Yeme & İçme Bir oturuşta kaç tane lahmacun yersiniz? Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Var mı benim gibi 10-11 tane yiyen? Güncellemeler+1 yıl Midenizi korkak alistirmayin yeyin biraz Bir oturuşta kaç tane lahmacun yersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. 2 tane yiyorum her zaman. Hadi 3 olsun en fazla 1 2 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Çok az Yorumla Bikız99 +1 yıl Bana yetiyor Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. En fazla 2 lahmacun yiyebilirim. 3 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Ben 2 tane yerim çünkü çok yemeği sevmiyorum. yani bunun yerine hamburger veya pizza yemek daha güzel geliyor bana. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. 2-3 tane yeterli gadası 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sadece çirkin kadınlar bir oturuşta bir bütün ve daha fazla lahmacun yerler...Mottomuz:#Aybenyiyemem 🤣🤣🤣🤣 1 4 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Ne alaka ne alaka bir baklavadan daha az kalorisi var. d Yorumla tuba-sueda +1 yıl Neredeyse hepsi bu kafada hatunların, cevapları okuduysan? Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Okudum bir şey bilmiyorlar. d Yorumla tuba-sueda +1 yıl #Aybenyiyemem 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 620 cevap paylaştı. Genelde 2 tane yetiyor, daha fazla yersem de belki 3 tane. 1 5 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Baya az Yorumla yunhee +1 yıl Konumuz fındık lahmacun değilse ideal🤓 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Fındık lahmacun ne ya lahmacun bildiğimiz lahmacundur Yorumla yunhee +1 yıl Fındık lahmacunu da ben piyasaya sürmedim, artık kim yapıyorsa😀 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Fantezilerini kendilerine saklasinlar Yorumla
ühüğühüğ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 1,5 la doyuyorum nasıl 10 tane yiyosunuz aw zorlasam 3-4 tane yerim 1 3 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Kolay bir şey 10 tane yemek çok aciktiysam yerim Yorumla ühüğühüğ +1 yıl çok acıktım olsa ben de 10 tane yerim gibi geldi Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Benim cusseden kaynaklı çok yemem Yorumla
lovemyselfmerve Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl 5 tane yerim ya sence çok mu fazla bir kız için 1 3 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Yorumlara göre çok gibi duruyor ama yorumdakiler de hiç yemiyor Yorumla lovemyselfmerve +1 yıl Ağzının tadını bilen bir insan yer yani💁🏻♀️ Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Yer tabi lahmacun yenmez mi Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Maksimum 2 taneHadi çatlama riskini alayım 3 olsunAma daha fazla olmaz 2 1 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Ne çatlaması ya incecik hamur zaten Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Adana lahmacunuysa eğer 4 ya da 5 tane kesin yerim. 1 2 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Onun farkı ney içinde adana kebabı mi var Yorumla EjderyamNerde +1 yıl Adana lahmacunu küçük ve ince hamurlu olur hem çok yedirir hemde şişkinlik yapmaz. Kebap koyanlar var ama ben tercih etmiyorum. Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 305 cevap paylaştı. Hayvan gibi acıktıysam 3 taneNormal zamanda 2 tane yetiyor tıkanıyorum 1 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Baya yerim ya. Açım zaten şu an saymam bile 1 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 652 cevap paylaştı. Adana lahmacunundan 5 tane yerim ayranla beraber 😋 1 0 Yorumla
Sessizbiokur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Çok açsam 2 tane yiyebilirim. Pek lahmacun insanı değilim. 1 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Fotoğraftaki küçük yuvarlak olanlardan 15 tane yerim.Bildiğimiz uzun olanlardan 10 tane 1 0 Yorumla
Nazdeyeterli Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl 12 yediğimi biliyorum çok yedim laf işitip diye sofradan kalkmıştım 1 1 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Masallah Yorumla
greenmilitary Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl 2 taneyle doyanları anlamıyorum yesenize 8-10 tane 1 0 Yorumla
Sneaky_Owl Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bir ara 5 tane yemiştim öküz gibi 😂😂 1 1 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Çok değil bee normal. d Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Niyetli olmama rağmen maks iki diyorum. d 1 5 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Artır biraz Yorumla problem_değil +1 yıl Fazlası zarar Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Çok değil telafi edilir kolayca lahmancun Yorumla problem_değil +1 yıl Hamur ve et ne de olsa, hazmı zor Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Yok telafisi kolay bunun biliyorum ben Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl 1 tane yiyorum ben. 10-11 nedir 😅 1 5 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Esas 1 tane nedirr Yorumla Olympe +1 yıl Yedim, midemi mutlu etti mi tamam yani 😂 yemek boruna kadar mı doldurman lazım Yorumla Kâl-Ell +1 yıl İnce hamur zaten 2-3 tanesi bir simitle eş değer hani. d Yemek boruma kadar dolmuyor ben kocaman bir cusseye sahip olduğum için sıradan geliyor. d Yorumla Olympe +1 yıl Afiyet olsun ye sen 😂 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Birazcık da sen ye. d Yorumla
