Yeme & İçme Gün içerisinde moralinizi yerine getirmek veya ufak bir kutlama yapmak isteyince ilk tercihiniz hangi yiyecek oluyor? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀🍎 #Portakal soslu kek yiyince kendime geliyorum ben her seferinde misal, size en iyi gelen yiyecek hangisi?🍎#tubasueda 🍀🍀 Gün içerisinde moralinizi yerine getirmek veya ufak bir kutlama yapmak isteyince ilk tercihiniz hangi yiyecek oluyor? Cevapla En İyi Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaş pasta veya magnolia ile yapıyorum 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Teşekkürler ederim 🌺 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Türk kahvesi yeterli 1 2 Yorumla flaneurx +1 yıl Eig icin teşekkür ederim Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim canım 🧡 Yorumla
Meliyna Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Kek bağımlısıyımdır evdekiler bıktı artık 😂bende hep portakallı kek yaparım yapması ve yemesi ayrı mutlu ediyor beni 1 0 Yorumla
Alpiiiiiii Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Keki varya kahvenin yanında gomuceksin bu olay beni acayip yükseltiyor 1 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moralimi düzeltebilecek tek yiyecek mantarlı pizza sanırım. 1 0 Yorumla
musa_001 Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl beni mutlu eden yiyecek kokoreç. yerken mutluluk hormonu salgılıyor beynim 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. Öyle bir yiyecek yok. 🤷🏻 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne yazık ki fast food ürünler oluyor 1 0 Yorumla
Senaaanuur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 336 cevap paylaştı. Pizza ya da cigkofte 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Dışarıdan yemek söylerim genelde 1 0 Yorumla
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 464 cevap paylaştı. Yiyecek bile moralimi yükseltiyor artık 1 2 Yorumla beyazyakalıanarşist +1 yıl Yükseltmiyor Yorumla beyazyakalıanarşist +1 yıl Seven değer verecek bir insan lazım Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tatlı kesinlikle. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar