Yeme & İçme Bir oturuşta kaç lahmacun yersiniz? Bitirim10 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Üjjj bejj kaç kaç Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bir oturuşta kaç lahmacun yersiniz? Bir oturuşta kaç lahmacun yersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. 2 tane yerim en fazla sevmiyorum çünkü. ama dürüm olsa severim. 1 0 Yorumla
Brokenheart9595 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben evde lahmacun yapıyorum.8 tane yiyorum. Yaninda da 3 bardak ayran içiyorum. Ohhhhh missss 3 2 Yorumla funnygood122 +1 yıl Yuh 😂 Saka saka afiyet olsun Yorumla Richardgör +1 yıl Boşan da semerini ye lafı demek bunun için çıkmış😉😄😄😄 Yorumla
ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Bir yersem yetmiyor iki yersem fazla geliyor bende anlamadım. 2 0 Yorumla
marya_aa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 58% +1 yıl Çok aç değilsem 2 3 tane yeter iştahım açıksa 5 tane bile yediğim oluyor : ) 2 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bol maydanoz bol yeşil soğan ile bir tane yetiyor bana. 2 0 Yorumla
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl 1 tane bile zor yerim şova gerek yok, midem fazla küçük amsjfjs 1 3 Yorumla hepimizbirvedia +1 yıl Yalnız canım çekti hasta hasta bak. Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl gecmıs olsun Yorumla hepimizbirvedia +1 yıl Teşekkür ederim. 🖐️ Yorumla
Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Normalde 4fln yerim ama çok aciktıysam 10dan fazla yerim net 1 0 Yorumla
caydakidem Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 83% +1 yıl Üç tane yerim normalde ama kilo almamak için bir ya da iki de bırakıyorum 1 1 Yorumla funnygood122 +1 yıl 3-4 lahmacunla kilo alamazsin ki kilo almak basit birsey degil Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. Lahmacun yemeyeli 6 yıl oldu 🥲🥲 sanırım 5 tane gömerim 🤣 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl eskiden aolsa yedi sekiz derdim amaşimdi en fazla 3 :) 1 0 Yorumla
sarısusam Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 2 tane falan çünkü içinde damarlar görünce midem bulanıyor 🤢 1 3 Yorumla BubiiKızınYedeği +1 yıl Ne damarı? Yorumla sarısusam +1 yıl @BubiiKızınYedeği kıymanın içindeki damarlar dikkatle bakarsan farkedersin bembeyaz ve iğrenç oluyorlar Yorumla BubiiKızınYedeği +1 yıl Ayy yok dikkat etmemiştim hiç😄 Yorumla
ftmlz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Lahmacunun boyutuna göre değişir ama 1 buçuk yiyorum bazen 2 1 0 Yorumla
Armanc2072 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl 5 yenilir lakin batıda yapilanlar değil. Batidakiler çok ufak... 1 0 Yorumla
Balcicek899 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Eti kokuyorsa yemem kokmuyorsa icind soganli marul salatasi limon az aci birazda tuz off 5 6 tane yerim yanında 3 tane eker cam şişe ayran puff 0 0 Yorumla
İslamkrgz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl En son 12 tane felan yemiştim 🤣 o anki halime bağlı çok açsam 10+ yerim değilsem 3-4 adet yerim. 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Tanesi 50tl oldu en fazla 2 gider artık sjssj 1 2 Yorumla funnygood122 +1 yıl Benim kafadan pahaliysa zoe yiyoruz 😂 Yorumla Highline +1 yıl @funnygood122 valla ya kokoreçle bunu yerken 3 defa düşünüyorum 😂 Yorumla
jupiterdekiguluncani Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl En fazla 3 bı zamanlar çok yiyodum soğudum lahmacundan 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Eskiden 3 taneyi götürürdüm de şimdi pek yemeye tadım yok 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 419 cevap paylaştı. Karnım tok fakat şu an en az iki üç tane gomerdim aç olsa yine aynı 😂 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. 10 tane yiyebiliyorum rahat. 2 lahmacunu iç içe çift lavaş gibi sarıp 5 tane kolayca yiyorum o şekilde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 35 lira oldu 😀şahmacun İstanbul'da lahmacunmu kaldı o fiyata bırak kebapçı yesin p şahmacunu 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. 6 tane yedim en fazla 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 4 tane yerim çok acıktıysam 6-7 yi bulabilir. 1 1 Yorumla Erayucak +1 yıl Aynı ben Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı. 2 azami bol limonlu garnitürlü ohh 1 0 Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kadinlara lahmacun teklif edin ;) 1 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 482 cevap paylaştı. 4 tane felan yerim en fazla. 1 0 Yorumla
DepresyonAmcam Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl 1 buçuk yerim. 1 az 2 çok geliyor 😃 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. 2 tane yiyebilirim 1 0 Yorumla
İkibakıpçıkıyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bir tane, belki buçukta olur. 1 0 Yorumla
NasyonalistTürk Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 5'ten Az yiyen erkeğim diye gezmesin 1 1 Yorumla NasyonalistTürk +1 yıl 6 bu arada Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. En fazla iki tane yerim. 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl acısız ve yanık olmaması sartıyla 4-5 tane gömerim 0 0 Yorumla
iyikadınkaraborsa Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Bir lahmacun en fazla iki lahmacun 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir oturuşta en fazla üç lahmacun yiyebilirim. 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acısız 3 tane yerim 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. İki taneden fazla yiyemem 0 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. 2 veya 3 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. 2 tane.. 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. 2 tane yeter 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
2 tane yerim en fazla sevmiyorum çünkü. ama dürüm olsa severim.