Deli_Sorular_Kafamda Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Artıramicak cok özür en fazla 3 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. bir buçuk porsiyon gömerim ben 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. En fazla 7 tane yedim 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acısız 3 tane yerim. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Ev yapımı ise 4 2 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. O tane hiç iştahım yok hiç 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. 3 ten fazla yiyemem sanırım ya 1 0 Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl 1 tane. 2 3 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl baya az Pikauv +1 yıl Yetiyor bana Kâl-Ell +1 yıl 1 lahmacun = 4 ısırık
Nes2mvarhayatt4 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl 20 tane 1 5 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Atma ziya sende Yorumla Nes2mvarhayatt4 +1 yıl 8 9 tane yerim Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Kaç kilosun sen Yorumla Nes2mvarhayatt4 +1 yıl 66 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Boy kaç Yorumla
oykumercan123 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl 2 tane max 1 1 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Çok çok az Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 922 cevap paylaştı. en fazla 3 1 4 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Senden beklenmeyen hareketler Yorumla Larisse +1 yıl lahmacun pek aram yok pizza olsa neyse Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Vay tombik vay Yorumla Larisse +1 yıl 😒 Yorumla
kralice_taci Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 1 tane 😋 1 1 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl 100 kalori bee baya azz Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 811 cevap paylaştı. Bi tane 1 1 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl 1 tane nedir yavrum Yorumla
Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl 2 en fazla 1 12 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Ben 2 tane lahmacunu iç içe durup çift lavaş gibi yiyorum tek seferde Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Çok sağlıksız Yorumla Kâl-Ell +1 yıl O kadar da çok sağlıksız değil telafi edilebilir seviyede Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl 2 tane yemiyorsun 10 tane yiyorsun Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Bazalim 3 bin kalori Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl 3 bin kalori sadece bi ogundeki bi besin yaninda ayran da olsa üc bardak 350 kalori oluyor ara ogunleri saymadan sadece üc ana oğunde yaklasik 10 bin kkal tüketiyorsun. Harcadığın ne peki pc basinda Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Fazla abarttın hanımefendi 10 lahmacun eder sana en fazla 1700-1800 kalori. 2 bardak ayran yetiyor Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Lahmacunun boyutları var beyfendi buyuk porsiyon tanesi 250 kalori Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Büyük porsiyon hangisi oluyor bilmiyorum genelde gittiğim restorantlarda hep stabil boyut getiriyorlar. Hoş biz evde yapıyoruz zaten normal boyutta. Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl 160 gr ise buyuk prosiyondur Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Hanımefendi ben dışarıda gittiğim hiç bir yerde lahmacunları gramlarına ayıran bir restorant görmedim sanırım fakir restorantlarına gidiyorum. d Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Her restorant belli bi ölçü kullanıyor zaten çeşit yok. Senin gittiğin orts boy kullaniyodur benim gittigim buyuk boy fakirlikle alakasi yok beyfendi Yorumla
Rmeysss Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl 2 tane 1 4 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Niye herkes 2 tane yiyor. 3 lahmacun 1 simit kalorisine eşit çok tuhaf. d Yorumla Rmeysss +1 yıl Acliktan bayilacak gibiysem anca 3 tane 2 yetiyo Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Günlük bazalin kaç kalori 1000 falan mı Yorumla Rmeysss +1 yıl Haha Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hiç yemem sevmiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
2 tane yiyorum her zaman. Hadi 3 olsun en fazla
Çok az
Bana yetiyor
En fazla 2 lahmacun yiyebilirim.
Ben 2 tane yerim çünkü çok yemeği sevmiyorum. yani bunun yerine hamburger veya pizza yemek daha güzel geliyor bana.
2-3 tane yeterli gadası
Sadece çirkin kadınlar bir oturuşta bir bütün ve daha fazla lahmacun yerler...
Mottomuz:
#Aybenyiyemem 🤣🤣🤣🤣
Ne alaka ne alaka bir baklavadan daha az kalorisi var. d
Neredeyse hepsi bu kafada hatunların, cevapları okuduysan?
Okudum bir şey bilmiyorlar. d
#Aybenyiyemem 🤣🤣🤣🤣
Genelde 2 tane yetiyor, daha fazla yersem de belki 3 tane.
Baya az
Konumuz fındık lahmacun değilse ideal🤓
Fındık lahmacun ne ya lahmacun bildiğimiz lahmacundur
Fındık lahmacunu da ben piyasaya sürmedim, artık kim yapıyorsa😀
Fantezilerini kendilerine saklasinlar
1,5 la doyuyorum nasıl 10 tane yiyosunuz aw zorlasam 3-4 tane yerim
Kolay bir şey 10 tane yemek çok aciktiysam yerim
çok acıktım olsa ben de 10 tane yerim gibi geldi
Benim cusseden kaynaklı çok yemem
5 tane yerim ya sence çok mu fazla bir kız için
Yorumlara göre çok gibi duruyor ama yorumdakiler de hiç yemiyor
Ağzının tadını bilen bir insan yer yani💁🏻♀️
Yer tabi lahmacun yenmez mi
Maksimum 2 tane
Hadi çatlama riskini alayım 3 olsun
Ama daha fazla olmaz
Ne çatlaması ya incecik hamur zaten
Adana lahmacunuysa eğer 4 ya da 5 tane kesin yerim.
