Hayatım boyunca sakatat yemedim (ete bile zor alıştım) ve çok önyargılıyım. Ön yargılarımı kıracağımı düşünmüyorum sadece tadını ve nasıl midenizin aldığını merak ediyorum.

Hayatım boyunca sakatat yemedim (ete bile zor alıştım) ve çok önyargılıyım. Ön yargılarımı kıracağımı düşünmüyorum sadece tadını ve nasıl midenizin aldığını merak ediyorum.

İnanır mısın o kadar merak ediyorum ki mesela şu şekli başka bir şeye benzeyen yemek varya görseldeki adını unuttum onun. Ondan bir tane denemek istedim eve sipariş verdim geldi tamam mı çatal bıçak denedim olmadı içindeki pilavı kalıpla yedim kendisini elime alıp öyle yedim ama tadını tuzunu anlayamadım hiç. Bunun mesini yiyorlar çok acayip ya üstelik hastası çok.
şırdan o
Nefret ettiğim tek yemek olabilir yani hayvanın bağırsağından falan yemek yapmak kimin aklına gelmiş de ortaya böyle iğrenç bir şey çıkmış merak ediyorum.
Boş ver o zaman sen sakatat yeme, hatta et bile yeme. Sebze meyve ye, deniz ürünlerinden ye, örneğin deniz tarağı ye
Dil paça ile başla bir kere dene sonra hepsini yersin. Kelle de olur. Bir yerden başlamak lazım ilk başta tadı garip gelebilir biraz kekik biraz pul biber biraz sarimsak falan derken damak tadını tuttur. Resimdeki şırdana sıra geldiğinde hayran olursun
Cevap
29Cevap
Hangi sakatat olduğuna göre değişir mesela dalak ve beyin daha ağır, yürek ve dil daha hafif diyebilirim.
Hiç sevmiyorum ben tatları çok iğrenç geliyor. ama sen merak ediyorsan illa de yiyeceğim diyorsan yiyebilirsin
İlla yiyeceğim demedim kii sadece merak ediyorum dedim
Ediyorsun demedim ediyorsan dedim
Ben de etmediğimi söyledim
Tamam
boş ver yeme. Ben de yemiyorum. Sakatat yiyen tipler fakir olur zaten et bulamadığı için hayvanın okunu bokunu yerler
Mmhuuahhh 💋
Şırdan yemem, tipten kaybediyor. Geri kalanını yerim, severim.
Çocukken ciğer sevmezdim, sonra yanında patates ve taze salatayla çok yakıştığını fark ettim. Şimdi en bir sevdiğim misal.
Kokoreç nasıl güzel oluyor var ya ciğer de aynı şekilde... Üfff... Şırdan hiç denemedim ama güzel olduğunu söylüyorlar. Sadece görüntüsü bende önyargı oluşturuyor işte, bilemiyorum.
Kokoreç guzel olur. Ona eskiler penis dolması derler bol zırhlı olunca aslında tadı güzel olur ama içi sanki bulgurlu idi
Beyin yerim ciğer yerim paça yerim ama bağırsak ve türevleri yiyemiyorum
hayatın boyunca işkembe veya kelle paça çorbası içmediysen dilli sandviç yemediysen çok şey kaybediyosun
Sakatat severim ve yerim işkembe kokoreç söğüş ancak fotoğrafta olan şırdanı yemek istemem Belki de alışkın olmadığım için böyle düşünüyorum
Şırdan filan bende yemedim.. Ama kokoreç işkembe filan harikalar.. Neden ön yargılı olayımki yemek sonuçta bu. Et konusunda aşırı şaşırıyorum, nasıl yenmez ya
Görüntü sebebiyle bende asırı ön yargılıyım yaa.. cok övseler de cesaret edemem yemeye🙂
Kokoreçi çok severim işkembe çorbasını da öyle ama diğer yemekleri bilmiyorum
Resimdeki bi yakınıma benziyo baya bi yakınıma 🙈 neyse sakadatların hiçbirini yemem
Biri kelleden başla demiş cidden mükemmel bir şey öğwçğwçww şu resimdekini bende yemedim
Denemedim ama görüntüsü hoş değil şırdan ve mumbarın ama kokoreç yiyebilirdim misal. Onu da yemedim fakat ileride denerim yani.
Görüntüsü mide bulandırıcı olmasına rağmen kötüleyeni görmedim, hep çok beğenilir.
Patron bu ne şeyin şeyi mi
Adamın şeyine benziyor yiyen var mı acaba
😂😂😂
Bide karşıda kadın yiyormuş çok ayıp
Çiger kokoreç ğüzel oluyor !!
şekline aldanma güzel yaparlarsa lezzet var
Bunun şekli böyle olmak zorunda mı
Bana göre harikalar. Çok seviyorum.
En sevdiğim bayılıyorım sakatata özellikle şırdan
Kokoreç, ciğer ve kelle paça dışında güzel değil
İşkembe çorbası ve kokoreç🤤
Offf yaa nasıl canım çekti😋😋😋
sadece kokoreç yiyebiliyorum
Öleceğimi bilsem yine yemem
bu nedir Allah aşkına ya görüntüsü bile berbat ya
Bende önyargılıydım ama artık seviyorum
Hiç denemedim denemeyi de düşünmüyorum
Görüntüsü hoş değil
#Mirliva
çok severim efsane oluyor tadı
Kokoreç'ten başla bence. Sonra alışacaksın.
Canım şırdan çekti 🥺 ve kokoreç 🥺 bide midye 🥺
biraz sıkıntılı yemekler 😂
Sevemedim. Denedim ama yiyemedim l.
sakata gelmeyelim sonra. bu nebiçim bi yemek @q
Seni yemek istiyorum hatunum gel
Hiç sevmiyorum görüntüsü bile baksana
Sevmem yemem
Yemem asla
Sakatat çok sevmem.
Deneyemem bile o derece on yargiliyim o konuda
Hic güzel değilöven neyi övuyorsa
Hic yemedim