kahvaltı vazgeçilmezim 🥳

Kahvaltı
Öğle yemeği
Akşam yemeği
Ara öğün
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kahvaltı vazgeçilmezim 🥳

Ben kahvaltı yapmıyorum maalesef. çünkü kahvaltı yapmayı oldukça gereksiz buluyorum zaten sabah uyandığım zaman kendimi aç hissetmiyorum çok fazla bu yüzden de sadece kahve içiyorum bazen de sigara içiyorum direk uyanır uyanmaz bu yüzden de sabah kahvaltı sevmem. öğlene gelecek olursa öğlen genel olarak özel yediğim bir şey yok artık dışarıdan fast food türü şeyler sipariş ediyorum bunların dışında akşam da yemek yemem çünkü akşam da çok aç olmuyorum gece olduğu zaman da her zaman bir şeyler atıştırırım öyle uyurum gece yemek yemeden uyuyamıyorum zaten. ama özet geçmem gerekirse benim en sevdiğim öğün öğle öğünü diyebilirim en çok o zaman yemek yiyorum çünkü. diğer öğünleri atlarım. ara öğünler de ise meyve yerim. kaloriye dikkat ettiğim için oda. bazen de kahve içmeyi seviyorum öyle
MUTLULUK TABİ Kİ Her öğün alınabilir ne Zayıflatır nede kilo aldırır. Aç veya tok Her zaman alabilirsiniz. Üstelik Ramazan ayların da Bile alsanız Niyetli iseniz Orucunuzu bozmaz bilakis Alındığı sürece herzaman Her yerde tok tutar Ve bir şey daha Ücretsizdir her yerde kolaylıkla temin edilebilir. Yasa dışı falan da değil yurt içi yurt dışı her yere kolaylıkla taşınabilir. Sadece Tekbir Şartı var Bulduğunuz an veya elde ettiğiniz an değerini bilmelisiniz yoksa bir daha aynı şeyler için aynı tadı vermiyor. Maalesef Son bir şey daha DEĞERİNİ BİLENE İŞTE...
Kesinlikle kahvaltı en sevdiğim öğün! Sabah uyanınca güzel bir kahvaltı yapmak benim için günün keyifli başlaması demek. Kahvaltıda taze ekmek, yumurta, peynir, zeytin gibi geleneksel Türk kahvaltı malzemelerini seviyorum. Ayrıca çay veya kahve de olmazsa olmazlarım arasında.
Cevap
25Cevap
Aslında tercih yapamadım her öğün müthiş bence gece yemeği niye yok ayrıca orada?
Bence tüm öğünler güzeldir ya. Özellikle Antep'te yaşıyorsanız.🙂
İyi acıkınca bütün öğünler iyi, sabah ve akşam favorim, saat altıyı geçirmedikçe akşam yemeği daha iyi, geç yersem rahatsız oluyorum.
Çok erken yiyemem, öğlene doğru yaparım kahvaltımı ama evet, kahvaltı güzel oluyor.
Öğün falan hiç fark etmez yemek yemenin kendisini seviyorum çünkü
Kahvaltıya bayılırım ama sabah uyanmayı sevmiyorum. Öğle yemeği iyidir ya
Asla vazgeçilmezim kendi ellerimle hazırladığım akşam yemeğim
Öğün bahane, yemek şahane. Çiğ köfte yediğim her öğün canımdır ‽
Kahvaltı yapmayi sevmem o yüzden akşam yemeği favorim.
Diğerleri akşam yemeğinin getir götürünü yapar
Pek öğün alışkanlığım yok. Ne zman acıkırsam ozman yerim
Kazık yemek dışında öğün tercih etmiyorum. Hepsine yeter çünkü.
öğle yemeği ve akşam yemeği arasında kaldım ama genelde 2 sinide seviyorum kahvaltı gereksiz geliyo ama ediyorum işte
Gigi Hadid'i gördümde öyle geldim. Neyse, kahvaltı iyidir.
Kahvaltı.. Her öğün yerim valla
Kahvaltı helede haftasonu
Günün en önemli yemeği kahvaltıtır !
Kahvaltı ve akşam yemeği
Sabah kahvaltısı diyorum hem sohbet hem yemek mis
Ogle yemegi severim hele 2-3 gibi tam aciktigimda
akşam yemeği
tek öğünüm var zaten :D
Kahvaltısız güne başlayamamak..
Eskiden kahvaltı idi ama fırsatım olmuyor pek.
Kahvaltı en sevdiğim öğündür...
öğlen yemekleri favorim benim:)
Ayrım yapamam hepsi benim bebeklerim.🥲
Akşam yemeğinden sonra ki çay saati 😋
Hepsi
Hepsii
Öğlen.
Akşam genelde
Kahvaltı
Akşam yemeği.
Kahvaltı
Yemek olduğu sürece öğün farketmez benim için 😂