Onun farkı ney içinde adana kebabı mi var
Adana lahmacunu küçük ve ince hamurlu olur hem çok yedirir hemde şişkinlik yapmaz. Kebap koyanlar var ama ben tercih etmiyorum.
Hayvan gibi acıktıysam 3 tane
Normal zamanda 2 tane yetiyor tıkanıyorum
Baya yerim ya. Açım zaten şu an saymam bile
Adana lahmacunundan 5 tane yerim ayranla beraber 😋
Çok açsam 2 tane yiyebilirim. Pek lahmacun insanı değilim.
Fotoğraftaki küçük yuvarlak olanlardan 15 tane yerim.
Bildiğimiz uzun olanlardan 10 tane
12 yediğimi biliyorum çok yedim laf işitip diye sofradan kalkmıştım
Masallah
10 tane kesin. eğer canım sıkkın olmazsa 15 i yerim
2 taneyle doyanları anlamıyorum yesenize 8-10 tane
Bir ara 5 tane yemiştim öküz gibi 😂😂
Çok değil bee normal. d
Niyetli olmama rağmen maks iki diyorum. d
Artır biraz
Fazlası zarar
Çok değil telafi edilir kolayca lahmancun
Hamur ve et ne de olsa, hazmı zor
Yok telafisi kolay bunun biliyorum ben
1 tane yiyorum ben. 10-11 nedir 😅
Esas 1 tane nedirr
Yedim, midemi mutlu etti mi tamam yani 😂 yemek boruna kadar mı doldurman lazım
İnce hamur zaten 2-3 tanesi bir simitle eş değer hani. d Yemek boruma kadar dolmuyor ben kocaman bir cusseye sahip olduğum için sıradan geliyor. d
Afiyet olsun ye sen 😂
Birazcık da sen ye. d
Artıramicak cok özür en fazla 3
bir buçuk porsiyon gömerim ben
En fazla 7 tane yedim
Acısız 3 tane yerim.
her zaman 3 tane
2. de tıkanıyorum ama seve seve de yerim
1 tanesi bile çok bana
insan gibi 1 en fazla 2
Ev yapımı ise 4
Küçük ise 10 büyük ise 5 kafi.
En fazla 1 buçuk 🙃
O tane hiç iştahım yok hiç
2 yetiyor
İki
üçü yersem kusarim
Cok yiyemem. 2 - 3 tane
Max 3 yiyebiliyorum sjejejjs
Lahmacuncu değilim ben ya😃
1,5 - 2, fazlası bayıyor...
3 ten fazla yiyemem sanırım ya
1 tane.
baya az
Yetiyor bana
1 lahmacun = 4 ısırık
20 tane
Atma ziya sende
8 9 tane yerim
Kaç kilosun sen
66
Boy kaç
2 tane max
Çok çok az
en fazla 3
Senden beklenmeyen hareketler
lahmacun pek aram yok pizza olsa neyse
Vay tombik vay
😒
1 tane 😋
100 kalori bee baya azz
Bi tane
1 tane nedir yavrum
2 en fazla
Ben 2 tane lahmacunu iç içe durup çift lavaş gibi yiyorum tek seferde
Çok sağlıksız
O kadar da çok sağlıksız değil telafi edilebilir seviyede
2 tane yemiyorsun 10 tane yiyorsun
Bazalim 3 bin kalori
3 bin kalori sadece bi ogundeki bi besin yaninda ayran da olsa üc bardak 350 kalori oluyor ara ogunleri saymadan sadece üc ana oğunde yaklasik 10 bin kkal tüketiyorsun. Harcadığın ne peki pc basinda
Fazla abarttın hanımefendi 10 lahmacun eder sana en fazla 1700-1800 kalori. 2 bardak ayran yetiyor
Lahmacunun boyutları var beyfendi buyuk porsiyon tanesi 250 kalori
Büyük porsiyon hangisi oluyor bilmiyorum genelde gittiğim restorantlarda hep stabil boyut getiriyorlar. Hoş biz evde yapıyoruz zaten normal boyutta.
160 gr ise buyuk prosiyondur
Hanımefendi ben dışarıda gittiğim hiç bir yerde lahmacunları gramlarına ayıran bir restorant görmedim sanırım fakir restorantlarına gidiyorum. d
Her restorant belli bi ölçü kullanıyor zaten çeşit yok. Senin gittiğin orts boy kullaniyodur benim gittigim buyuk boy fakirlikle alakasi yok beyfendi
1 buçuk yiyorum ben
2 tane
Niye herkes 2 tane yiyor. 3 lahmacun 1 simit kalorisine eşit çok tuhaf. d
Acliktan bayilacak gibiysem anca 3 tane 2 yetiyo
Günlük bazalin kaç kalori 1000 falan mı
Haha
Şöyle acılısından rahat 6 tane gömerim
En fazla 4'e çıkabilirim
En fazla iki
Her zaman 2 yerim
5 tane 🤤
2 tane yeter