Ben evde lahmacun yapıyorum.8 tane yiyorum. Yaninda da 3 bardak ayran içiyorum. Ohhhhh missss
Yuh 😂
Saka saka afiyet olsun
Boşan da semerini ye lafı demek bunun için çıkmış😉😄😄😄
Bir yersem yetmiyor iki yersem fazla geliyor bende anlamadım.
Çok aç değilsem 2 3 tane yeter iştahım açıksa 5 tane bile yediğim oluyor : )
Bol maydanoz bol yeşil soğan ile bir tane yetiyor bana.
1 tane bile zor yerim şova gerek yok, midem fazla küçük amsjfjs
Yalnız canım çekti hasta hasta bak.
gecmıs olsun
Teşekkür ederim. 🖐️
Normalde 4fln yerim ama çok aciktıysam 10dan fazla yerim net
Üç tane yerim normalde ama kilo almamak için bir ya da iki de bırakıyorum
3-4 lahmacunla kilo alamazsin ki kilo almak basit birsey degil
Lahmacun yemeyeli 6 yıl oldu 🥲🥲 sanırım 5 tane gömerim 🤣
eskiden aolsa yedi sekiz derdim ama
şimdi en fazla 3 :)
2 tane falan çünkü içinde damarlar görünce midem bulanıyor 🤢
Ne damarı?
@BubiiKızınYedeği kıymanın içindeki damarlar dikkatle bakarsan farkedersin bembeyaz ve iğrenç oluyorlar
Ayy yok dikkat etmemiştim hiç😄
Lahmacunun boyutuna göre değişir ama 1 buçuk yiyorum bazen 2
5 yenilir lakin batıda yapilanlar değil. Batidakiler çok ufak...
Eti kokuyorsa yemem kokmuyorsa icind soganli marul salatasi limon az aci birazda tuz off 5 6 tane yerim yanında 3 tane eker cam şişe ayran puff
En son 12 tane felan yemiştim 🤣 o anki halime bağlı çok açsam 10+ yerim değilsem 3-4 adet yerim.
2,5 sanırım fenalık geçirmeyi göze alırsam 3 yerim :D
En son ramazanda iftarda yemiştim bir taneyi zor bitirmiştim.
Tanesi 50tl oldu en fazla 2 gider artık sjssj
Benim kafadan pahaliysa zoe yiyoruz 😂
@funnygood122 valla ya kokoreçle bunu yerken 3 defa düşünüyorum 😂
En fazla 3 bı zamanlar çok yiyodum soğudum lahmacundan
Eskiden 3 taneyi götürürdüm de şimdi pek yemeye tadım yok
Karnım tok fakat şu an en az iki üç tane gomerdim aç olsa yine aynı 😂
10 tane yiyebiliyorum rahat. 2 lahmacunu iç içe çift lavaş gibi sarıp 5 tane kolayca yiyorum o şekilde
35 lira oldu 😀şahmacun İstanbul'da lahmacunmu kaldı o fiyata bırak kebapçı yesin p şahmacunu
6 tane yedim en fazla
4 tane yerim çok acıktıysam 6-7 yi bulabilir.
Aynı ben
Benim midem küçük 1 anca
Cok yiyemem en fazla 3 zorlasam
2 yerim zorlarsam 2 buçuk
2 azami bol limonlu garnitürlü ohh
Kadinlara lahmacun teklif edin ;)
4 tane felan yerim en fazla.
1 buçuk yerim. 1 az 2 çok geliyor 😃
2 tane yiyebilirim
Bir tane, belki buçukta olur.
5 tane yerim hajshshd
Maksimum 2 daha fazla yiyemem
2 tane yemek en iyisi😂
Maks 3 tane. 😅
7 gömmüşlüğüm var kanka
5'ten Az yiyen erkeğim diye gezmesin
6 bu arada
En fazla iki tane yerim.
Bir tane yiyorum ben 😊
Eskiden 8 tane yerdim şimdilerde 4
acısız ve yanık olmaması sartıyla 4-5 tane gömerim
Bir lahmacun en fazla iki lahmacun
1 taneden fazlasını yiyemiyorum
Bir oturuşta en fazla üç lahmacun yiyebilirim.
Acısız 3 tane yerim
İki taneden fazla yiyemem
5 tane
8 rahat, bi de yanında bol köpüklü ayran oh
2 tane
2 .. yazı ile iki
2 veya 3
Bir yeter bana
2 tane..
2 yeter
2 tane yeter
5 gömerim