Yeme & İçme Beraber yemekten zevk aldığınız iki zıt lezzet var mı? Dipnot: Ben sepetli tatlı ve turşu ikilisine bayılıyorum? Baharbbbbbb Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 😁😁 Güncellemeler+1 yıl Şerbeti Beraber yemekten zevk aldığınız iki zıt lezzet var mı? Dipnot: Ben sepetli tatlı ve turşu ikilisine bayılıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ananas ve et 1 0 Yorumla
serafettinkansiz Takip Et Yoda Yaş: 121 , eic 100% +1 yıl sepetli derken şerbetli mi demek istedin. 0 3 Yorumla Baharbbbbbb +1 yıl Aynen Yorumla serafettinkansiz +1 yıl tamamdır. Yorumla serafettinkansiz +1 yıl yine yanlış yazmışsın şerbeti yazmışsın şerbetli olacaktı :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok midesiz bir kız havası sezdim sende mxmxkclflri 0 4 Yorumla Baharbbbbbb +1 yıl Hahahhahwhs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çuval gibi mide var ksmdkfk Yorumla Baharbbbbbb +1 yıl Göm Göm az attın toprak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bugün ne yiyoruzz Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Pilav ve yanına da salata 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 648 cevap paylaştı. Lezzetleri karıştırmayı sevmem… 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ananas ve et
sepetli derken şerbetli mi demek istedin.
Aynen
tamamdır.
yine yanlış yazmışsın şerbeti yazmışsın şerbetli olacaktı :)
Çok midesiz bir kız havası sezdim sende mxmxkclflri
Hahahhahwhs
Çuval gibi mide var ksmdkfk
Göm Göm az attın toprak
Bugün ne yiyoruzz
Pilav ve yanına da salata
Lezzetleri karıştırmayı sevmem…
Çikolatadan sonra ayran