bir kızdan öpücük almak için yerim bunları
yemem bu ne aga sporcu adamım ben dünya kalori var burada bunları yersem bir aylık spor boşa gider vicdan azabından uyuyamam :D
Azıcıkta danone meyveli yoğurt ver bana bir hafta yaşarım bunlarla.
Bunun tadını çok severdim. Küçüklüğümün favorisiydi. Yerdim herhalde.
Yiyemem ama hepsini blenderden geçirip bardakta içebilirim
Eskiden tanesi 25kr idi zevki vardı şimdi ne eski fiyat ne eski tad ne eski zevk var
Mini değil mi bunlar tek fondip de tüketirsin be
İki katını da yiyebilirim süre ne kadar😄
10 dk asdjdk
Hepsini açıp hazırladıysan olur 😄 ama bir gece içinde keyifle yenmesi daha makbul sankim
20 tane filan var ve içlerinde az bunların kolaylikla yenilir
En sevdiğim cips bu işte yerim
elimi sürmem oldukça sağlıksız
çok aşırı yaglı gelir 2 tanesini belki..
Yiyebilirim çok severim bunuuu
Yerim ama yavaş yavaş yerim.
Bu en sevdiğim cipsti benim yerim valla
Cipsi bu kadar sevmeme rağmen anca yarısını yerim.
Hayır midemi bulandırır.
Bunlardan değil de büyüklerden gömerim.
Nasıl giyeyim canavar miyim 😊
İiyyyggg yiyemem mide la bu
Sevmiyorum bu tarz şeyleri ben ya
1 tanesini bile yiyemem
Midem bulanır bir süre olmaz
Burada çok cips yok ki, içinden bile geçerim. :D
errkek yiaa
Bitti bile asdjdk
Bunlar ne kı kücük şeyler.
10 dk mı alır